Italia do e marri se u be nje kohe e gjate qe nuk po fiton dhe ne fakt nuk po i ecen. Me Francen e humbi kot dhe besoj se do e marri patjeter sivjet. Forzza Italia!!!
Italy
Germany
France
Portugal
Holland
England
Spain
Czech Republic
Italia do e marri se u be nje kohe e gjate qe nuk po fiton dhe ne fakt nuk po i ecen. Me Francen e humbi kot dhe besoj se do e marri patjeter sivjet. Forzza Italia!!!
ஐ███▓▒ -=][.. _| |_| |_ | ..][=- ▒▓███ஐ
Mendoj qe Italia do te behet kampion evropian.Mendoj se meriton kete titull.
Po do shohim deri atehere.
Pershendetje!![]()
We didn't land on Plymouth Rock, Plymouth Rock landed on us.
Une nuk jam tifoz me asnje skuader europiane por ishalla
CZECH-REPUBLIC se NEDVED e meriton nje sukses me kombetaren.
GOO NeDvED
domini sumus
sumus servi
ubicumque
nusquamque
Pak eshte rende qe te jepen prognoza se kush do fitoje por sidoqofte mendoj se lufta do te zhvillohet mes: Italise,Frances,Holandise...dhe ndoshta ka ndonje befasi si cdohere ne fudboll.
Pershendetje!![]()
We didn't land on Plymouth Rock, Plymouth Rock landed on us.
Portugalia pa plan tė sigurisė pėr Euro-2004!
Gjashtė muaj para fillimit tė Kampionatit evropian tė futbollit, organizatorja e kėsaj veprimtarie, Portugalia, nuk ka plan tė sigurimit pėr kėtė turne, nuk i ka njerėzit e nevojshėm dhe pajisjet pėr sigurimin e pjesėmarrėsve tė kėtij aktiviteti, kanė bėrė tė ditur zyrtarėt e policisė dhe tė shėrbimit tė zjarrfikėsve. Nė artikullin e botuar tė hėnėn nga e pėrditshmja portugeze publiko, zyrtarėt e policisė dhe tė shėrbimit tė medicinės, kanė bėrė tė ditur se kanė pasur shumė pak pėrgatitje pėr turneun e ardhshėm tė futbollit evropian, si dhe kanė njoftuar se ende nuk i kanė parė 16.5 milionė euro, sa ka premtuar qeveria portugeze qė tė shpenzojė pėr sistemin e sigurimit. Gjithēka qė kemi nga mjetet komunikuese janė telefonat tanė mobil, ka pohuar ndėrkaq presidenti i Asociacionit profesional tė truprojeve.
Kam vene re qe per te gjitha problemet, kur DeuS thote A ndodh nje ngjarje B dhe anasjelltas...pra, si pasoje i bie qe kampionatin
ta fitoje ē'do ekip perveē Hollandes! Dhe ketu fajin e kane avataret qe ai ndron, si kaco qe e kemi dhe e paēim sa te kete jeten forumi.
une votoj per italinei ka ardhur koha..
saper hollanden meqe qenka permendur shume ka futboll te bukur,dhuron spektakel po jo shume rezultativ![]()
Inner beauty takes some finding, but it lasts forever..
Bravo Marsela , ke fole bukur.Postuar mė parė nga marsela
une votoj per italinei ka ardhur koha..
saper hollanden meqe qenka permendur shume ka futboll te bukur,dhuron spektakel po jo shume rezultativ![]()
Italia o sot o kurre.
UNE THEM QE NE 2004 U KA ARDHUR RRADHA ITALIANEVE TA MARRIN KAMPIONATIN EVROPIAN ,JO SEPSE JAM TIFOZ I ITALISE ,PO SEPSE UNE MENDOJ QE MERITON DICKA ,NE EVROPIANIN E 2000 SHUME E PAFAT !!!! SHPRESOJ QE TI KTHEHET FATI KESAJ RRADHE DHE TE NA KUJTOJE DHE NJEHERE KUPEN E BOTES 1982 KU ITALIA PER HERE TE FUNDIT KA MARRE NJE TROFE !!!!!
Krijoni Kontakt