Po te kuptoj. (dhe nuk e kisha fjalen te martesa me shkeshi)
Edhe nje pyetje: mire gocen qe sdo e lejoje, po djalin do e lejoje?
A nuk duhen trajetuar te tere femit nje soj?
Po te kuptoj. (dhe nuk e kisha fjalen te martesa me shkeshi)
Edhe nje pyetje: mire gocen qe sdo e lejoje, po djalin do e lejoje?
A nuk duhen trajetuar te tere femit nje soj?
djali ndryshon pak sepse djali ne fun tfunit djale esht.ne po themi trujm gocat nga djemt jo djemt nga gocat.po ishalla sna bohet kshu thuj ti (gay) se ca snodh knej.se atehere hudhem nga 15 kateshi...!
never give up your dreams, cos 1 day you will find out that it's all you have got left.....
lol. Une jam homophobic per vete k'shu qe mos i zi fare ne goje ato pune...
Por, ne realitet, vellai duhet te jete shembull per motren too. Te pakten k'shu mendoj une.
Dy persona qe pelqejne/dashurojne njeri tjetrin nuk diskutohet qe do puthen , perqafohen etj etj . Une nuk e kuptoj si mund te njohesh dike " if you do not date him/her " per nje kohe te gjate .Postuar mė parė nga Veshtrusja
Taulant:
Sikur te ishte vetem aq, une sdo e kisha problem per vete. Por ne qoftese shikojme postimet te ky forum. Shoh ku njerez flasin jo per puthje, jo per sex, e ku ta di une tjeter ...
Te tera keto perfshihen te "date"....vazhdon te perkrahesh ate mendim qe ke postuar?
Perqafim, dhe qe "te njohesh" dike ndryshojn nga shfaqja e emocioneve.
Ne vend qe te njohesh dike, sigurisht qe duhet te kalosh kohe me te, te diskutosh, bisedosh, kritikosh, etj...ku ta di une...
Por, nuk eshte e then qe te puthesh, te besh sex, apo gjera te tjera...
Por conepti tradicional i "date" perfshine te tera, qe nga shpenzimi i kohes e deri te sex, te pakten kete pershtypje kam krijuar une. Mendon se kjo eshte right?
Bej date, dhe pastaj ne qoftese shkon mire, gjej dike tjeter, bej prap date, e prape...etj. Mendon se kjo eshte gje e mire?
Eshte nje gje normale mendoj une pasi sic e kishte thene nje me larte qe te vendosesh per dike duhet ta njohesh ne fillim..
Dhe kjo sigurisht qe do kohe.....pastaj se si do shkojne gjerat vetem muhabet, puthje apo seks kjo varet nga terheqja qe do kene personat...
Ndodh qe personi qe ti mendoje se ishte ashtu, nuk eshte ashtu po keshtu, atehere sigurisht qe nuk do "date" (sic thoni ju) me me te , po do "date" me tjeter...
Sa per shqiperine atje i luajne fene.....me keq se ketej ..
pershendetje te gjitheve
O bote, o dreq
une linda te te ndreq
Po bota u shthur
per te mos u ndrequr me kurre.
:^Globi
Ashtu? Atehere po pranon se nuk eshte gje e mire?Sa per shqiperine atje i luajne fene.....me keq se ketej ..
Ato jane gjerat te moshes qe dy te rinjte dalin bashke..
Mirepo prinderit tane jane fanatike dhe sigurisht qe nuk duan qe te shohin cupen e tyre te dale me djem .... keshtu qe gjerat behen fshehur....
Mua nuk me pelqejne gjerat e fshehta se kane avaze mbrapa....
Thashe i luajne fene se ne syte te prinderve jane te kulluara ose te kulluar po ne te vertete .........e dine vete ato ..
O bote, o dreq
une linda te te ndreq
Po bota u shthur
Pikerisht prandaj e hapa kete teme. A jane fanatik me te drejte apo pa te drejte? A kane arsye te mira dhe te justifikuara apo ka te drejte rinia te dali fshehurazi? Veprim i mire?prinderit tane jane fanatike
Si mendoni?
PS: Apo duhet ta bejn Shqipetaret ashtu si Amerikanet, te bejn "date" por jo fshehurazi, po? Hmm..
nuk diskutohet qe prinderit tane duan te miren per ne por pa dashur ndodh te na bejne keq....
Eshte e veshtire qe prinderit tane te na kuptojne pasi kemi te bejme me dy breza dhe mentalitete te ndryshme ....
Do preferoja me vajzen time te isha me liberale sec ka qene babi im me mua.....
Do doja te dija se cfare ndjen vajza ime ne te vertete, cfare deshiron cfare pelqen pasi nuk dua qe te me gjenjeje.....
Keshtu te pakten di se cfare shoqerie ka dhe se deri ku mund te shkoje.....
O bote, o dreq
une linda te te ndreq
Po bota u shthur
Krijoni Kontakt