Close
Faqja 7 prej 12 FillimFillim ... 56789 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 61 deri 70 prej 111
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    09-01-2007
    Postime
    112
    Citim Postuar më parë nga Kristiano
    PO PRA,FRIKA ESHTE NGA PYETJET.OSE NGA REGIMI I ASAJ ATIJ.
    Se besoj se eshte frike por bezdi se nese mendja eshte e ndare per ti dhene fund te thote cte doje pala tjeter pergjigja eshte "cdo gje ka marre fund dhe kaq""
    Me mendje e shpirt ne Vlore.

i/e regjistruar Maska e Kristiano
    Anëtarësuar
    15-01-2007
    Vendndodhja
    Lezhe
    Postime
    476
    Citim Postuar më parë nga FierAkja143
    Ore ju qe flisni flisni nga eksperienca kshu?
    Jan ca gjera qe tingellojn shume bukur ne shkrim, por kur vete ti besh ne praktik sikur nuk funksionon aq mire
    Dhe un ashtu thash...do vete atie si njeri do llafosemi qet e qet sepse eshte cun i mire nuk ia vlen tia dergoj ne e-mail apo tia them nga telefoni.

Nejse gjith te mirat pippla..ishalla mos tiu duhet as nje here te ndodheni ne situat ndarje, por kto jan gjera qe ndodhin dhe mire eshte te jemi realist.
    PSE NUK FUNKSIONON.UNE VETE NGA EKSPERIENCA E KAM.AH NESE STE INTERESON FARE,NESE ESHTE LIDHJE V....K......ATHERE FUTI NJI MSN,OSE MOS I THUJ ASNIGJA........

Anëtarësuar
    15-01-2007
    Vendndodhja
    Lezhe
    Postime
    476
    Epo Del Si Frike.une Se Boj Kurre Ate Menyre.vetem Nqse Eshte Lidhje V....k
    Ndryshuar për herë të fundit nga Kristiano : 01-03-2007 më 17:21

Wilma Maska e xhuliana
    Anëtarësuar
    15-12-2006
    Vendndodhja
    Emilia-Romagna
    Postime
    824
    Citim Postuar më parë nga vlonjatja_usa
    Se besoj se eshte frike por bezdi se nese mendja eshte e ndare per ti dhene fund te thote cte doje pala tjeter pergjigja eshte "cdo gje ka marre fund dhe kaq""
    epo ne nuk jemi kafshe se jemi njerez dhe duhet te kemi parashysh se edhe tjetri ka ndjenja...dhe nese veprojme ne menyre aq te ceket ashtu si thua ti e lendojme me teper se duhet ate i cili eshte akoma i dashuruar...prandaj jam kunder sms apo email.
    Meqe per vete jam ne rregull se nuk e dua me dhe si pasoje nuk mund te lendohem me nga kjo lidhje, duhet te kem respekt per tjetrin qe me do akoma dhe duhet me e bere mundimin e fundit duke gjetur 1 menyre per tja thene qe ta lendoje sa me pak...

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    09-01-2007
    Postime
    112
    Citim Postuar më parë nga xhuliana
    epo ne nuk jemi kafshe se jemi njerez dhe duhet te kemi parashysh se edhe tjetri ka ndjenja...dhe nese veprojme ne menyre aq te ceket ashtu si thua ti e lendojme me teper se duhet ate i cili eshte akoma i dashuruar...prandaj jam kunder sms apo email.
    Meqe per vete jam ne rregull se nuk e dua me dhe si pasoje nuk mund te lendohem me nga kjo lidhje, duhet te kem respekt per tjetrin qe me do akoma dhe duhet me e bere mundimin e fundit duke gjetur 1 menyre per tja thene qe ta lendoje sa me pak...
    Perderisa merret guximi apo mundimi ti jepet fund nje lidhje me sms dihen ndjenjat ne mes.Se nese ke nje histori te gjate dhe te thelle dihet qe ndarja behet ball per ball dhe dihet qe do kesh te besh me nje beteje te vogel sepse sa do qe nje person te thote qe se do me tjetrin por e te vertet po e ke dashur nje njeri njehere ndjenjat szhduken plotesisht mund te zbehen por jo te mos ekzistojne me.
    Me mendje e shpirt ne Vlore.

lepurushe Maska e bebushja
    Anëtarësuar
    21-02-2006
    Vendndodhja
    N18-1HG
    Postime
    1,886
    e mo se e ka ber per kursim kohe
    Asgje nuk e tradheton me teper karakterin e nje njeriu se sa gjerat me te cilat ai tallet.

Anëtarësuar
    15-01-2007
    Vendndodhja
    Lezhe
    Postime
    476
    Ej Bebushe,thashe Se Po A Thu Dicka Se Ti Je Per Kto Pune.

The Daywalker Maska e Dageus
    Anëtarësuar
    08-02-2007
    Vendndodhja
    NYC
    Postime
    52
    S'ka ndonje gje te keqe. Mesazhi prape i njejte eshte, cfare do beni me shume po te jeni perballe: perqafoni njeri tjetrin. Apo te ziheni? Kur vjen muhabeti te e ndara, nuk ka me vend per perqafime dhe zenie. U be, c'u be vazhdoni me jeten tuaj. Sa me pare aq me mire.

Wilma Maska e xhuliana
    Anëtarësuar
    15-12-2006
    Vendndodhja
    Emilia-Romagna
    Postime
    824
    Citim Postuar më parë nga vlonjatja_usa
    Perderisa merret guximi apo mundimi ti jepet fund nje lidhje me sms dihen ndjenjat ne mes.
    Ti mund te dish gjendjen e ndjenjave te tua...por nuk mund te pretendosh te dish se cfare ndjen ai tjetri se smund te jesh ne shpirtin e tij....
    Jam nje mendimi me ty bebushe...kur don me kursyer kohen tende cdo veprim eshte i justifikuar(edhe me sms mire eshte po ec...ose mos ja thuj fare)

lepurushe Maska e bebushja
    Anëtarësuar
    21-02-2006
    Vendndodhja
    N18-1HG
    Postime
    1,886
    Citim Postuar më parë nga Kristiano
    Ej Bebushe,thashe Se Po A Thu Dicka Se Ti Je Per Kto Pune.
    ahahahh po mo po ,,, po ne kete tem nuk justifikohet nje veprim i tille
    me nje sms i jep fund dashurise(absurde) ska qen dashuri per mendimin tim
    thjeshte ka qen lidhje per nevoja,,,,,,,, prandaj dhe thash me mire keshtu se po te takoheshin prap ate avazh do kishin
    Ndryshuar për herë të fundit nga bebushja : 01-03-2007 më 18:11
    Asgje nuk e tradheton me teper karakterin e nje njeriu se sa gjerat me te cilat ai tallet.

Faqja 7 prej 12 FillimFillim ... 56789 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Sëmundja e dashurisë
    Nga ~Geri~ në forumin Në kërkim të romancës
    Përgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 08-02-2011, 21:54
  2. Cilat jane meritat kombetare te Nene Terezes?
    Nga altruisti_ek84 në forumin Toleranca fetare
    Përgjigje: 106
    Postimi i Fundit: 26-12-2010, 15:49
  3. Piramida e dashurisë
    Nga titi-a në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 28-12-2008, 09:26
  4. Ceshtja e lirise Ndertrinitare
    Nga NoName në forumin Komuniteti katolik
    Përgjigje: 6
    Postimi i Fundit: 11-07-2006, 11:51
  5. Te japesh.
    Nga deshmuesi në forumin Komuniteti protestant
    Përgjigje: 19
    Postimi i Fundit: 30-12-2005, 23:08

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •