Anisa Kospiri eshte e lezetshme, ske ci thua po asnji skrahasohet me Valbona Selimllarin. Ajo mbase nuk eshte nje spikere e mire por nuk do te thote qe nuk e ka pas hak vendin e missit dhe Miss globin. Nejse, mo. Shenet
Anisa Kospiri eshte e lezetshme, ske ci thua po asnji skrahasohet me Valbona Selimllarin. Ajo mbase nuk eshte nje spikere e mire por nuk do te thote qe nuk e ka pas hak vendin e missit dhe Miss globin. Nejse, mo. Shenet
Klasin e vertete e mban Monika Zguro, nuk mungon edhe Hygerta qe do thosha se eshte edhe e zgjuar.
Ndersa per Valbona Ēoben do thosha se ka ecur shume dhe bukuria eshte relative, dikush e quan te bukur dikush jo por fakti eshte qe ajo eshte e vleresuar si ne Greqi qe eshte mbajtur nder 10 fotomodelet me te mira te tokes helene( dhe kjo s'eshte pak per vleresimin qe na japin ne greket eee) dhe ne Amerike ka filluar te vleresohet, por fakti qe doja t'ju percillja eshte dalja e saj ne Tirane ne ditet e ardhshme me nje pjese teatrore" Xhordan" ku fabula eshte tmerresisht e trishtueshme: Nje gruaje te re donin ti merrnin femijen 1-vjec, ajo nuk mund te jetoje pa te ashtu si dhe femija s'jeton pa te emen dhe nena e deshperuar vendos qe te vdesin te dyja, mendon qe te vrase femijen(Medea shqiptare) dhe pastaj te vrase veten. Me nje jastek arrin te vrase femijen e tij dhe kur behet gati te vrase veten vjen policia dhe i deshton vrasja e saj. E TMERRSHME me femijen e saj ate e fusin ne fillim ne cmendine dhe pastaj ne burg dhe gjithe pjesa tjeter luhet ne nje dekor bosh ku te pranishem jane vetem foshnja e sapombytur, nje stol dhe nje gote kos. Shfaqja do jete nje ore e gjysem dhe jepet ne Akademine e Artit ne Tirane.Perfundimi eshte i panjohur dhe ato qe jane ne Tirane te shkojne ta shohin dhe ato qe jane ne Amerike e gjetke te presin ditet ne vijim per te marre informacion nga forumi.
Doja te nenvizoja faktin se Miset Shqiptare nuk mjaftohen me faktin e te pasurit nje titull, ata e kompetojne figuren e tyre duke tentuar ne shume drejtime.
Te mesosh dicka eshte gje e mrekullueshme, sepse sa here qe meson dicka,SHNDERROHESH NE DICKA TE RE.
Leo BUSCAGLIA
VALBONA SENIMLLARI me ka pelqyer gjithmone
**Gezimi , lumturia, deshperimi dhe loti im varet nga ti.
Postuar mė parė nga karamelja
![]()
Hygerta Sako ka qene e mire,por tani nuk eshte gje!!
Uaaaaaaaaaaaaa, pse e nderruan????
Where does a thought go when it's forgotten?
Valbona e ka merituar plotesisht kuroren e Miss-it te pare shqiptar.Postuar mė parė nga karamelja
![]()
Ketu eshte tek spektakli Miss Globe.Doli gje Miss Globe kjo?
Ju qe se doni, beni shyqyr qe nuk konkuruan te tre motrat ... se per nja tre vjet sju binte kurore miss-i ne dore te tjerave.....![]()
Where does a thought go when it's forgotten?
Valbona Selimllari- e pazevendesueshme deri tani.Njeri i shkelqyer.
Valbona Cobo- nje bjondje e shplare e lyer.Mohon qe eshte Shqipetare.
Sidorela Kola- trupin shume te bukur ne fytyre si kal.
Monika Zguro- Si kal ne kjo asnje pike finese.
Hygerta Sako- me se e zakonshme.
Venera Mustafa- na ofendon miss Shqiperin ta qush miss.
Anisa Kospiri- shume e bukur dhe inteligjente.
-Ajo e shkodres dhe ajo tjetra kacurrelsja e Petro Ninit si me pas qen Miss lagjja,dhe nga niveli i spektaklit qe u be.(dmth nuk quhen misse hiē)
Keni harru ene ate burrelsen qe fitoi ne 97 Aldona Elezin.Kot edhe kjo.
Kjo e fundit hajde miss hajde,ne prit se po na u rregullote rraca.
Mendimet e mia kto![]()
:^zilet
YJE JANE TE GJITHA
SKE KUJT ME I VENE GISHT.
NJE GJE KISHA PER TE THENE TY VAJZE ME NICK TIRONSJA,NESE E MBAN MEND, ME KE PAS KERKUAR NJE DIKSHENER. PER KETE ARSYE KONTROLLO -- SE TE KAM SHKRUAR FAQJA JOTE MESAZH PRIVAT.
POR EDHE UNE I SIPATIZOJ SHUM MISS'ET SHQIPETARE, EKAMBERE SHTEPIN VETEM ME FOTOTGRAFIT E ANISA - KOSPIRI TE VISJANES EDHE VALBONA - COBES, NEJSE YJE JANE TE GJITHA. POR MUA ME PELQEN ME SHUM VALBONA- SELIMLLARI. ESHTE E VETEMJA FEMER NJE KA VAJTUR DERI NE TRESHE TEK MISS BOTA.
ME RESPEKT: YLLI MUCA - 20
FROM: UNITED KINDOM
FC Bayern Munchen
Hi Estella,
Pashe ne fillim te temes tende qe kishe nje boshllik tek misset e 1997.
Missi u organizua atehere tek pallati i kongreseve dhe doli Aldona Elezi ajo goca e gjate me duket nga Burreli apo Lezha.
E mbaj mend shume mire se ex-i im ishte e dyta per nga gjatesia mbas Aldones. Me pare ka qene miss Petro Nini i pare ne 1995 me 15 vjec.
Kam kaluar 2 vjet te lezetcme me te. Bota e misseve nuk eshte dhe aq e bukur sac duket me tregonte.
Rezi
ME sa di une Rezi
Aldona elezi asht miss Shqiperia e pare..nuk asht miss albania![]()
SA HERE LARG TEJE DO JEM
GJITHMONE NE ZEMER DO TE KEM
NESE DO KEM CA PIKA LOT NE SY
DIJE SE ATO JANE LOT MALLI PER TY....
Skam qene ne Shqiperi ato kohe rezi edhe mund te me kete shpetuar ndonje.![]()
Krijoni Kontakt