Close

Rezultati i Sondazhit: Fituesi i Euro 2004 ?

Votues
31. Nuk mund tė votoni nė kėtė sondazh
  • Italy

8 25.81%
  • Germany

5 16.13%
  • France

3 9.68%
  • Portugal

1 3.23%
  • Holland

8 25.81%
  • England

2 6.45%
  • Spain

0 0%
  • Czech Republic

4 12.90%
Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 29

Tema: Euro 2004 ?

Authentic Maska e DeuS
    Anėtarėsuar
    08-06-2003
    Postime
    2,319
    Nese ndonjerin e kishte marre malli te shikonte nje ndeshje spektakolare futbolli , atehere ndeshja Hollande - Skoci 6-0 duhet tia kete heq merakun

Me kete prezantim qe kane bere sonte , nuk ka shanse ekip tjeter pervec Hollandes qe te fitoje Kampionatin .

Kur mblidhen bashke ato .................... spektakel ka ne fushen e gjelbert .

Freedom Maska e Bianconero
    Anėtarėsuar
    07-11-2003
    Vendndodhja
    UK
    Postime
    263
    EURO 2004 ''Play off's''

Ndeshjet e kthimit

Holland - Skoci 6-0 (6-1)
    Uells - Rusi 0-1 (0-1)
    Turqi - Latvia 2-2 (2-3)
    Norvegji - Spanje 0-3 (1-5)
    Slloveni - Kroaci 0-1 (1-2)

Ne (kllapa) rezultati i pergjithshem

16 Skuadrat e kualifikuara per ne finalet e EURO 2004

Portugali
    Itali
    Gjermani
    France
    Bullgari
    Republika Ceke
    Denimarke
    Angli
    Greqi
    Suedi
    Zvicer
    Holland
    Rusi
    Latvia
    Spanje
    Kroaci

Anėtarėsuar
    07-11-2003
    Vendndodhja
    UK
    Postime
    263
    Postuar mė parė nga Deus
    Nese ndonjerin e kishte marre malli te shikonte nje ndeshje spektakolare futbolli , atehere ndeshja Hollande - Skoci 6-0 duhet tia kete heq merakun
    Me kete prezantim qe kane bere sonte , nuk ka shanse ekip tjeter pervec Hollandes qe te fitoje Kampionatin .
    Kur mblidhen bashke ato .................... spektakel ka ne fushen e gjelbert .
    E pashe te regjistruar Hollanden dhe kishin dominuar plotesisht , por kjo nuk do te thote se Skocia ishte ndonje kundershtar i forte.
    Per mendimin tim Skocia eshte shume dobet , dhe kur them shume dobet dmth eshte Zero.
    Hollanda eshte e forte gjithmone , ka dhe lojtare shume te mire por nuk eshte provuar me te ''fortet''
    Per boterorin me Irlanden dhe per Europianin me Ceket kane humbur dhe keto 2 ndeshje kane qene provat me te veshtira per Hollanden pas EURO 2000.

Authentic Maska e DeuS
    Anėtarėsuar
    08-06-2003
    Postime
    2,319
    Postuar mė parė nga Alesio
    E pashe te regjistruar Hollanden dhe kishin dominuar plotesisht , por kjo nuk do te thote se Skocia ishte ndonje kundershtar i forte.
    Per mendimin tim Skocia eshte shume dobet , dhe kur them shume dobet dmth eshte Zero.
    Hollanda eshte e forte gjithmone , ka dhe lojtare shume te mire por nuk eshte provuar me te ''fortet''
    Per boterorin me Irlanden dhe per Europianin me Ceket kane humbur dhe keto 2 ndeshje kane qene provat me te veshtira per Hollanden pas EURO 2000.
    Do kisha qejf te te beja koment me zgjeruar ty por tani jam vone dhe do iki.

Ai person qe ka goje dhe flet keq per Hollanden ----> nuk merr vesh nga sporti !

Ka shume persona qe thone : Hollanda s'ka fituar kurre , Hollanda nuk krahasohet me x apo y ekip , por une them vetem kaq : Nese ke qejf te shofesh bukuri dhe spektakel futbolli .... vetem Hollanda ta dhuron.
    Difektet e saj ( duke u nisur qe nga Terslliku i modh qe ka ) ti kam sqaruar vete me lart , prandaj nuk po i bej koment.

Sikur 100 vjet Hollanda te mos fitoje .... une nuk e krahasoj me asnje ekip tjeter ne bote...

Anėtarėsuar
    07-11-2003
    Vendndodhja
    UK
    Postime
    263
    Postuar mė parė nga Deus

Ai person qe ka goje dhe flet keq per Hollanden ----> nuk merr vesh nga sporti !

Ka shume persona qe thone : Hollanda s'ka fituar kurre , Hollanda nuk krahasohet me x apo y ekip , por une them vetem kaq : Nese ke qejf te shofesh bukuri dhe spektakel futbolli .... vetem Hollanda ta dhuron.
    Difektet e saj ( duke u nisur qe nga Terslliku i modh qe ka ) ti kam sqaruar vete me lart , prandaj nuk po i bej koment.

Sikur 100 vjet Hollanda te mos fitoje .... une nuk e krahasoj me asnje ekip tjeter ne bote...
    Pershendetje Deus.
    Me duket se kam thene se ka skuader te forte gjithmone dhe perbehet nga lojtare cilesore.
    Ajo qe nuk te pelqej ty me duket se ishte (nuk eshte ndeshur me me te fortet) ose me ato pak te forte qe eshte ndeshur ka marre 1 pike brenda dhe 0 pike jashte.
    Kur krahason ''yjet me sukseset'' e Hollandes le shume per te deshiruar.
    Pra kurre nuk mjafton futbolli i bukur edhe nese eshte i bukur.
    Me nje fabrike futbolli qe ka Hollanda eshte turp te mos kete te pakten 1 kupe bote (c'fare te duhet ai spektakel)
    Te mundesh Skocine eshte shume e lehte sepse nuk ka asnje lojtar te nivelit mesatar por te gjithe 000000.
    Te lesh ne sulm Van Nisterloin & Klaivert eshte idiotesia me e madhe.
    Keta ''trima'' e lane jashte boterorit te fundit sepse vetem kunder ''San Marinove e Ciprove'' shenuan.
    Kur e dyfishon rezultatin i kujtohet Van-it te shenoje sepse po te jete per gol vendimtar as qe behet fjale , po ashtu edhe ai tjetri qe e ka marre malli te shenoje !
    Makaj eshte ne forme shume te mire dhe e lene ne stol sepse mendojne se ata ''pirunjet'' jane zgjidhja.
    Per skuadrat ku luajne shkerdhehen ne fushe , ndersa per shtetin e tyre nuk lodhen aspak vetem hapin krahet dhe duken sikur thone ''ne trimat e (man utd - barca) jemi me larte se Van de Vart i Ajaksit i cili eshte lojtar i nje nder klubet elite te Europes dhe nje nder futbollistet me me te ardhme dhe sikur t'i bashkosh trofete e ketyre 2 klubeve qe luajne pirunjet se bashku nuk behen sa te Ajaksit.

Sa per krahasimin : askush nuk krahason ekipin e tij me te tjeret por e rendesishme eshte cili ka te drejte te krahasoje e cili jo.
    Une pershembull nuk krahasoj asnje me Italine sepse mbi te gjitha kane te tyren nje pjese te mire te historise.
    Per ne si tifoza eshte e rendesishme te gezohemi ne maksimum persa i perket futbollit dhe gezimi me i madh mbetet fitimi i nje trofeu se nje ndeshje futbolli e bukur...
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Bianconero : 20-11-2003 mė 01:18

Eks-plorator Maska e kolombi
    Anėtarėsuar
    27-05-2003
    Vendndodhja
    Mes oqeaneve...............
    Postime
    3,720
    Postuar mė parė nga Deus

DEUS
    Kujdes me ulerimat se na zgjove komshinjte lol.
    Plako as tenxhere as kusi nuk ke ngritur jo me kupa qe i sheh me dylbi.
    Lojen spektakulare nuk i hun njeriu ne xhep topin kush e fut ne rrjete ai fiton ai ngelet ne histori.Edhe Brazili ben loje spektakolare dhe ka fituar tituj.Ju jeni si puna e kometave vini ndriconi qiellin dhe pastaj dukeni pas nja 10 vjetesh.
    Kete kampionatin e fundit ne Korea sikur nuk te pashe apo po benit spektakel ne kodrat eBelshit.
    dil per gjah per ndonje ulkonje te majme qe te ngroh shpirtin se po prite te te ngroi Hollanda ,do presesh shume.

Aahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa,ti sikur i kishe inat temat e sportit.
    "Meqe brenga eshte burimi i gezimit,mos vajto............"

GETE

Anėtarėsuar
    07-11-2003
    Vendndodhja
    UK
    Postime
    263
    EURO 2004

Shorti i finaleve te kampionatit Europian te futbollit i cili zhvillohet ne veren e vitit te ardheshem ne Portugali.

Grupi A : Portugal , Greece , Spain , Russia
    Grupi B : France , England , Switzerland , Croatia
    Grupi C : Italy , Sweden , Bulgaria , Denmark
    Grupi D : Czech , Republic , Latvia , Germany , Netherlands

Anėtarėsuar
    07-11-2003
    Vendndodhja
    UK
    Postime
    263
    Tranieret e kombetareve pas shortit !

Trapatoni:
    “Nė futbollin evropian ka shumė ekuilibėr dhe mendoj se grupi ynė ėshtė tepėr homogjen. Ėshtė shumė e rėndėsishme pėrgatitja e kėtij turneu dhe ėshtė po e rėndėsishme qė lojtarėt mė tė mirė, tė jenė nė formė dhe tė disponueshėm. Jam i mendimit qė tė katėr skuadrat i kanė mundėsitė pėr tė ecur pėrpara”, ka nėnvizuar trajneri i Italisė, Xhovani Trapatoni.
    Skolari:
    “Nuk mund tė zgjidhen vetė kundėrshtarėt dhe nuk mund tė thuhet se ėshtė njė skuadėr mė e mirė se tjetra. Duhet tė pranojmė shortin dhe tė studiojmė kundėrshtarėt qė kemi nė grup. Gjendemi mes 16 skuadrash tė mėdha dhe objektivi ynė ėshtė qė tė shkojmė sa mė larg'' ka pohuar trajneri i kombėtares sė Portugalisė, Felipe Skolari.
    Rehagel:
    “Nuk jemi njė skuadėr favorite dhe kjo gjė nuk na krijon asnjė problem. E dimė, qė befasitė ndodhin dhe mund tė pėrfitojmė nga statusi i skuadrės tonė. Jemi tė nderuar, qė tė luajmė ndaj zotėrve tė shtėpisė nė garėn e parė tė turneut”, ka theksuar trajneri i kombėtares sė Greqisė, Oto Rehagel.
    Jartsev:
    “Jam i lumtur qė isha i pranishėm nė short, teksa prezantoj skuadrėn time, pėr kampionatin e ardhshėm evropian. Shorti na vuri pėrballė tre skuadrave tė forta dhe tre trajnerėve tė mėdhenj. Do tė bėjmė mė tė mirėn”, ka thėnė trajneri i Rusisė, Georgi Jartsev.
    Saez:
    “Mendoj se grupi ynė ėshtė shumė i ekuilibruar. Duhet tė bėjmė maksimumin tonė dhe tė djersisim, pėr tė fituar dy vendet e para, qė garantojnė kualifikimin. Mendoj, se tė katėr skuadrat kanė shanse tė mira pėr tė dalė nga grupi”, ka komentuar trajneri i Spanjės, Inaki Saez.
    Erikson:
    “Ndeshjen mė tė vėshtirė, do ta zhvillojmė kundėr Francės, kampiones nė fuqi, dhe besoj se asnjė nuk ka dyshim qė ky takim, do tė jetė njė finale disi e parakohshme. Edhe Kroacia ėshtė njė skuadėr e fortė. Duhet patur kujdes edhe nga Zvicra'' ka theksuar trajneri i kombėtares angleze, Erikson.
    Santini:
    “Ndeshja kundėr Anglisė do tė jetė njė derbi, duke patur parasysh numrin e madh tė lojtarėve francezė, qė luajnė nė Ligėn Premiere. Ndeshja kundėr Kroacisė mė kujton Botėrorin ’98, kur e fituam atė dhe i mundėm kroatėt nė njė ndeshje spektakolare nė gjysmėfinale'' ka thėnė trajneri i Francės, Zhak Santini.
    Kuhn:
    “Sigurisht qė nuk jemi tė favorizuarit e grupit, sepse do tė luajmė kundėr skuadrave mė tė forta nė futbollin evropian dhe botėror. Do tė pėrpiqemi qė tė arrijmė rezultat pozitiv qė nė ndeshjen e parė. Njė nga cilėsitė tona mė tė mira ėshtė grinta dhe do tė pėrpiqemi qė tė mbyllim grupin tė dytėt”, ka pohuar trajneri i kombėtarez zvicerane, Kobi Kuhn.
    Bariē:
    “Bėhet fjalė pėr njė grup shumė tė vėshtirė. Ka tė paktėn dy skuadra, qė janė mė tė forta se ne: Anglia dhe Franca, dy nga skuadrat qė vitet e fundit, kanė bėrė paraqitje tė shkėlqyera nė garat e ndryshme. Zvicra ndoshta do tė jetė objektivi i fitores sonė tė vetme dhe pikėrisht kėtė gjė synojmė. Ndaj dy tė tjerave tė shohim”, ka theksuar trajneri kroat Oto Bariē.
    Olsen:
    “Ėshtė njė grup i hapur. Qė tė katėr skuadrat janė klasifikuar tė parat nė grupet e tyre eleminatore dhe mendoj se asnjė skuadėr nuk mund tė thyhet lehtė. Nėse ka njė skuadėr favorite nė grupin tonė, ajo ėshtė Italia. Por, nuk i dihet se ēfarė mund tė ndodhė, secila skuadėr i ka mundėsitė qė tė fitojė ndaj tė tjerave”, ka pohuar trajneri i Danimarkės, Morten Olsen.
    Lagerbak:
    “Nuk mund tė shtoj mė shumė se atė qė thanė Trapatoni dhe Olsen. Grupi ynė ėshtė shumė i ekuilibruar dhe qė tė gjitha skuadrat kanė shanse tė mira pėr tė dalė nga grupi. Mė vjen pak keq qė do tė luajmė ndaj Danimarkės, fqinjėve tanė, me tė cilėt kemi raporte shumė tė mira edhe jashtė fushės sė futbollit'' ka thėnė trajneri i Suedisė, Lars Lagerbak.
    Markov:
    “Pėr vendin tonė ėshtė e rėndėsishme qė morėm pjesė nė kėtė edicion. Bullgaria ėshtė vend i vogėl, nga ana futbollistike, e pėr ne ėshtė njė nder qė tė marrim pjesė. Do tė pėrpiqemi qė tė bėjmė mė tė mirėn dhe tė pėrfaqėsojmė mė sė miri vendin dhe futbollin tonė. Nėse shohim skuadrat e tjera, nuk mund tė mendohet se jemi ne favoritėt”, ka deklaruar trajneri bullgar, Plamen Markov.
    Advokat:
    “Ėshtė njė grup shumė i vėshtirė dhe me skuadrat e tjera njihemi shumė mirė. Mes nesh dhe Gjermanisė ka njė rivalitet tė madh dhe na takon ne, qė tė tregojmė se dimė tė mundim Gjermaninė dhe Ēekinė. Letonia ka eleminuar Turqinė dhe padyshim qė do tė jetė njė skuadėr e rrezikshme”, ka pohuar trajneri i Holandės, Dik Advokat.
    Feller:
    “Nė kohėn kur kam qenė lojtar, kam luajtur dy herė kundėr Holandės. Edhe sot, si atėherė, mendoj se do tė jetė njė ballafaqim tepėr interesant. Mė duket se i yni, ėshtė grupi mė i fortė i tė gjithė turneut. Edicioni eleminator mė shėrbeu pėr tė konsoliduar grupin e lojtarėve, grup qė pėr mua ėshtė shumė kompakt dhe kjo gjė, do tė mė ndihmojė nė ndeshjet nė grupe”, ka thėnė trajneri i kombėtares gjermane, Rudi Feller.
    Brukner:
    “Gjermaninė dhe Holandėn e njohim shumė mirė. Tė dyja kėto skuadra kanė kampionate shumė tė forta. Sigurisht qė duhet tė studiojmė shumė kundėrshtarin suprizė, Letoninė. Duhet patur kujdes, sepse ata mund tė bėjnė tė pamundurėn, pėr t’u kthyer nė skuadrėn-zbulim tė turneut. Secila skuadėr i ka mundėsitė qė tė fitojė, nėse luajnė mirė dhe ne duhet tė luajmė si asnjėherė tjetėr, qė nė ndeshjen e parė ndaj Letonisė”, ka pohuar trajneri i Ēekisė, Karel Brukner.
    Starkovs:
    “Tė gjithė kundėrshtarėt tanė tė grupit, kanė fituar tė paktėn njė kampionat evropian, qė tregon qartė kualitetin qė mbartin. Ėshtė njė nder qė tė luajmė kundėr kėtyre skuadrave kaq tė forta, por ne e dimė qė ēdo skuadėr ka pikat e saj tė dobėta. Na takon neve qė tė gjejmė kėto pika, dhe tė kemi mundėsinė pėr tė bėrė ndonjė befasi”, ka theksuar trajneri letonez, Aleksandrs Strakovs.

...
    Anėtarėsuar
    26-11-2003
    Vendndodhja
    PARIS me Xhej-n jo Lopezin jo :P o mo e mir se Lopezi
    Postime
    1,428
    Deus te lumte goja per ato qe thua. Nuk ka asgje te thene kote dhe te pa vertetuar ne fushe. Kur lu Hollanda edhe tifozet e ekipit kundershtar behen me Hollanden, pervec disave si keta tipat larte qe jane tifoze me Gjermanine ose Italine besoj edhe s'kane pa ndonjeher ndeshje me sy, po flasin me cfare degjojne rreth e perqark. Loja spektakolare te hyn shume ne pun, sepse ne fund te fundit tifozi kenaqet me lojen dhe jo me kupen. Kupen e kane per vete ata lal, ti i rru bishtin e shef nga televizori. Kurse ne kenqemi me emocionet e pafundme qe te dhuron Hollanda ne nje 90-minutesh loje. Nese ne gjithe ndeshjet e Hollandes me gjen nje loje qe Hollanda eshte mundur nga loja e ekipi kundershtar, atehere te them qe ke te drejte. Cdo ndeshje e humbur eshte nga fati i madh qe kane Hollandez ne loje. Me shume do flasi fusha ne Portugali. Shikoji edhe sondazhin. Kush vota ka me shume??? E kush tjeter....
    HOLLAND...

Anėtarėsuar
    07-11-2003
    Vendndodhja
    UK
    Postime
    263
    Postuar mė parė nga Del Monako
    Deus te lumte goja per ato qe thua. Nuk ka asgje te thene kote dhe te pa vertetuar ne fushe. Kur lu Hollanda edhe tifozet e ekipit kundershtar behen me Hollanden, pervec disave si keta tipat larte qe jane tifoze me Gjermanine ose Italine besoj edhe s'kane pa ndonjeher ndeshje me sy, po flasin me cfare degjojne rreth e perqark. Loja spektakolare te hyn shume ne pun, sepse ne fund te fundit tifozi kenaqet me lojen dhe jo me kupen. Kupen e kane per vete ata lal, ti i rru bishtin e shef nga televizori. Kurse ne kenqemi me emocionet e pafundme qe te dhuron Hollanda ne nje 90-minutesh loje. Nese ne gjithe ndeshjet e Hollandes me gjen nje loje qe Hollanda eshte mundur nga loja e ekipi kundershtar, atehere te them qe ke te drejte. Cdo ndeshje e humbur eshte nga fati i madh qe kane Hollandez ne loje. Me shume do flasi fusha ne Portugali. Shikoji edhe sondazhin. Kush vota ka me shume??? E kush tjeter....

Del Monako me duket se paske qene pergjumshem ne kohen qe ke shkruar dhe do te kishte qene me e drejte te kishe fjetur pa e postuar kete shkrim.
    Sipas teje une ose ndonje si une nuk paska pare ndonjehere ndeshje me sy eeee.!?
    Ti mister duhet ta kesh parasysh se une e kam pare Italine nje here ne nje ndeshje miqesore ketu ku jam dhe shpresoj qe ta shikoj perseri ne te ardhmen sepse eshte ne grup per eleminatoret e boterit me nje nga shtetet ketu prane.
    Kam pare 4 here ekipin e zemres Juventus , nga nje here ''Interin , Romen dhe Lacion 2 here (kuptohet ketu ku jetoj une sepse te udhetoj jashte nuk kam mundesi....

Lojen spektakel qe thua ti mund ta shikoj vetem nje simpatizant asnjanes sepse po te jesh tifoz me te vertete vetem ''trofeu'' te gezon dhe per ate lojen spektakel kujt i behen vone !
    sigurisht atij qe nuk fiton gje i behet vone shume sepse nuk ka gje tjeter te shprehe vrerin qe e mbulon.
    Per ty fitimi i dickaje nuk eshte asgje , ti do vetem spektakel por fatkeqesisht sikur keto kohet e fundit sikur nuk jepni ndonje shfaqje dhe aq madheshtore pervec kunder ''San Marino-Luksemburgu'' e tjere qe edhe kombetarja jone ben spektakel sikur te ndeshet me ta.
    Ti sikur te mendosh se ''ata kupen e kan per vete'' kurre nuk do te jesh tifoz por per ty futbolli do te jete thjesht ''zhurme''
    Nese je me te vertete tifoz kurre nuk duhet te pajtohesh me loje te bukur por me i rendesishmi duhet te jete nje rezultat i bukur.

Shendet...
    Fotografitė e Bashkėngjitura Fotografitė e Bashkėngjitura  

Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •