Close
Faqja 3 prej 7 FillimFillim 12345 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 67
    ......................... Maska e Pogradecari
    Anëtarësuar
    15-10-2002
    Vendndodhja
    a
    Postime
    540
    Postuar më parë nga Lexusja_1963
    Une shkruaj aty ku me do qefi dhe them ate qe mendoj dhe vetem ate qe shikoj dmth REALITETIN.Ty ne qofte se shkrimet e mia te duken qesharake,te jap nje keshille ,si me e madhe "Mos i lexo"

Qashtu bir .
    sigurisht ti ke te drejte te shkruash cfare te do qefi apo "realitetin" po loke e mbare kur i permend personat me emer e mbiemer duke i quajtur kriminele apo duke shkruar
    Pronar i lokalit Juventlia i cili ka super pushtet mbi Edi Ramen.
    e di ti per ke e kam fjalen
    gjerat ndryshojne Loke asnjeri nuk ka te drejte te akuzoje dike kot me kot
    e sa per sqarim te them une se kush eshte ai djale
    ka qene per vite me rradhe kampion shqiperie
    ka mbaruar shkolle te larte (eshte i edukuar)
    kot nuk i bie ne qafe njeriu por edhe njeri nuk le ti hypine qafe
    dhe ne lidhje me Edin nuk eshte se ka ndonje pushtet mbi te po jane vetem shoke sepse kur larot e rrihnin Edin rrugeve te tiranes ai i doli ne mbrojtje thjesh per humanizem ashtu sic do me dilje mua ti apo une ty dhe qe atehere jane shoke e nuk besoj se ka ndonje gje te keqe
    shendet loke

Postuar më parë nga Pogradecari
    sigurisht ti ke te drejte te shkruash cfare te do qefi apo "realitetin" po loke e mbare kur i permend personat me emer e mbiemer duke i quajtur kriminele apo duke shkruar
    Pronar i lokalit Juventlia i cili ka super pushtet mbi Edi Ramen.
    e di ti per ke e kam fjalen
    gjerat ndryshojne Loke asnjeri nuk ka te drejte te akuzoje dike kot me kot
    e sa per sqarim te them une se kush eshte ai djale
    kot nuk i bie ne qafe njeriu por edhe njeri nuk le ti hypine qafe
    dhe ne lidhje me Edin nuk eshte se ka ndonje pushtet mbi te po jane vetem shoke sepse kur larot e rrihnin Edin rrugeve te tiranes ai i doli ne mbrojtje thjesh per humanizem ashtu sic do me dilje mua ti apo une ty dhe qe atehere jane shoke e nuk besoj se ka ndonje gje te keqe
    shendet loke
    Ato qe kam shkruajtur une aty i di i madh e i vogel ne Tirane ,por nuk ja man asnjerit te hapi goje ,se ja bejn pucin si shoferit te Sallakut e shume te tjerve .hmm ,ka mbaruar shkollen e larte eshte i urte,e kush nuk e ka mbaruar shkollen e larte nga keta njerez ne pushtet, e jane munduar dhe te hiqen si te urte ,por dardha e ka bishtin mbrapa.
    Nje gje duhet ta dish te sigurt se ato gjera qe kam thene me lart ,jane reale ,dhe se do ja degjosh zerin me vones ndoshta por do ja degjosh,e do me japesh te drejte.Dhe nje gje ,te gjithe ata qe ndertuan apo ndertojne katradome apo gradacela etj,te gjithe jan marre me pislliqe e me korrupsion ose kan vjedh buxhetin e shtetit.Po me habit fakti se si ka mundesi ai pronari i juventlia,i ka qellu pikerisht Edi qe ka arrit dhe e ka mbrojt.Si nuk i ka qellu ndonje tjeter.heee mor djale , sot ka shume gjera qe duke i pare nga jasht te duken reale,por po ti zberthesh jane aq te komlikuara sa ti habitesh.

Mos mendo se ato qe kam shkruajtur me lart i kam shkruajtur me hamendje,ato jane te dhena nga burime sekrete , nga shoke me te ngushte te Edit , te cilet kan frike ti thoj ato qe thash une hapur,se kane frike nga dora e kuqe ,apo nga kriminelet "hakmarrje per drejtesi".

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    18-11-2003
    Vendndodhja
    tiran
    Postime
    4
    Edi eshte ARTURO UI i Tiranes.
    mate 7 her preje 1 her

i/e regjistruar Maska e Devilish
    Anëtarësuar
    08-12-2002
    Vendndodhja
    ne parajse
    Postime
    10
    Pogradecari:

``e sa per sqarim te them une se kush eshte ai djale
    kot nuk i bie ne qafe njeriu por edhe njeri nuk le ti hypine qafe``

Po mire ti Pogradecari meqe ti nuk ishe dakord me mendimin e Lexueses dhe i dole ne mbrojte shokut miku, Kaq kishe ti si kundrapergjigje dhe qe mendon se jane vlerat e Rdi rames,kaq me kaq ??!! Booooooo mire qe na i hape syte
    Ndryshuar për herë të fundit nga Devilish : 18-11-2003 më 23:55
    Quando il diavolo ti accarezza,vuole la tua anima

i/e regjistruar Maska e MICH
    Anëtarësuar
    10-08-2003
    Vendndodhja
    T.H.E M.I.C.H.I.G.A.N S.T.A.T.E
    Postime
    146
    Devilish edi smundet me zgjidh gje. Ti mos je gje nga mich?
    *"The Whole Problem With The World Is That Fools And Fanatics Are Always So Certain Of Themselves, But Wiser People So Full Of Doubts."*
    * LifE RunS FasT If u Don'T StoP SometimeS & LooK AraunD YoU'LL MisS IT!*"What is moral is what you feel good after, and what is immoral is what you feel bad after."Life is a mystery to be lived, not a problem to be solved.Love is like a fire, it can either warm your heart or burn your house down.It is foolish to deal with a fool.After dark all cats are leopards.

Anëtarësuar
    15-10-2002
    Vendndodhja
    a
    Postime
    540
    Lexus a lexuse meqe ti ke burime sekrete informacionesh (facte dmth) perse nuk ben nje denoncim qe te kryesh detyren ndaj atdheut tone te dashur po ve nje emer ketu dhe shkruan ashtu sic di ti une per punen e edit nuk di a punon mire apo keq dhe e verteta eshte se nuk dua tia di
    sepse ai vend (vendi im) nuk ka qene nuk eshte dhe nuk ka per tu bere asnjehere sepse mbi 90 % e popullsise jane si puna jote dhe e imja
    une ate sqarim nuk e bera per ty sepse nuk ka perendi te ndryshoje mendjen tende
    jetojme ne sistem kapitalist e dikush do kete gradacela e dikush do vdese per buke "is the name of tha game" vete e zgjodhem

of the record meqe permende ngjyren e kuqe po te them qe ai djale ka punuar dhe per qeverine e sales (dmth nuk ka ngjyre politike)
    u kerkoj falje anetareve se dola nga tema

shendet e para

Anëtarësuar
    15-10-2002
    Vendndodhja
    a
    Postime
    540
    Postuar më parë nga Devilish
    Pogradecari:

``e sa per sqarim te them une se kush eshte ai djale
    kot nuk i bie ne qafe njeriu por edhe njeri nuk le ti hypine qafe``

Po mire ti Pogradecari meqe ti nuk ishe dakord me mendimin e Lexueses dhe i dole ne mbrojte shokut miku, Kaq kishe ti si kundrapergjigje dhe qe mendon se jane vlerat e Rdi rames,kaq me kaq ??!! Booooooo mire qe na i hape syte
    kaq kisha une se nuk jam mesues filloreje te ta perseris shkronjen A apo B nga 10 here
    apo te te them 2+5 = 7 dhe klasa e fillores ta thote me ze te larte 30 here
    nqf se dikush nuk ka mbaruar 8 vjecaren nuk eshte faji im

edhe njehere na falni qe dola nga tema

i/e regjistruar Maska e ALBA
    Anëtarësuar
    21-05-2002
    Vendndodhja
    Gjermani (Dortmund)
    Postime
    2,609
    Postuar më parë nga Pogradecari
    Lexus a lexuse meqe ti ke burime sekrete informacionesh (facte dmth) perse nuk ben nje denoncim qe te kryesh detyren ndaj atdheut tone te dashur po ve nje emer ketu dhe shkruan ashtu sic di ti une per punen e edit nuk di a punon mire apo keq dhe e verteta eshte se nuk dua tia di
    sepse ai vend (vendi im) nuk ka qene nuk eshte dhe nuk ka per tu bere asnjehere sepse mbi 90 % e popullsise jane si puna jote dhe e imja
    une ate sqarim nuk e bera per ty sepse nuk ka perendi te ndryshoje mendjen tende
    jetojme ne sistem kapitalist e dikush do kete gradacela e dikush do vdese per buke "is the name of tha game" vete e zgjodhem

of the record meqe permende ngjyren e kuqe po te them qe ai djale ka punuar dhe per qeverine e sales (dmth nuk ka ngjyre politike)
    u kerkoj falje anetareve se dola nga tema
    ----------------------------------------------------------------------------------

Pogradecar! Sa per dijeni sa do serkrete dhe burime te kesh ,nuk ben efekt denancimi,sepse aty me sa ta sqaroj dhe lexusja ,Edi ka pushtet e superpushtet mbi te gjith insitucionet gjyqesore.Ka ngel vetem te behet denancimi tek OKB,sic tha dhe me lart Lexuesja.
    "Jeten duhet ta paguash me cmimin e vuajtjes."
    .

El-Letërsia Maska e macia_blu
    Anëtarësuar
    04-05-2002
    Vendndodhja
    michigan usa
    Postime
    2,492
    Ishim popull i vogel me shpirt e mendje , histori e njerez te medhenj. Prap jemi popull i vogel, por mendja, historia dhe heronjte qe po bejme jane me te vegjel se te vegjel. Ky eshte ndryshimi qe ka bere edi.
    ..Nese kandidoji edi per ne PS (ps e nanes se vet) Nuk e beri e nuk e ben per krizen ne parti, as ne te mire te vendit, por sepse nuk e duron me krizen e prapanices se tij pa karrige, dhe krizen e xhepave pa para me thes.lol
    A beri Edi per Tiranen? Sigurisht qe beri! Te kesh kaq shume fonde, e te marresh kaq shume rryshfete, dreqi ta haji c'te kushton t'i hedhesh nje luster tiranes, si hi syve per popullin?
    Prfundimisht, edi eshte kaq i deshperuar nga humbja e karriges se kryetarit, sa u hodh per karrigen e kryetarit ne ps.
    ...Edi nuk e ben se ka ndonje dashuri per ps, por per kryetarellek.
    Edhe partia e dreqit ta pranoje ai nuk e ka per turp te kandidoje, pse nuk eshte parti e bindjeve te tij, e idealeve te tij.
    ...Edi eshte djale i mencur por eshte shpirt i keq.Kush thote se nanua nuk eshte i mencur? Por eshte kriminel, dhe antishqiptar.
    Shume pak ndryshon nano nga milloshevici.(thjesht se nanua flet shqip e milloshevici jo, dhe se ky i fundit kosoven e deshi ta bente serbi e ky fatos qeni, po don shqiperine ta beje greqi)
    ...
    "Shkolla nuk e ben njeriun me te mencur, e meson te duket i tille" (e.m)

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    30-10-2003
    Postime
    78
    Edi Rama eshte nje delirant.Dhe nga njerezit me probleme te tilla duhet te ruhemi.Ne gjuhen shkencore jane njerez me rrezikshmeri te madhe shoqerore.Dhe Edi eshte nje nga ata.Ndaj populli shqiptar qe jetoni ne Tirane ruajuni nga Edi se do molepseni dhe nuk do dini si te vini ne terezi.Te rregullosh ca rruge apo te mbjellesh ca peme nuk do te thote te kesh aftesine te drejtosh nje parti te madhe politike.
    Ndryshoni mentalitetin o shqiptare zgjidhni ne politike ca politikane me vizione te emancipuara per te miren e kombit dhe te ardhmen e Shqiperise.Mos i zgjidhni nga ca arritje te tilla, duke bere paralelizem me kohen e Enverit.Meqe ishin punetore te dalluar i beri anetare byroje.Dhe shkuam ku shkuam.
    :^lulja

Faqja 3 prej 7 FillimFillim 12345 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. A mendoni të ktheheni në Shqipëri ?
    Nga Arbushi në forumin Kulturë demokratike
    Përgjigje: 189
    Postimi i Fundit: 10-01-2011, 07:06
  2. Kosova, afër krizës
    Nga YlliRiaN në forumin Bashkëpatriotët e mi në botë
    Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 01-05-2009, 15:15
  3. Dosja antishqiptare e Greqisë, 1912-2007
    Nga BARAT në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 645
    Postimi i Fundit: 15-10-2007, 19:27
  4. Pyetesor: Si mendoni...?
    Nga gea_07 në forumin Ekonomi & biznes
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 19-03-2007, 18:47
  5. Elita shqiptare e Maqedonise
    Nga StormAngel në forumin Elita kombëtare
    Përgjigje: 21
    Postimi i Fundit: 05-10-2005, 17:08

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •