Se besoj se eshte frike por bezdi se nese mendja eshte e ndare per ti dhene fund te thote cte doje pala tjeter pergjigja eshte "cdo gje ka marre fund dhe kaq""Postuar më parë nga Kristiano
Se besoj se eshte frike por bezdi se nese mendja eshte e ndare per ti dhene fund te thote cte doje pala tjeter pergjigja eshte "cdo gje ka marre fund dhe kaq""Postuar më parë nga Kristiano
Me mendje e shpirt ne Vlore.
PSE NUK FUNKSIONON.UNE VETE NGA EKSPERIENCA E KAM.AH NESE STE INTERESON FARE,NESE ESHTE LIDHJE V....K......ATHERE FUTI NJI MSN,OSE MOS I THUJ ASNIGJA........Postuar më parë nga FierAkja143
Epo Del Si Frike.une Se Boj Kurre Ate Menyre.vetem Nqse Eshte Lidhje V....k
Ndryshuar për herë të fundit nga Kristiano : 01-03-2007 më 17:21
epo ne nuk jemi kafshe se jemi njerez dhe duhet te kemi parashysh se edhe tjetri ka ndjenja...dhe nese veprojme ne menyre aq te ceket ashtu si thua ti e lendojme me teper se duhet ate i cili eshte akoma i dashuruar...prandaj jam kunder sms apo email.Postuar më parë nga vlonjatja_usa
Meqe per vete jam ne rregull se nuk e dua me dhe si pasoje nuk mund te lendohem me nga kjo lidhje, duhet te kem respekt per tjetrin qe me do akoma dhe duhet me e bere mundimin e fundit duke gjetur 1 menyre per tja thene qe ta lendoje sa me pak...
Perderisa merret guximi apo mundimi ti jepet fund nje lidhje me sms dihen ndjenjat ne mes.Se nese ke nje histori te gjate dhe te thelle dihet qe ndarja behet ball per ball dhe dihet qe do kesh te besh me nje beteje te vogel sepse sa do qe nje person te thote qe se do me tjetrin por e te vertet po e ke dashur nje njeri njehere ndjenjat szhduken plotesisht mund te zbehen por jo te mos ekzistojne me.Postuar më parë nga xhuliana
Me mendje e shpirt ne Vlore.
e mo se e ka ber per kursim kohe![]()
Asgje nuk e tradheton me teper karakterin e nje njeriu se sa gjerat me te cilat ai tallet.
Ej Bebushe,thashe Se Po A Thu Dicka Se Ti Je Per Kto Pune.
S'ka ndonje gje te keqe. Mesazhi prape i njejte eshte, cfare do beni me shume po te jeni perballe: perqafoni njeri tjetrin. Apo te ziheni? Kur vjen muhabeti te e ndara, nuk ka me vend per perqafime dhe zenie. U be, c'u be vazhdoni me jeten tuaj. Sa me pare aq me mire.
Ti mund te dish gjendjen e ndjenjave te tua...por nuk mund te pretendosh te dish se cfare ndjen ai tjetri se smund te jesh ne shpirtin e tij....Postuar më parë nga vlonjatja_usa
Jam nje mendimi me ty bebushe...kur don me kursyer kohen tende cdo veprim eshte i justifikuar(edhe me sms mire eshte po ec...ose mos ja thuj fare)
ahahahh po mo po ,,, po ne kete tem nuk justifikohet nje veprim i tillePostuar më parë nga Kristiano
me nje sms i jep fund dashurise(absurde) ska qen dashuri per mendimin tim
thjeshte ka qen lidhje per nevoja,,,,,,,, prandaj dhe thash me mire keshtuse po te takoheshin prap ate avazh do kishin
Ndryshuar për herë të fundit nga bebushja : 01-03-2007 më 18:11
Asgje nuk e tradheton me teper karakterin e nje njeriu se sa gjerat me te cilat ai tallet.
Krijoni Kontakt