Close
Faqja 10 prej 21 FillimFillim ... 8910111220 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 91 deri 100 prej 202
    Larguar.
    Anėtarėsuar
    04-08-2003
    Postime
    2,152
    Citim Postuar mė parė nga I-amėshuar
    JO duhet pėsuar qė tė mėsosh pasi tundimi i tė provuarit ėshtė nganjėherė mė i fortė se tė besuarit pa provė.
    "nganjehere", po, ashtu eshte. Por "nganjehere" eshte mire te mos provosh dicka pasi ke mesuar nga eksperiencat e te tjereve se rezultati nuk eshte aq pozitive... nganjehere...

Mirė tė bėj disa pyetje vulgare.
    Pse e blen shalqinin me provė?
    Pse e merre dhe e hap shalqirin perpara se ta blesh? E provon ne goje? E shijon? Po? Jo! Eshte kundra ligjit ... sepse ndryshe do paguash per te dhe do e blesh.

Pse tė rinjtė fillojnė cigaren edhe pse informacioni mbi dėmin qė sjell nuk ju mungon, pasi edhe prindėrit e tyre jua kanė ndaluar?
    Qe te besh dicka ne shenj rebelimi apo ne shenj konformiteti nuk do te thot se po ben dicka te "drejte" apo te mire, apo jo?...

Pse po shtohet numri i ateistėve(mosbesuesit pa provė)?
    Si? si? Ne baze te cfare po shtohet ky numer?

Pse mėson bicikletėn a.t.h kur je rrėzuar disa herė?
    Me fal por bicikleta nuk mund te krahesohet me karakterin. Karakteri dhe morali njerezor nuk eshte si ai libri qe sa here ta lexosh do e kuptosh me mire. Mos beni krahasime te tilla ju lutem....

Cfare doni te thoni me k'te, shko beni "sex" aq here sa te jete e mundur, sepse pastaj do mesoni se cfare duhet* qe ta beni tamem?

Unė s“thashė le tė pėsojmė nė vend qė tė mėsojmė por kokfertėsia jonė nganjėherė na con nė pėsim qė tė mėsojmė.
    Lexoje mirė shkrimin tim.
    Ah, "kokefortesia"... "nganjehere"... , po ashtu eshte.

Kur tė kesh fėmijėt e tu do e shohėsh qė ėshtė krejt ndryshe.
    K'te ka per ta treguar koha....

profesionisti Maska e I-amėshuar
    Anėtarėsuar
    03-01-2005
    Vendndodhja
    www.proletari.com
    Postime
    211
    Mė fal vėshtruese po kam pasur njė mendim tjetėr pėr ju dhe nė citimin qė ju ke bėrė shkrimeve tė mija e shoh qė ti nuk je e thellė nė mendim sic mė je dukur.
    Pasi cdo thėnie metaforike ti e merr shabllon pa u ndalur nė domėthėnien e rezultatit tė saj.

Je shumė sipėrfaqėsore.

Mė fal dhe njėherė qė ndėrhyra nė temėn tėnde.
    DASHURIA ĖSHTĖ MISTERI IMAGJINAR I SHPRESĖS QĖ BĖN TĖ JETOJĖ SHPIRTI NĖ PAQE DHE LIRI.
    THJESHTĖSIA DHE SINCERITETI JANĖ DHURATA QĖ ZOTI KA DHURUAR ME LINDJEN. POR TĖ REZISTOSH TI MBASH ATO ĖSHTĖ MREKULLI VUAJTĖSE QĖ TĖ BĖN TĖ JETOSH ME DINJITET(shkruar nga unė)

Larguar.
    Anėtarėsuar
    04-08-2003
    Postime
    2,152
    me falni qe ju merzita, kohet e fundit, me sa shoh, une po dal si nje njeri i keq....

ME FALNI TE GJITHE.

profesionisti Maska e I-amėshuar
    Anėtarėsuar
    03-01-2005
    Vendndodhja
    www.proletari.com
    Postime
    211
    Citim Postuar mė parė nga Veshtrusja
    me falni qe ju merzita, kohet e fundit, me sa shoh, une po dal si nje njeri i keq....

ME FALNI TE GJITHE.
    Jo nuk mė mėrzite por mė revoltove duke shndėrruar mendimin metaforik nė njė shabllonitet.

Unė jam shumė tollerant dhe biles mendimin e ndryshem e mirėpres por gjithmonė kur polemika apo debati bėhet nė kėndvėshtrimin e njejtė.

Megjithatė tek unė je gjithmonė e falur
    DASHURIA ĖSHTĖ MISTERI IMAGJINAR I SHPRESĖS QĖ BĖN TĖ JETOJĖ SHPIRTI NĖ PAQE DHE LIRI.
    THJESHTĖSIA DHE SINCERITETI JANĖ DHURATA QĖ ZOTI KA DHURUAR ME LINDJEN. POR TĖ REZISTOSH TI MBASH ATO ĖSHTĖ MREKULLI VUAJTĖSE QĖ TĖ BĖN TĖ JETOSH ME DINJITET(shkruar nga unė)

in bocca al lupo Maska e Leila
    Anėtarėsuar
    25-04-2003
    Postime
    2,556
    - degjoje
    - sinqerte

Ne te Jugut e kemi 'dibulese' e-ne e fundit.

Veshtruese, s'besoj se ke ndo nje kocke ligesie ne trup.
    Me duket se je goce e vetme, qe preket shpejte. Ose, ose... (rrezik) me nje vella.
    trendafila manushaqe
    ne dyshek te zoterise tate
    me dhe besen e me ke
    dhe shega me s'me nxe

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    10-09-2004
    Postime
    2,389
    ME FALNI TE GJITHE.

Ndoshta eshte e vertete ajo shprehja: "The truth hurts".

Goodbye

Me mire te me kishit perjashtuar nga forumi, meqense jam kaq njeri i keq.

Mos i bej padrejtesi vetes, Veshtruese. Njerezit do te te bejne padrejtesi sa te duash...

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    10-09-2004
    Postime
    2,389
    Citim Postuar mė parė nga I-amėshuar
    Mė fal vėshtruese po kam pasur njė mendim tjetėr pėr ju dhe nė citimin qė ju ke bėrė shkrimeve tė mija e shoh qė ti nuk je e thellė nė mendim sic mė je dukur.
    Pasi cdo thėnie metaforike ti e merr shabllon pa u ndalur nė domėthėnien e rezultatit tė saj.

Je shumė sipėrfaqėsore.

Mė fal dhe njėherė qė ndėrhyra nė temėn tėnde.
    2 jave jane shume kohe e shkurter per te kriju nje mendim per nje njeri (dhe ta nderrosh kaq shpejt s'eshte e drejte). Po te behesh me i durueshem mund te lexosh gjera te bukura nga Veshtruesja. Meso nga gabimet e te tjereve ([xeni] p.sh.); "trial and error" nuk eshte smart enough.

I ameshuar, mos e merr per ters, t'lutem.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga [xeni] : 24-01-2005 mė 08:13

R[love]ution Maska e Hyllien
    Anėtarėsuar
    28-11-2003
    Vendndodhja
    Mobil Ave.
    Postime
    7,708
    Po me duket si teme e mbyllur pak si hidhur, por sidoqofte per hir te temes do shpreh mendimin tim (kujt i hyn ne pune?)

Aventura Dashurie siē behen se shumti sot jane te tepruara per mendimin tim, vjen nje kohe dhe date, flirti, dashuria duket si diēka rutine, si te hash buke e te flesh gjume, ndersa ne fakt duhet te jete diēka nje ndodhe shume shume rralle, per te mos thene njehere ne jete. Do te ishte shume me mire qe njeriu ate forcen e dashurise (intime) t'ia kushtonte te gjithen vetem nje personi, sesa ta ndante keshtu si bamires te gjitheve. Bamiresia mund te jete diēka e dobishme por jo ketu, ne kete rast nuk fiton asnje dashuri te vertete, vetem shume te tilla siperfaqesore, me teper te demshme e hidheruese sesa lumuturuese. Dashuria kerkon nje perkushtim te plote, ta duash dike me gjithe fuqine tende, dhe te duhesh prej dikujt te pakten po aq fuqishem (flas i nisur nga deshira me teper sesa pervoja)...
    Mbetshi me shendet
    "The true history of mankind will be written only when Albanians participate in it's writing." -ML

i/e regjistruar Maska e blueyes
    Anėtarėsuar
    06-10-2004
    Postime
    203

Bravo!!!

Citim Postuar mė parė nga kolombi
    Kerkoj te gjej fjalet e duhura mes mijareve fjaleve qe me vijne ne mend per tu pergjigjur nje pyetje qe me teper me ve ne dyshime sesa me shqeteson.
    Duam apo jo ,bota ecen me ritmin qe koha i ka programuar.Eshte tewper e rendesishme ,teper e shenjte te ruajme ato vyrtyte qe na bejne njerezor,por jo te behemi skllave te mendimeve qe ka dale nga muzeu i se kaluares.
    Prindrit e mire dine ashtu sic na mekuan me qumeshtin e gjirit,dine edhe te kuptojne se gjetja e rrugeve te jetes na takon ne menyre apsolute veten NEVE.
    Ata qe jetojne per syte e botes jane kthyer ne skllave te saj.
    Po kush kjo bota ?Me duket se jemi ne .une ,ti ai ,ajo ,ata ,nese ne nuk gjykojme menyren e te menduarit apo te jetuarit te dikujt tjeter,atehere syte e botes do buzeqeshnin,dhe nuk do shihnin me percmim.

Respekte.
    Kolombi te te kisha ketu prane per zotin nje puthje tek faqja do ta jepja,pa ofenduar askend mu duk pergjigja me e sakte dhe e permbledhur ne 5 fjali pasi skan eshumevlera hartimet vlere ka thelbi.....

Me duket mese normalenje nje pjeswe e Shqiperise ka perparuar ne kuptimin e mire te fjales dhe pjesa tjeter eshte degjeneruar fatkeqesisht,kjo gje ndodh ne cdo vend te rruzullit pyll pa derra ska miq te dashur!!!

Habitem shume me injorancen e shume personave qe mendojne bej si them une e mos bej si bej une egoiste skam fjale ti persghkruaj mjere ne kush na rrethon!!!

Djale apo vajza te dy duhen edukuar pasi ai djali i dikujt ketu qe eshtendryshe mer vajzen time dhe djali im mund te mare vajzen e tij apo takime tallje si i thone disa prej jush ketu..

Rendesi ka bashkejetesa ne nje cift eshte e domosdoshme pasi te arrisesh deri ne martese pa njohur personin ne fjale eshte vertet cmenduri dhe per cfare per hir te opinionit pua ne djall e copj une opinionin kush ia pa hajrin llafeve botes qe flet per jeten private te dikujt askush te dashur miq te mi,jetoni jeten tuaj ne menyren me te pastert nuk do te thote qe po te jesh duke dale me dike ben pislliqe,pislliqe ben ai/ajo e martur qe nuk respektojne familjne e bejne 100 te zeza dhe jo dikush qe eshte ne kerkim te lumturise...

Thirrini pak trurit kur shkruani ketu te kene kuptim llafet e jo ne ajer,dhe pikerisht at ndryshimin e fshatarit qe vjen nga katuni ne Angli po kerkojme cte keqe ka ketu????Me pak viktima miq te mi me pak vuajtjte e injorance!!!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    10-09-2004
    Postime
    2,389
    Shume i indinjuar, sepse morra vesh qe jemi nje brez me paraardhes te ēmendur.

blueyes, ndoshta ke me shume vite ne supe dhe ke shume per te na thene, por me sa kam pa, ne jeten e perditshme sundon ligji i famshem: "une bej ēfare dua dhe ajo qe dua une eshte me e mira"...kesaj nuk i shpeton askush, as ti nuk i ke shpetu...

Pershendetje.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga kolombi : 24-01-2005 mė 12:21

Faqja 10 prej 21 FillimFillim ... 8910111220 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Traditat e dasmave shqiptare
    Nga katana nė forumin Folklori shqiptar
    Pėrgjigje: 114
    Postimi i Fundit: 08-09-2014, 16:25
  2. Civilizimi nė Islam
    Nga AsgjėSikurDielli nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 81
    Postimi i Fundit: 01-11-2013, 09:18
  3. Kush ėshtė fajtori nė njė lidhje martese?!
    Nga Bardhi nė forumin Tema shoqėrore
    Pėrgjigje: 44
    Postimi i Fundit: 19-09-2010, 16:57
  4. Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 14-03-2007, 09:06

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •