Qka mendoni per Nevdedin. Une mendoj qe eshte lojtari me i mir i junetusit dhe po ashtu i Czech Republic dhe mendoj qe do te fitoj edhe me Juventusin Ligen e kampioeve dhe po ashtu me Çekin kampionatin Euro 2004
Qka mendoni per Nevdedin. Une mendoj qe eshte lojtari me i mir i junetusit dhe po ashtu i Czech Republic dhe mendoj qe do te fitoj edhe me Juventusin Ligen e kampioeve dhe po ashtu me Çekin kampionatin Euro 2004
Nje nga lojtaret me te medhenj qe kame pare kohet e fundit.
Lojtar qe jep edhe shpirtin ne fushen e lojes.Nedved,me kujton pak lojtaret e se kaluares qe luanin per fanellen.
"Meqe brenga eshte burimi i gezimit,mos vajto............"
GETE
Me mbahet mend ndeshjen me realin e madritit ku mori karton te verdhe dhe nuk mund te luante dot ne finalen me Milanin dhe filloi te qante ..........
Eshte nje nga lojtaret me te mire per mua
Prap qendron qe une jam me Milanin![]()
uuuuuuuuuu poshte nedved bashke me juvetuj uuuuuuuuu
Po te luante Nedved ne finale e vitit te kaluar me milanin krejt ndryshe do te ishte rezultati
hahahah po ja qe nuk luajti edhe finalistja eshte milani
NEDVED ËSHTË LOJTAR BOTE !!!!!
SKA SI TA SHAJË NJERI !
Sa te Rrosh Do Te Dashurosh! Juventus For Life!!
Postuar më parë nga albani
Po te luante Nedved ne finale e vitit te kaluar me milanin krejt ndryshe do te ishte rezultati
Mbase por prap juvja kishte mundesi te jepte maksimalen edhe pa Nedved ka mjaft lojtar te mire ncncnc
Go Milan!
Nedved eshte nr 1 per evrope me 184 vota ne vendin e 2 henry ne 138 vota dhe vendin e 3 Maldini
Ik mer ju martofsha me gjith Nedvedin!
Qe kur erdhi te juvja eshte be lojtar koti, zileqar, hileqar, simulus, pordhac i madh.
Ku ka lojtar qe lun me shume per fanellen sesa Maldini?
Te gjithe kujtojne sikur Malidini nuk e meritonte topin e arte ngaqe nuk eshte cmim per karrieren. Po sikur nuk e dine te verteten qe Maldini ka per te luajtur nja 2-3 vjet te tjera, dhe cmimin e meritonte ngaqe beri vitin me te mire te karrieres me Milanin duke pasur nje mbrojtje te hekurt dhe duke fitu 3 kupa dhe duke qene nenfinalist te 2 kupave te tjera. Plus ksaj para 3 muajsh vete Nedvedi e tha qe per tu beri lojtar superstar i duhej qe te kishte perseritje dhe kontinuitet pikerisht si Maldini te cilin e quajti lojtarin me konfident dhe komplet qe ekziston, qe nuk ben asnje ndeshje te keqe. Te gjithe notat qe merr jane mbi 6,5 per cdo ndeshje, me mire se cdo lojtar.
Plus ksaj pse nuk e pranoni qe Milani esht ndesh me juven me qindra here kohet e fundit dhe ne cdo ndeshje Nedvedi nuk ka bere ASNJE GJE. Edhe sikur te luante finalen asnje gje sdo ndodhte dhe Milani do e fitonte sic e fitoi.
Se fundi e dime shume mire qe ky topi i arte eshte thjesht nje dhurate sponsori dhe jo gjithmon e kane fituar lojtaret me te mire.
Go Milan
Go Maldini!!
Ndryshuar për herë të fundit nga Luani Kuqezi : 01-01-2004 më 18:04
Khan is my idle,
Germany is my team,
Victory is my religion!!!
Krijoni Kontakt