Close
Faqja 4 prej 4 FillimFillim ... 234
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 32 prej 32
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    03-09-2004
    Postime
    33
    Une kur isha e vogel e kisha fiksim belin e holle. Dhe cdo dite mbaja nje rrip ne bel qe me shtrengonte fort sepse mendoja se duke u shtrenguar cdo dite do te hollohej.
    Ta dini cfare sikleti kur haja buke ububjaa...me merrej fryma...
    Pastaj ka edhe budallalliqe te tipit prerje qerpikesh, dhe tani me jane bere kacurrel me jane bere....

--Senior04-- Maska e Soccerluv04
    Anėtarėsuar
    21-11-2004
    Vendndodhja
    Wherever I please
    Postime
    32
    Gjeja me koti qe kam bere ne emer te bukurise. Kam qene nja 10-11 dhe mami s'me lejonte qe une te kisha floke te gjata. Deri ne vit te 2 gjimnaz kam patur floke te shkurter si cun dhe i beja dhe spikey pale Tere shoqet e mija ne Shqiperi kishin floke te gjate bjonde ose kafe qe 'ju vinin deri ne mesi(btw ishim 10-11 yrs old), qe keshtu une merja bluzen e mamit dhe e futja ne koke dhe beja sikur kisha floke te gjata dhe sahere dilja ne ballkon(kat te 3te) dhe beja sikur flisja me shoqet ne kat te 4rt dhe 5te dhe shkundja my fake hair. Mirepo njehere mora nje bluze shume te mire te mamit(ishte mendafshi) qe babi i kishte sjelle nga Greqia dhe e futa ne koke. Do ti qe me bie nga koka dhe ne trotuar. Kalon nje maune dhe oopppssssssss iku bluza. Oh zot t'a mbaj mend ate dite. Kisha aq frike sa u fsheha poshte divanit dhe prinderit s'me gjenin per 3 ore te tjera. They ended up calling the cops.....oops, pasi menduan se une kisha run away nga frika e bluzes. Mirepo ne fund c'do gje ended up ok pasi mami o babi s'u meriten edhe aq shume Kjo eshte pra gjeja me crazy qe kam bere per t'u dukur e bukur.

Faqja 4 prej 4 FillimFillim ... 234

Tema tė Ngjashme

1. Kriteret e bukurise!
    Nga Mina nė forumin Bukuri dhe estetikė
    Pėrgjigje: 12
    Postimi i Fundit: 13-02-2025, 12:51
  2. Vargje nga mėrgimtari Xh.Ferizi
    Nga angert nė forumin Letėrsia shqiptare
    Pėrgjigje: 754
    Postimi i Fundit: 06-04-2010, 03:08
  3. Konkurset e Bukurise!!!
    Nga shkodrane82 nė forumin Aktualitete shoqėrore
    Pėrgjigje: 25
    Postimi i Fundit: 09-01-2007, 08:21
  4. Rendesia e bukurise
    Nga La_Lune nė forumin Bukuri dhe estetikė
    Pėrgjigje: 92
    Postimi i Fundit: 24-03-2004, 02:16
  5. Historia e bukurise
    Nga Mina nė forumin Bukuri dhe estetikė
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 08-06-2003, 10:43

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •