Looooooool.. jo me keq po me elegante se ajo..![]()
Looooooool.. jo me keq po me elegante se ajo..![]()
Be yourself and you will always be in fashion.
edhe un i kam prer njeher qerpiket se doja ti kisha te gjate si kusherirahahahaha so stupid
Dynjaja vene silikon me trash buzet. Nuk thua shyqyr qe t'i ka fale zoti te trasha!Postuar mė parė nga MIRE
Kur une isha e vogel me pengonin buzet e mia te trasha, dhe gjithmon i kafshoja duke u munduar ti fsheh,mendoja se patjeter duhet ti kam buzet e holla.
Kenga me e larte qe mund te degjoje njeriu eshte belbezimi i shpirtit njere
Hej Veshtrusja ate incidentin e balukeve e kam vuajtur vete, po e keqja ishte qe nuk isha kalama por ne klase te 5te.
Me genjente mendja qe kam dore per modele interesante flokesh.
Me vinte baluku i shkurter fare dhe nuk i beja dot derman ta kaloja as anash te pakter ne menyre qe te mos binte shume ne sy kjo bukuri e ralle, sepse e kisha mu ne mes te ballit. Eh nofkat qe degjoja une nga kusherinjte e mi....dhimbja vazhdon akoma lol
Se c'me thoshte truri ne ate moshe nuk e kuptoj as vete!!!
Toleranca, eleksiri i lirisė.
looooool me shkrive! hahahahaPostuar mė parė nga KaLTerSi
Hej Veshtrusja ate incidentin e balukeve e kam vuajtur vete, po e keqja ishte qe nuk isha kalama por ne klase te 5te.
Me genjente mendja qe kam dore per modele interesante flokesh.
Me vinte baluku i shkurter fare dhe nuk i beja dot derman ta kaloja as anash te pakter ne menyre qe te mos binte shume ne sy kjo bukuri e ralle, sepse e kisha mu ne mes te ballit. Eh nofkat qe degjoja une nga kusherinjte e mi....dhimbja vazhdon akoma lol
Se c'me thoshte truri ne ate moshe nuk e kuptoj as vete!!!
Por me e forta te me shikoje mua, une mundova ti prisja fare kur si pelqeva por ato smund ti prisje me gjithe rrenje keshtu qe ngelen pak fare afer rrenjes se flokut pastaj morra nje si tip rrethi qe ve ne floke dhe e vendosa mos te dallohej.....lool...kur erdhi mami ne shtepi shkova u fsheva fare hahahaha
lol edhe ajo u dukte prap edhe me e bukurPostuar mė parė nga kolombi
Ne emer te bukurise i fshija tualetin sime motre,qe te mos dukej me e bukur se une.j/k
Un per vete hmh tek njeri sy kam me shum qerpik dhe me te drejt kurse tek tjetri me pak dhe i kisha inat se mendoja se u dallonin lol.
Tek syri qe kisha me shum qerpik her pas here i shkulja qerpiket qe tu benin njesoj me tjetrin![]()
What we do does not define who we are. What defines who we are, is how we rise when we fall!!
hahahaha Ana ur funny...Postuar mė parė nga Ana18
lol
nejse, me kujtua nga njera qe permendi kukull, kur isha e vogel ngrihesha qe ne mengjes dhe lozja me Barbin, dhe kendoja "do maltohet nusja" mami nga mraba meje mezi sa mbante te qeshurin![]()
Kur isha e vogel kisha qef te vishja kepucet e mamit edhe prsh jan ca shallra por te mbeshenj shum dhe e veja si fustan ather rruzat neper qaf edhe kepucet me taka hecja neper shpi turit e perlym me tualet...kur vinte njeri nga dajat ja bente pap moj nuse ti sot lol kur u rrita me von ma benin hajt ne dasem te (emrin tim) loool me ka ngelur qe ather ashtu edhe nganjeher me vinte dhe turp u skuqja u beja flak.
What we do does not define who we are. What defines who we are, is how we rise when we fall!!
Well, kurse une , kur isha shume e vogel shihja babin tek rruhej cdo mengjes, dhe une c'bej, cdo dite sa here rruhej babi dhe une merrja furcen beja shkumen ne fytyre, mirrja briskun dhe forca si babi. Shyqyr qe nuk kane qimet ne fytyre se ishte bere nami....
Une me ty pata fillu
vec ta bej tjetrin xheloz,
e tash me ty jam dashuru,
...kjo pune me ben nervoz....
kur isha 6-7 vjec, mbaj mend qe kishte nje si pune "feste" po une s'po gjeja fund te vishja; ka pasur mami nje shall disi te gjate, jeshil me pika te kuqe (kombinim aq i shemtuar saqe shemtia e bente te dukej bukur) dhe e mora, e lidha ne bel ne vend te fundit
ou po keshtu e kisha (akoma e kam) tmerr kur s'gjej kapse flokesh ne monentin kur me duhet; dhe atehere s'duroja dot pa kapse dhe i lidhja floket me llastiqe nga ato te granny panties qe ka pasur atehere
hahaha sa kam qesh me te gjitha kto perpjekjet me dhe pa sukses per tu bere te bukur![]()
un skam qene dhe aq guximtare..po gjithmon me pelqente te provoja!kujtoj qe pata degjuar se po ta mbash belin te shtrenguar te behet iholledhe lidhja apo slidhja rripa!!ato bizhute pastaj,se mi kujtoi Mina ishin te padiskutueshme..sidomos para se te dilnim ne foto,slinim kuti pa zbrazur..
saq komike kur e mendoj,tre varse,nje pale vathe te gjate me kapse siper atyre qe kishe te vrima veshit,4-5unaza,ndonje kapse(ska gje se skishe floke per te kapur..lol..)dhe se fundi ajo buzqeshja ngazellyse,32 dhemebe pernjeher jasht!
Krijoni Kontakt