Close
Faqja 5 prej 12 FillimFillim ... 34567 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 50 prej 111
    i/e regjistruar Maska e Anisela
    Anëtarësuar
    20-01-2004
    Postime
    764
    Mungese e KURAJOS!!!Por,eshte shume efektive!Per aresye se-Fshin gjithcka ne fushen e ndjenjave!!!!
    Dhe keshtu ne rruge te madhe eshitme zemren tone, njerzve qe vetem nje te perqeshun dhane per te e shkuen te kenaqun e tu u gezue- pse pane mfshetsinat intime te kesaj jetes tone.

*Antar i Rrespektuar* Maska e Albi
    Anëtarësuar
    18-05-2005
    Vendndodhja
    MiLaNo
    Postime
    591
    Mos e dhente zoti te ndaheshe po ska nevoje as per MSN as per tel ja thu troce
    Duaje ate qe ke dhe jo ate qe do kesh

Albi

eremire Maska e Blurose
    Anëtarësuar
    07-09-2005
    Vendndodhja
    vetem ne vende te bukura
    Postime
    14
    Sapo doja ta shkruaja qe ska gje me te keqe te te lene me nje SMS (kur ate tjetrin e ke per zemer) po pastaj u kujtova qe dhe vete mire do ishte ta mbyllje me nje sms nese sdo kishe guxim tia thoje vete se eshte menyre me me pak komplekse ...natyrisht po ta dish qe ate person sdo ta shihje me..

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    19-06-2003
    Postime
    2,796
    Kisha nja 2 jave qe mendoja si tia thoshja ne menyr me te mire dhe mos ta merzis shume. Gjith rruges ne makine per tek shpia ti i mesova permendesh ca do ti thoshja. Do ta shikoja ne sy, do ti shpjegoja situaten tamam dhe do tia beja te qart qe e respektoj dhe e dua shume si njeri...por nuk kam ndjenja te tjera per te dhe eshte me mire te ndahemi tani sesa me vone. Do ishte pak e veshtire se kishim kaluar caste te bukura dhe ai po bente plane te medhaja, por me mire do ishte per te ta beja tani se sa ta zvarisja me dhe ai te ndihej me afer me mua.
    I thash qe do isha atie per 5 min se kam per ti then dicka te rendesishme. Po me priste perjashta duke pire cigare (cigare e kisha pare vetem 3-4 here duke pire gjith ato kohe!!!) Kur u afrua i kishte syt te lotuar dhe u duk qe e kishte kuptuar cfar doja ti thoshja...me pyeti ca kisha per ti then. Jo vetem nuk i bera dot leksion, por mu bllokua fare zeri dhe po me vinte per te qare! WOW sa e veshtire qe qenka! Me mire tia kisha shkruajtur diku po mendoja!! Ashtu do me kuptonte tamam dhe do shprehesha tamam si doja. I thash "I really love you and I care about you...but I am not IN love with you...sorry...I tried! " filloj po me kujtonte si u njofem, sa e pelqen familja ime dhe sa shkojm bashk, gjith ato caste te bukura qe kaluam tek deti dhe sa do merzitej mamaja ti po te ndaheshim...filloj te thoshte "I love you" po sikur nuk peshon shume ajo fjal ne anglisht! spo e degjoja dot. Nefakt po te rrija ta degjoja me mund dhe te nderoja mendje!!! Filloj te qaj dhe po me thoshte qe dhe un si gjith femrat e tjera jam...pa ndjenja...pastaj po kerkonte falje, sdinte ca po fliste. Thjesht hipa ne makine dhe ika pa i then as gje. Qe te kishte par njeri do thoshte qe ksaj si interesojn fare ndenjat e ti...iku pa i folur fare!!! NJerezit se din qe un doja te flisja po spo flisja dot se po te flisja do filloja te qaja. Sa vajta ne shpi gjeta e-mail nga ai dhe i shkruajta dhe une nje te GJAT ku i thash te gjitha ca doja ti thoja kur vajta atie. Ai se kishte problem te qante dhe te thoshte ca donte te thoshte...un nuk durroj dot te qaj para njerezve se gjoja jam e fort dhe kur qan apo kur nuk je e qete te mendosh nuk i lidh dot fjalet dhe te mendosh tamam si do, kshu qe eshte me mire me shkrim.

ExceLlenCe Maska e LlaCiPaCi
    Anëtarësuar
    10-01-2004
    Vendndodhja
    InsaNe In The MembranE
    Postime
    895

Cool ....

Citim Postuar më parë nga ersjada
    E di qe duket e cuditshme por ju ka rastisur te mbyllni nje histori dashurie me nje sms?nqs po, a e keni pasur me te lehte?

Sigurisht qe eshte shume e lehte si menyre..................Por tek hehtesia qendron dhe e keqja e saj.Nqs behet fjale per nje histori te mirefillte dashurie,ta mbyllesh me nje sms eshte "keq shume".........Duke derguar nje sms tregon se nuk ke pike respekti per personin me te cilin ti kishe kete"marredhenie dashurie",dhe e dyta tregon qe je shume i dobet per veten tende.
    Puna ndryshon pak kur behet fjale per nje marredhenie per te cilen ti nuk e ke vrare mendjen hic qe nga fillimi dhe e di qe edhe personi tjeter e ka marre aq lehtshem sa dhe ti vete.......Por ama edhe ne kete rast une do preferoja ta takosh personin dhe tia thuash ne sy...........Varet nga karakteri i gjithsecilit sidoqofte.......
    Ka ndodhur qe i kam dhene fund nje Lidhje por smund te them Dashuri...sepse nuk eshte e njejta gje.
    Mka ardh moji hunes ene i kom shkrujt sms se skisha aq nerva me u mor ne tavoline se do fillote "djersitja e syve" ene do kthehesha prap aty ku isha...!

your "wrost" nightmare Maska e Militik
    Anëtarësuar
    19-01-2007
    Postime
    246
    mund te mbyllesh nje lidhje por ti thuaji sa te duash KA MARR FUND por prape aty te rri mendja

Wilma Maska e xhuliana
    Anëtarësuar
    15-12-2006
    Vendndodhja
    Emilia-Romagna
    Postime
    824
    Te mbyllesh 1 histori me 1 sms te thjeshte eshte shume ofenduese per tjetrin edhe per veten se tregon se je njeri pa karakter....sado pa vlere te kete qene lidhja...

your "wrost" nightmare Maska e Militik
    Anëtarësuar
    19-01-2007
    Postime
    246
    xhuliana ,e ke tamam!

ray Maska e bucket07
    Anëtarësuar
    22-02-2007
    Vendndodhja
    US
    Postime
    8
    Cfare s'po na degjojne syte tani.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    19-06-2003
    Postime
    2,796
    Dhe ca spo na shikojn veshet thuaj.

Faqja 5 prej 12 FillimFillim ... 34567 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Sëmundja e dashurisë
    Nga ~Geri~ në forumin Në kërkim të romancës
    Përgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 08-02-2011, 21:54
  2. Cilat jane meritat kombetare te Nene Terezes?
    Nga altruisti_ek84 në forumin Toleranca fetare
    Përgjigje: 106
    Postimi i Fundit: 26-12-2010, 15:49
  3. Piramida e dashurisë
    Nga titi-a në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 28-12-2008, 09:26
  4. Ceshtja e lirise Ndertrinitare
    Nga NoName në forumin Komuniteti katolik
    Përgjigje: 6
    Postimi i Fundit: 11-07-2006, 11:51
  5. Te japesh.
    Nga deshmuesi në forumin Komuniteti protestant
    Përgjigje: 19
    Postimi i Fundit: 30-12-2005, 23:08

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •