Close
Faqja 6 prej 12 FillimFillim ... 45678 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 51 deri 60 prej 111
    your "wrost" nightmare Maska e Militik
    Anëtarësuar
    19-01-2007
    Postime
    246
    C'eshte e verteta o FierAkja143 eshte me kollaj te lesh nje shkrim e tia mbathesh,por gjerat duhen thene ne sy.Si mund te prishesh nje lidhje kur nuk je e zonja as tia thuash kete? (s'po them qe bere keq, eh)
    Gjithsesi keto gjera te bejne mire e te forcojne.
    As une nuk duroj dot te qaj para te tjereve,edhe pse une asnjehere nuk qaj.(nuk po lavderohem)
    Se di as vete pse por kur vritem pak, qesh ^_^

Wilma Maska e xhuliana
    Anëtarësuar
    15-12-2006
    Vendndodhja
    Emilia-Romagna
    Postime
    824
    Citim Postuar më parë nga FierAkja143
    Dhe ca spo na shikojn veshet thuaj.
    eshte me mire tja thuash ne sy duke qare pa pushim se sa me email apo sms si thua ti..
    Me sms ai do te ndihej shume me keq dhe mbase do te arrinte te te urrente me sjelljen kundrejt tij...do te mendonte se mbase ti nuk e ke dashur asnjehere meqe i re anash e anash me sms pa e vrare mendjen qe ta perballosh dhe tja thuash ne sy

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    09-01-2007
    Postime
    112
    Teknologjia ka bere te mundur propozimin ose shprehjen e ndjenjave per here te pare me sms, fakt qe sbesoj se ndonjeri nga ju ka ndonje gje kundra kesaj taktike sepse te gjithe mundohemi ta justifikojme. Kur vjen puna tek dhenia fund e nje ndjenje apo marredhenieje te gjithe jemi kundra kush e pranon faktin qe cdo gje ka mbaruar per mendimin tim sbesoj te kete shume rendesi si ja thuaj nese njera apo tjetra pale nuk e pranon me sms te kerkoj ballafaqim por nese sdo tia dije e pranon fundin me aq crendesi ka sesi i japin fund.
    Ndryshuar për herë të fundit nga vlonjatja_usa : 01-03-2007 më 16:40
    Me mendje e shpirt ne Vlore.

SupremacY Maska e IL__SANTO
    Anëtarësuar
    23-08-2004
    Vendndodhja
    Larg
    Postime
    4,248
    Po pse ti japesh Fund me 1 SMS?

Gjerat sqarohen perballe edhe kur ke vendosur ti japesh fund ska me pendime edhe Fjale te kota.Ajo me SmS me duket si pune Femijesh edhe per njerez qe u mungon Kurajo.Xhuliana jam plotesisht dakort me tyja LoooooooooooooL.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    19-06-2003
    Postime
    2,796
    As une nuk duroj dot te qaj para te tjereve,edhe pse une asnjehere nuk qaj.(nuk po lavderohem)
    Nuk ka as gje per tu lavderuar nje njeri qe ka frik te qaj. Ndo nje here eshte mire te qash, por jo ta teprosh dhe te qash me lot krokodili.

In GoD We TrUsT !!! Maska e SaS
    Anëtarësuar
    28-11-2005
    Postime
    2,792
    qellimi justifikon mjetin !!! megjithse nuk me duket fort e ndershme kjo lloj ndarje !!! me vjen keq qe lidhjet mund te perfundojne kshu !!!
    YoUr DrEaM Is YoUr DeStInY...

i/e regjistruar Maska e Kristiano
    Anëtarësuar
    15-01-2007
    Vendndodhja
    Lezhe
    Postime
    476
    Ti Japesh Fun Me Sms,do Te Thote Te Jesh Frikacak,te Mos I Besh Balle Te Vertetes.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    09-01-2007
    Postime
    112
    Citim Postuar më parë nga Kristiano
    Ti Japesh Fun Me Sms,do Te Thote Te Jesh Frikacak,te Mos I Besh Balle Te Vertetes.
    Me fal por cila eshte e verteta qe mund te kete dikush frike.E verteta ne kete rast eshte se cdo gje ka mbaruar dhe ai/ajo qe i jep fund me sms sepse eshte kaq i/e lodhur nga personi tjeter qe sdo as qe te merret me me te qe te rri e ti pergjigjet 1000 pyetjeve pa pike kuptimi kur pergjigja dihet por vecse te iki nga syte kembet nga kjo lidhje qe do jete vecse nje ish ne te ardhmen.
    Me mendje e shpirt ne Vlore.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    19-06-2003
    Postime
    2,796
    Ore ju qe flisni flisni nga eksperienca kshu?
    Jan ca gjera qe tingellojn shume bukur ne shkrim, por kur vete ti besh ne praktik sikur nuk funksionon aq mire
    Dhe un ashtu thash...do vete atie si njeri do llafosemi qet e qet sepse eshte cun i mire nuk ia vlen tia dergoj ne e-mail apo tia them nga telefoni.

Nejse gjith te mirat pippla..ishalla mos tiu duhet as nje here te ndodheni ne situat ndarje, por kto jan gjera qe ndodhin dhe mire eshte te jemi realist.

i/e regjistruar Maska e Kristiano
    Anëtarësuar
    15-01-2007
    Vendndodhja
    Lezhe
    Postime
    476
    Citim Postuar më parë nga vlonjatja_usa
    Me fal por cila eshte e verteta qe mund te kete dikush frike.E verteta ne kete rast eshte se cdo gje ka mbaruar dhe ai/ajo qe .
    PO PRA,FRIKA ESHTE NGA PYETJET.OSE NGA REGIMI I ASAJ ATIJ.

Faqja 6 prej 12 FillimFillim ... 45678 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Sëmundja e dashurisë
    Nga ~Geri~ në forumin Në kërkim të romancës
    Përgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 08-02-2011, 21:54
  2. Cilat jane meritat kombetare te Nene Terezes?
    Nga altruisti_ek84 në forumin Toleranca fetare
    Përgjigje: 106
    Postimi i Fundit: 26-12-2010, 15:49
  3. Piramida e dashurisë
    Nga titi-a në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 28-12-2008, 09:26
  4. Ceshtja e lirise Ndertrinitare
    Nga NoName në forumin Komuniteti katolik
    Përgjigje: 6
    Postimi i Fundit: 11-07-2006, 11:51
  5. Te japesh.
    Nga deshmuesi në forumin Komuniteti protestant
    Përgjigje: 19
    Postimi i Fundit: 30-12-2005, 23:08

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •