Asnje nuk mund te futet ne shpirtin etjetrit por nga sjellja dhe nga cfare shpreh shume mire kush do e kupton sec ndien tjetri.Postuar më parë nga xhuliana
Asnje nuk mund te futet ne shpirtin etjetrit por nga sjellja dhe nga cfare shpreh shume mire kush do e kupton sec ndien tjetri.Postuar më parë nga xhuliana
Me mendje e shpirt ne Vlore.
lum si ti qe i kuptoke ndjenjat e te tjereve vetem duke i pare si sillen...
por nejse cdo njeri ka mendimin e vet dhe duhet rrespektuar...
Sjellja,pamja e jashtme te mashtron sepse njeriu mund te shtiret...Postuar më parë nga vlonjatja_usa
ne fund te fundit,jam shum dakord me "bebushen" c'dashuri este kur i jep fund me nje sms?squhet dashuri asnjehere.
Ju Vlonjatet Mbaheni I Romantike.keni Edhe Detin Si Frymzim,ou....me Fal....harrova,ti Jeton Ne Usa.
Postuar më parë nga ersjada
po nga nje here e dergon ate te shkrete sms gjasme si per tu ndare por nuk preten qe tjetri ta pranoje kete ndarje
por kur e pranon e nuk te pergjifjet esht e keqja
kjo tregon qe dhe ai kete deshte
"MY LOVE IS YOUR LOVE AND YOUR LOVE IS MY LOVE"
nje her me ka ndollur pak a shum nje gje e till por isht si nje loj me shum .... me erdhi nje sms bomb .... me pas e mora ne telefon dhe po qesht ... ishte 1 Pridhi![]()
Femra ne Sex:
Akmerikanka: o yes o yes
Gjermanja: ja gut ja gut
Shqiptarja: "mos i trego kerkujt"
!!!!!!!!lum si ti qe i kuptoke ndjenjat e te tjereve vetem duke i pare si sillen...
lere te shprehet Dr. Phil-in e forumit![]()
ahahahahahahaahhahaa sa mire t'a ka boPostuar më parë nga _FlorI_
![]()
Lene se me zhgenjeve, te dija dhe per te squt une ty![]()
Sa per temen, epo yes e kam bere po isha ne nerva e siper dhe pas ca ditesh kur me rane nervat u pajtuam![]()
Ndryshuar për herë të fundit nga Visage : 03-03-2007 më 22:29
pse ti pret te te pergjigjet robi kur i dergon nje sms qe i thua that's it mbaroi gjithcka?Postuar më parë nga theodora*
Aspak! Dhe kjo s'ka te beje me e deshte apo jo ndarjen, por ka te beje me menyren e ndarjes ... nje sms??? Eshte sikur i thua qe ti s'ke vlere per mua. Priskemi dhe pergjigje nga pas![]()
Veshllapusheeeeeeeeeeee ....Postuar më parë nga Visage
Po me erdhi si bomb se ishte krejt pa lidhje skisht asnje arsye pse te ndaheshim ... ne funt tha 1 pridhi gezuar festen ajde te jap nje kiss
/me Slaps Visage
Femra ne Sex:
Akmerikanka: o yes o yes
Gjermanja: ja gut ja gut
Shqiptarja: "mos i trego kerkujt"
Krijoni Kontakt