shume prezantime i bukur!!!
mire se erdhe ne forumin shqiptare!
shpresoj tja kalosh sa me mire ketu midis nesh!!!!!
"""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""" """"roeli""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""" """""""
shume prezantime i bukur!!!
mire se erdhe ne forumin shqiptare!
shpresoj tja kalosh sa me mire ketu midis nesh!!!!!
"""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""" """"roeli""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""" """""""
Fieri eshte qyteti endrrave te mia
Fieri qyteti ku kaloj femirija
Fieri qyteti ku jam ritur me mundime
Fieri qyteti ku kam folur gjuhen time
Fieri qyteti ku kam thurrur endrren time
......................^_R_o_L_u_A_^
Ju falemnderit.
Fen e ke krejt personale. MEMEDHEUN E KEMI TE PERBASHKET.
i kush ka bo prezantimin ene se kam pa hic une![]()
Niku pershendetje ty dhe rrushit tend ...ca keni bo ju, kena kohe pa fol,,,do na i dergoni fotot e dasmes apo te vijme vet ti shofim![]()
LuM i RrEmByEr
Dude i admire you for learning java. I been studing it for 3 years and still havent got it lol. Anyway good luck man
Ne te vertete, emri Kreshnik me ka lene gjithmone pershtypje. Kresh-nik. Edhe tingullin e ka te vecante. Me vie mire qe nuk eshte harruar ky emer, dhe ky ves e virtyt shqiptar e vazhdon te percohet brez pas brezi, me mesime dhe emer.
Me vie teper mire qe lexoj nje prezantim nga ju, dhe kur ai eshte i mire dhe me doza optimizmi qe na nevojiten si njerez se pari, e pastaj shoqeri; gezohem qe u futa ne kete teme.
Une mireseardhjen s'do ju uroj, se keni qene dhe jeni i mireseardhur prej kohesh tashme. Desha vetem t'ju falemnderoja per prezencen tuaj. Kjo besoj, eshte esenca e asaj qe desha ta bej, dhe them, me keto fjale.
ASD
Krijoni Kontakt