Close
Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 27
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    17-03-2003
    Postime
    683
    hahhaha e shef sa e ule veten o i shkret ...

quote nga seminaristi : shihni rradhitjet e shumta te gabuara te vargjeve.

Per ca po flisje se spo te marrim vesh ?? hahahahha Ti ne fakt po beje pyetje apo as vete nuk e dije ...

p.s : Ca turpi !!! Paske edhe fytyre per te kthyer pergjigje ? !!

Άγιος Ειρηναίος της Λυών Maska e Seminarist
    Anėtarėsuar
    10-05-2002
    Postime
    4,982
    Ne rregull exorcist

po ti ende si je pergjigjur as njeres e as tjetres, prandaj edhe une te thashe se postimet e tua nuk janse serioze, pasi mesa shoh i paske te gjitha te nje tipi...!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    17-03-2003
    Postime
    683
    Shkruaji ne shqip me mire , boll na merzite me kopime shkrimesh...
    Sa here qe kthehesh tek kjo teme aq me shume te iken fytyra .. Germo tare germo

Perjashtuar Maska e mirseld
    Anėtarėsuar
    03-09-2002
    Vendndodhja
    fier
    Postime
    9
    Per mendimin tim,ti seminarist duhet ta thoshje me pak fjale ate qe doje te thoje...
    Megjithate une dij se nga kurani kane dale dhjetra mrekulli nga shkenca(nuk duhet harruar qe kurani ka dale 14 shekuj me pare) Dhe ta dish I nderuar anetar i forumit se qe nga dita qe ka dale dhe i eshte shpallur profetit tone,nuk i ka levizur asnje presje apo pike...Heren tjeter beja me te lehte Anetareve qe ta kuptojne ato qe thua,dhe ta dish qe jane perpjekur ti gjejne gabime Kur`anit dhe nuk kan mundur as ti gjejne gabime ne perkthime dhe jo ne gjuhen Arabe...
    I nderuar Seminarist Shpresoj qe heren tjeter te shkruash fjale te verteta,dhe jo Zhgaravina...Me respekt SeLDi!

فقيـــر إلـى الله Maska e rapsod
    Anėtarėsuar
    04-08-2002
    Vendndodhja
    Mbi libra
    Postime
    796
    Seminarist!!!
    Une jam nje nga ata qe e njoh gjuhen arabe me mire se shqipen pasi kam shkuar i vogel ne Liban dhe kam jetuar rreth 11 vjet atje (normal per shkolle) mire po ky kompjuteri im me thone te drejten as edhe nji germe arabe nuk nxjerr nga ato qe ke shkrujt ti ndoshta nuk e ka ate FONT-in arab qe e ke trensmetuar ne Forum prandaj do te isha i lutur qe te sillje vetem Titullin e Sures (kapitullit) dhe nr. e Vargjeve qe te dij se per cfare po pyet!!
    "Allahu ka ekzistuar dhe s'kish vėnd, Ai ėshtė ashtu siē ka qėnė" Hzr. Aliu r.a.

Jezusi ju do! Maska e Astrit77
    Anėtarėsuar
    26-09-2002
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    390
    Postuar me pare nga rapsod :
    Seminarist!!!
    Une jam nje nga ata qe e njoh gjuhen arabe me mire se shqipen pasi kam shkuar i vogel ne Liban dhe kam jetuar rreth 11 vjet atje (normal per shkolle) mire po ky kompjuteri im me thone te drejten as edhe nji germe arabe nuk nxjerr nga ato qe ke shkrujt ti ndoshta nuk e ka ate FONT-in arab qe e ke trensmetuar ne Forum prandaj do te isha i lutur qe te sillje vetem Titullin e Sures (kapitullit) dhe nr. e Vargjeve qe te dij se per cfare po pyet!!
    Meqenese kompjuteri im e ben transcriptimin ashtu sic e pershkruan Seminarist une po e kopjoj me poshte ne arabisht ate qe Seminarist ka shkruar me siper.

U perpoqa te bej transkriptimin, por del njelloj ashtu sic Seminaristi e ka postuar, por n.q.s. vepron ashtu sic thote ai,
    View/encoding/arabic(Windows) del dicka ne arabisht.

Me vjen keq rapsod qe s'munda te ndihmoj, sidoqofte pershendetje te gjitheve!
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Astrit77 : 26-11-2003 mė 13:31
    Duani armiqte tuaj bekoni ata qe ju mallkojne, per te qene bij te Atit tuaj qe eshte ne qiej -Jezus

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    17-03-2003
    Postime
    683
    o rapsod lexo shkrimin e toni_d tek faqja e pare se te sqaron ai ...

Vetvendosje Maska e INDRITI
    Anėtarėsuar
    14-11-2002
    Vendndodhja
    I ulur ne zemren e njeres.
    Postime
    2,170
    atehere me sa po shoh keto nuk jane kontradita por disa pyetje qe jane stesqaruar.
    Megjithese e njoh mjaft mire arabishten ka goxha gjera qe nuk merren vesh se cfare jane shkruar. Por nje gje eshte e sigurte keto pyetje i ka bere dikush qe njeh mjaft mire arabishten.
    Pyetja nje : "sa eshte numri i engjujve qe shkuan tek Mejemeja."
    Dhe sipas pyetesit pretendohet se diku thuhet se i ka vajtur nje melek e diku tjeter thuhet qe kane vajtur disa.
    keto ajeti do ti gjeni nga fundi i sures el Maide.
    po ashtu nje tjeter pyetje eshte per kohen qe Allahu ka krijuar qiejt dhe token . dmth per gjashte apo tete dite. Dhe kr. ka sjelle nje ajet qe tregon se u krijua per gjashte dite e po ashtu ka sjelle tre ajete nga sureja fussilet qe gjenden ne faqen e pare te saj .
    po ashtu ka sjelle ajetin qe flet per ndarjen e qiejve nga toka.
    Keto jane shkurtimisht ato qe mbaj mend nga leximi.
    dhe keto i perktheva per ju te dashur muslimane, qe te pakten ta dini se ceshte. Nsesa per ty seminarist me vjen vertete keq qe kerkon ti shemeperserisesh gjerat qe jane sterdiskutuar.
    Megjithate une te prmtoj se do ti perkthej fillimisht te gjitha e pastaj do te te jap pergjigjie.
    Indriti.
    Injoranca nuk zhduket me top

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    17-03-2003
    Postime
    683
    Postuar mė parė nga INDRITI
    atehere me sa po shoh keto nuk jane kontradita por disa pyetje qe jane stesqaruar.
    Megjithese e njoh mjaft mire arabishten ka goxha gjera qe nuk merren vesh se cfare jane shkruar. Por nje gje eshte e sigurte keto pyetje i ka bere dikush qe njeh mjaft mire arabishten.
    Pyetja nje : "sa eshte numri i engjujve qe shkuan tek Mejemeja."
    Dhe sipas pyetesit pretendohet se diku thuhet se i ka vajtur nje melek e diku tjeter thuhet qe kane vajtur disa.
    keto ajeti do ti gjeni nga fundi i sures el Maide.
    po ashtu nje tjeter pyetje eshte per kohen qe Allahu ka krijuar qiejt dhe token . dmth per gjashte apo tete dite. Dhe kr. ka sjelle nje ajet qe tregon se u krijua per gjashte dite e po ashtu ka sjelle tre ajete nga sureja fussilet qe gjenden ne faqen e pare te saj .
    po ashtu ka sjelle ajetin qe flet per ndarjen e qiejve nga toka.
    Keto jane shkurtimisht ato qe mbaj mend nga leximi.
    dhe keto i perktheva per ju te dashur muslimane, qe te pakten ta dini se ceshte. Nsesa per ty seminarist me vjen vertete keq qe kerkon ti shemeperserisesh gjerat qe jane sterdiskutuar.
    Megjithate une te prmtoj se do ti perkthej fillimisht te gjitha e pastaj do te te jap pergjigjie.
    Indriti.
    o indrit mos po habitesh gje qe ka mesuar semaniristi arabisht sepse duket qarte sa shume nguli kembe qe ti kthenim pergjigje. Dhe kjo do te thote se ai (selmani) e di mire gjuhen arabe prandaj kopjoji ajetet e gabuara

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-12-2002
    Vendndodhja
    tirane
    Postime
    11
    Pershendetje
    PA nje leximi qe i bera tekstit origjinal dhe pyetjeve te bera ne kete tekst, nuk konstatova asnje lloj rradhitje te gabuar apo te sakte,ne keto tekste ka thenje te Profetit. Keto pyetje jane thjesht pyetje apo manipulime "Te Te pastrit Jehova" dhe nuk kane te bejne aspak me islamin. Atyo jane kopjime te nje personi i cili nese do te kishte te pakten nje fije dinjitet le ti sillte ne gjuhen tone shqipe, ai vete nuk ka kuptuar asgje thjesht eshte nje kopjues i pacipe. l

Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •