Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 9
    ....... E pergjuar....... Maska e vana
    Anėtarėsuar
    08-11-2002
    Vendndodhja
    Ku jam une......Nuk je ti!....(Ndoshta jemi duke luajtur kukamcefti) ....
    Postime
    346

Red face Bota e cudirave!

Po fluturoj, ne qiellin madheshtor i pikturuar me ngjyrat me te shkelqyeshem dhe duke perkrahur te gjitha tonalitet e bojqilles, dite e qete, kohe e paster, pa re, prospektiva e tokes nga larte ndryshon kompletesisht: c’do gje duket e vogel dhe vetem format pa detaje dallohen. Nje ere e fresket me perplaset ne fytyre, por dielli shkelqen afer meje dhe rrezet e tij te verdha si ari me ngrohin shpirtin dhe zemren. Poshte meje dallandyshet fluturojne te lira duke kenduar ardhjen e pranveres, malet jan plot gjelberim, fushat mbushur me ngjyrat e ylberit….Nuk arrij te kuptoj se ku ndodhem, por jam e sigurte qe gjendem large shqetesimeve, halleve, problemeve. Qetesimin e shpirtit, lumturine dhe lirine qe kerkoja me ne fund e gjeta, ne boten e endrrave……

……. Ju lutem mos me zgjoni, se si trup pa jete do te perplasem ne toke
    balle per balle me ……… REALITETIN

VlonjaT Maska e BlEdIi
    Anėtarėsuar
    11-10-2002
    Vendndodhja
    Nj
    Postime
    418

Re: Bota e cudirave!

Postuar mė parė nga vana

……. Ju lutem mos me zgjoni, se si trup pa jete do te perplasem ne toke
    balle per balle me ……… REALITETIN
    Eshte e vertet qe shume here problemet dhe hallet na fusin thelle ne mendime saqe kemi frik te hapim syte dhe te shikojm realitetin,por jemi gabim se ne jemi ata/ato qe heret a vone do te perballemi me ate realitet sado dhe sido ta ket emrin.
    Nuk e di se ku ka qene qellimi jot po un do te thoja shife realitetin ne sy sot,mos e ler per neser se eshte me e veshtire.

Anėtarėsuar
    08-11-2002
    Vendndodhja
    Postime
    346
    Dihet! Pa realitet je njeri i humbur, keto fjale qe shpreva ishin disa mendime personale, ndonjehere te jetosh ne boten e endrave nuk eshte keq, te pakten stakojm trurin nga monotonia e perditshme, por realiteti eshte akoma me i rendesishem, dhe skemi se si ti shmangemi, na perplaset perpara dhe skemi nga te shkojme pa i bere llogarit me te!

pa emer Maska e Shkoder_Gurl
    Anėtarėsuar
    29-01-2003
    Vendndodhja
    ne boten time
    Postime
    398
    ne rradhe te para doja te uroja per temen qe ke hapur...sinqerisht nje tem shum e bukur
    futemi neper endrra qe ti largohemi the cold world...ti harrojm te keqijat te pakten dhe per pak momente...kur je ne enderr mund te ndihesh e gezuar por ama kur zgjohesh ndihesh me keq se sa me perpara sepse u ktheve ne realitet e kurr ska per te ndodhur endrra jote....enderron sa enderron dhe bam realiteti te jep nje shpull.
    ne qefin tim

Anėtarėsuar
    08-11-2002
    Vendndodhja
    Postime
    346
    Femijeria eshte nje nga fazat me komplete e jetes qe kujtohet plot mall dhe nostalgji….

Bota e cudirave, e fantasis e kreativitetit ben pjese ekskluzivisht tek femijeria: sa here kur kemi qen te vegjel e kemi imagjinuar jeten fantastike, plot surpriza pozitive, c’do dite qe kalonte ishte me e bukur se dita e djeshme dhe e nesermja na u dukte se do te ishte akoma me e bukur se dita e sotme. C’do gje shkelqente, edhe pa diell, edhe ne varferi sepse jetonim ne boten e inocenzes ku sakrificat nuk ekzistojne, ku kufit jan pa barriera….
    Kur kalojme tek faza e adoleshences jeta na zhgenjen, na duket rrene gjithcka sepse jeta eshte nje enderr dhe enderrat jan enderra qe duhen jetuar……!
    Jam e lumtur qe kam mundesin te jetoj, te provoj gjithcka, c’do cast dhe moment, te gjitha fazat e rritjes jo vetem fizike por edhe psikollogjike dhe qendroj ne shprese te nje bote te permiresuar, shpresa vdes e fundit…….
    Kjo eshte enderra ime pavarsisht se jam e rritur……. Dhe do te rritem akoma, ishallah!

Anėtarėsuar
    08-11-2002
    Vendndodhja
    Postime
    346
    Faleminderit Shkoder gurl, pash profilin tende, kemi lindur te dyja te njejten dite........ dhe karateristika e ujorit eshte origjinaliteti dhe kreativiteti jemi perhere me koke ne ajer lol!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    16-11-2003
    Vendndodhja
    italia
    Postime
    15
    Bota e cudirave!!! Tem mjaft e bukur, me kujtohen serish momentet e paharruar e femijeris time, me mallengjeve anetare, flm! Un mendoj se ne jeten ton ka gjithmon vend per fantazin te pakten nje moment qe te bon te harosh perditshmerin!

Anėtarėsuar
    08-11-2002
    Vendndodhja
    Postime
    346
    Faleminderit willy, c'ka thua eshte e drejte dhe une kam kerkuar ta pershkruaj kompletisht jeten e endrrave!

i/e regjistruar Maska e Poeti
    Anėtarėsuar
    18-03-2003
    Vendndodhja
    Ferizaj-Kosovė
    Postime
    4,216
    Vana e nderuar!
    Ne temen tende respektivisht ne shkrimet e tua ka nje gje qe te gjithe do te donim ta besonim , ta beni te jete ashtu sikur e shohim ne enderr!!
    Dhe konstatimi yt se kur biem ne "toke" ballafaqohemi me realitetin i cili eshte shume , shume i hidhur paraqet thenjen ne me te forte, me komplekse dhe me reale qe kam lexuar!

Keputa nje dege bliri dhe e afrova tek hunda qe ti merrja ere!
    Nga dega u shkepute nje gjethe e cila ngadale duke u luhatur shkonte ne drejtim te tokes, e une duke e veshtruar rrugetimin e saj fillova dhe vete te luhatem e perkundem ne nje enderr te bukur e cila me barti ne krahet e saje brigjeve te lumtura te dashurise, brigjeve nga kurre ne jete nuk kisha kaluar. I humbur ne kete enderrim timin kisha ecur e ecur i dehur me aromen e blirit dhe te endrres, isha larguar aq shume nga kjo bote reale, sa me dukej vehtja se jam ne qiellin e shtate.....Nje sirene automobili me shkeputi nga enderrat dhe me dergoi ne spital (ne realitetin e jetes sone)>>
    MOS SHIKONI KISHA E XHAMIA, FEJA E SHQIPTARIT ĖSHTĖ SHQIPTARIA

Tema tė Ngjashme

1. Elbasani, Qyteti i cudirave.
    Nga shefqeti11 nė forumin Aktualitete shoqėrore
    Pėrgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 08-03-2007, 17:01
  2. Olldashi: Votoj Nanon president
    Nga Humdinger nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 56
    Postimi i Fundit: 02-11-2006, 02:02

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •