Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 7
    ...dhe jeta ime u fal Maska e Peniel
    Anėtarėsuar
    10-03-2003
    Vendndodhja
    -|- Atje ku njeriu takohet me Perėndinė
    Postime
    1,257

Nese jeni te interesuar per chat te krishtere!!!

Pershendes te gjithe te krishteret e forumit dhe te gjithe juve qe merrni pjese ne diskutime.

Nuk kam ndonje teme por do tu thosha gjithe te Krishtret qe futen ne chat nepermjet Albasoul dhe jo Forumit, se atje ndodhet nje kanal ose me mire dy te hapura nje me emrin #Zoti dhe tjeter #bota shpirterore. Eshte i lejuar t'i hape cdokush me nje komande te thjeshte /join #Zoti ose #bota shpirterore

Nese dikush eshte i interesuar dhe deshiron kodin mund te me dergoje nje e-mail dhe une do t'i jap kodin.

Ju pershendes ne emrin e Shenjte te Perendise dhe ju uroj bekimet e Tij ne jeten tuaj.

nen Hirin e Tij
    ns
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Peniel : 12-11-2003 mė 17:47
    קָדֹושׁ קָדֹושׁ קָדֹושׁ יְהוָה צְבָאֹ

I Shenjtė I Shenjtė...

mbushem me pafundesi.. Maska e ABIGAIL
    Anėtarėsuar
    10-12-2002
    Vendndodhja
    Athine
    Postime
    785
    Bravo Niko..............

Paske perparuar goxha me sa duket...

Pershendetje Abi....
    Dituria prehet nė zemrėn e atij qė ka mend, por ajo qė ėshtė nė zemrėn e budallenjve merret vesh.

Anėtarėsuar
    10-03-2003
    Vendndodhja
    Postime
    1,257
    Abi.........

Falemidnerit per urimin

Desha t'ju terheq vemendjen te gjithe te krishtereve te Forumit. Te dashur vellezer. Kam ndeshur ne chat ne Albasoul mjaft te krishtere. Jam befasuar jashte mase megjithese duhet ta prisja nje gje te tille. Dua t'ju bej nje pyetje. Mund te kemi nje dhome te perbashket aty, ne menyre qe cdo i krishtere qe hyn ne chat te mund te hyje ne kete dhome?

Sigurisht qe cdo njeri nga ju hyn per nje qellim te caktuar ne chat, por besoj se do te ishte gje e mire qe te kishim nje 'komunitet' te krishtere edhe aty ne chat. Kjo vlen per te gjitha ata qe kane kohen e duhur dhe deshiren per te chatuar.

Nen Hirin, ns

I Shenjtė I Shenjtė...

i/e regjistruar Maska e grizmin
    Anėtarėsuar
    23-09-2003
    Vendndodhja
    Albania
    Postime
    19

Thumbs up

Pershendetje Niko.Po shoh se me te vertete ti frekuntoke shume kumpjuterin. Nje mendim shume i mire nga ana jote per hapjen e nje chati per besimtare. Une jam grizmin dhe kjo eshte maska qe kam perdorur ne kete forum.Une jam nje besimtare qe te ka shkruajtur nje imail para pak kohesh por gjithsesi do te kisha shume deshire te me jepje ate kodin.
    Nga grizmin shume bekime dhe dashuri ne Zotin tone Jezu Krisht
    .
    :ee Aq sa kėrkojmė nga tjetri duhet dhe tė japim; nėse kėrkojmė njė zemėr, le tė japim tėrė jetėn :ee

Anėtarėsuar
    10-03-2003
    Vendndodhja
    Postime
    1,257
    Citim Postuar mė parė nga grizmin
    Pershendetje Niko.Po shoh se me te vertete ti frekuntoke shume kumpjuterin. Nje mendim shume i mire nga ana jote per hapjen e nje chati per besimtare. Une jam grizmin dhe kjo eshte maska qe kam perdorur ne kete forum.Une jam nje besimtare qe te ka shkruajtur nje imail para pak kohesh por gjithsesi do te kisha shume deshire te me jepje ate kodin.
    Nga grizmin shume bekime dhe dashuri ne Zotin tone Jezu Krisht
    .

Grizmin!

Pershendetje ne Krishtin. Ndoshta me pak vonese po te kthej nje pergjigje, por te te them te drejten e kam pare rastesisht postimin tend duke kerkuar te gjitha temat ne te cilat kisha postuar. Per fat te keq, nuk e vazhdova me chatin ne Albasoul. Kjo beri qe dhomat (sipas nje rregulloreje te re qe doli ne ate kohe) e chat-it qe kisha hapur te mbylleshin. Ishte me me te vertete nje perpjekje e mire, por personalisht pashe se megjithe lajmerimin tim ketu, askush nuk e mori mundimin te futej qofte edhe nje here per te pershendetur.

Me sa duket motrat dhe vellezerit ishin te 'zene' me gjera te tjera ne chat ne Albasoul dhe nuk u dilte koha per tu futur ne keto dhoma chat-i. Nejse. Kuptova se na duhet te 'chat-ojme' cdo dite me nje Person per te cilin kemi me teper nevoje se sa chat-i ketu ne Albasoul.

Mardhenia me Perendine duhet te kete vendin kryesor dhe gjithe te tjerat te zene vendet e fundit ne hierarkine e jetes sone.

Le te kemi nje mardhenie me Te ashtu sic Ai deshiron, per lavdine e Tij.

Nen Hirin e Tij, niko
    ns

I Shenjtė I Shenjtė...

Anėtarėsuar
    10-03-2003
    Vendndodhja
    Postime
    1,257

Chat!!

Pershendetje ne Krishtin.

U duk se kjo ceshtje do te merrte fund, por ne te vertete jo. E kam fjalen per chatin.

Mund tė pėrdorni kėtė kanal nė Albasoul pėr tė biseduar me njėri - tjetrin. Kam hapur njė kanal nė Albasoul tė cilin e kam quajtur krishterimi. Mund tė futeni me njė komandė shumė tė thjeshtė ashtu siē po e shkruaj kėtu: /join #krishterimi

Besoj qė do ta preferoni kėtė kanal.

Perendia ju bekofte!
    Nen Hirin e Tij

ns
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Peniel : 01-05-2006 mė 11:21

I Shenjtė I Shenjtė...

Anėtarėsuar
    10-03-2003
    Vendndodhja
    Postime
    1,257
    Tashmė ky kanal ėshtė on-line.

ns

I Shenjtė I Shenjtė...

Tema tė Ngjashme

1. Premisa tė gabuara
    Nga Arrnubi nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 30-04-2012, 18:25
  2. Muhamedi a.s. sipas kėndvėshtrimit tė krishterė
    Nga presHeva-Lee nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 10-04-2010, 22:15
  3. Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 14-03-2007, 09:06
  4. Kriptokrishtėrimi nė Shqipėri
    Nga Kryeengjelli nė forumin Komuniteti orthodhoks
    Postimi i Fundit: 12-12-2006, 08:02
  5. I krishtere dhe sherbestar.
    Nga deshmuesi nė forumin Komuniteti protestant
    Postimi i Fundit: 08-01-2005, 15:10

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •