Close
Faqja 3 prej 12 FillimFillim 12345 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 111
    Fshatar i varfer Maska e Chingy
    Anëtarësuar
    25-09-2004
    Vendndodhja
    Itali
    Postime
    363
    Nuk e di pse e bete kaq tragjike ket teme.Per mendimin tim nuk eshte as frika as mosrespekti dhe as gje tjeter.Thjesht qe ai person nuk meriton ndonje gjo tjeter pervec se nje sms.Dhe ndoshta edhe ate e ka teper.Duhet ta shifni icik edhe ket rast.
    Se sei stanco e vuoi morire, pensa a chi sa di dover morire e vuole vivere...

i/e regjistruar Maska e Nice_Boy
    Anëtarësuar
    25-01-2004
    Vendndodhja
    Larg vendlindjes i pa shpi..
    Postime
    4,220
    E mbyll me nje SMS per ato momente qe ti je merzit pak me te dashurien/in , por me kalinin e kohes do te i biesh pishman , nese vertet e ke dashuru at person smund ta harrosh jo..

Sepse SMS e shkruan thjesh per 1 Min , dhe e dergon send shum thjesht , por nese vertet e ke dashuru me zemer at person do ta kuptosh qe je gabim.

Ky eshte mendimi im

Gjith te mira.t
    Më gënjeu pasuria, jeta vrap më iku shpejt dhe u thinja u dergja u plaka në dhe të huaj do të vdes..

. Maska e elda
    Anëtarësuar
    02-05-2002
    Vendndodhja
    turqi
    Postime
    569
    mbyllja e nje histori dashurie me nje sms?
    Vetem per frikacaket

Mbyllja e nje aventure me SMS? Po behet.
    Mbyllja e nje dashurie me SMS? Nese behet fjale per dashuri-edhe vete s'te le krimbi ta mbyllesh ne kete menyre. Dhe nese je ti vete qe kerkon ta mbyllesh.
    Ndryshuar për herë të fundit nga green : 23-02-2005 më 11:52

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    02-09-2002
    Vendndodhja
    Myslym Shyri
    Postime
    644
    Ta perfundosh ne SMS....lolz!!!! Uauuu...ca gje tjeter do na dali tani. Ai person s'ja vlen te fillosh with nqs e mbaron punen ashtu, edhe thuaji atij/asaj....shko ki lidhje dashurie me me nje person ndermjet SMS nqs do ta perfundosh me te!!!

Perjashtuar Maska e Hit`Em-Up
    Anëtarësuar
    29-12-2004
    Postime
    33
    Po mvaret per ca dashnie behet fjale mer se po te jete dashni e rende nuk hudhet pas kraheve me nje sms. Un jam MASHKULL edhe te me coje i sms e dashura qe te lash ose me le e do e myllim le qe ajo trego veten qe e ka pas kot e nuk quhet dashni. Por te jete dashni nuk arrin kush ta mylle me nje sms. Mua me acaron shum po te egsizonte nje gje e tille apo aq me keq ta jetoja ( as se jam jetu as mos e jetofsha ). peace.

New York Maska e mario_kingu
    Anëtarësuar
    09-12-2004
    Vendndodhja
    New York
    Postime
    2,225
    nuk e besoj qe nje dashuri ose nje lidhje mund te mbaroj nga nje sms se kjo gje tregon qe ti ate njeri nuk mund ti thosh ne sy se ndoshta sdi as vete thjesht do nga nje sms ose ndryshe je frikacak kete mund te them ky eshte mendimi im

( nuk do desha kur te mbaroja nje lidhje dshurie nga ndermjet sms po gjithashtu nuk i uroj vetes qe ta prish ate lidhje per asgje ne bot kush do qoft flm)
    Partizoni

...........
    Anëtarësuar
    24-12-2002
    Vendndodhja
    home
    Postime
    678
    Te jet cdo te jet, sms nuk eshte mjeti per te perdorur per tju parguar dickaje.
    Thjesht me kto telefonat, po tregohesh i frikshem nga realiteti and your just chickening out and running away. Cdo gje qe te jet jan gjera qe i perjetojme ne dhe duhet ti vlersuar sepse jan caste te jetes tone. Te japesh fund nje lidhjeje ne sms, tregon veten qe je i pa respekte, frikacak, unsecured etj. Eshte dicka absurde ti besh dikujt, gjithashtu dhe vetes tende, se do vi nje dit dhe do pendohesh e do lendohesh si ke vepruar. Cdo gje sqarohet me lehte kur behen muhabetet shtruar sy per sy.

Jan dhe gjera qe sqarohen ne telefon, me nje telefonat qe ben, i thua me vjen keq por e lem me kaq. Kjo eshte nje gje tjeter, mund te jet nje lidhje disa ditshe ose dicka tjeter in general. Por prap sy per sy eshte gjithmon dicka me e drejte dhe edukat te besh.
    What we do does not define who we are. What defines who we are, is how we rise when we fall!!

!Welcome! Maska e StormAngel
    Anëtarësuar
    05-02-2003
    Vendndodhja
    Zurich, Switzerland
    Postime
    6,846
    Me ka ndodhur me keq edhe me qesharake se kjo me sms, keshtu qe nuk habitem shume.
    We didn't land on Plymouth Rock, Plymouth Rock landed on us.

legally brunet Maska e maz
    Anëtarësuar
    14-09-2002
    Vendndodhja
    ne planetin tim
    Postime
    194
    Citim Postuar më parë nga Chingy
    Nuk e di pse e bete kaq tragjike ket teme.Per mendimin tim nuk eshte as frika as mosrespekti dhe as gje tjeter.Thjesht qe ai person nuk meriton ndonje gjo tjeter pervec se nje sms.Dhe ndoshta edhe ate e ka teper.Duhet ta shifni icik edhe ket rast.

Chingy jam shum dakort me ty. Po mir ju people sju ka ndodh ndonjeher qe te ppropozoni apo tju ken propozuar me sms? Atehere kur esht e mundur ta krijosh 1 lidhje duke propozuar ne sms pse nuk mund ta perfundosh me sms?
    SO CLOSE UR EYES AND LET ME KISS U & WHILE U SLEEP I WILL MISS U

Faqja 3 prej 12 FillimFillim 12345 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Sëmundja e dashurisë
    Nga ~Geri~ në forumin Në kërkim të romancës
    Përgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 08-02-2011, 21:54
  2. Cilat jane meritat kombetare te Nene Terezes?
    Nga altruisti_ek84 në forumin Toleranca fetare
    Përgjigje: 106
    Postimi i Fundit: 26-12-2010, 15:49
  3. Piramida e dashurisë
    Nga titi-a në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 28-12-2008, 09:26
  4. Ceshtja e lirise Ndertrinitare
    Nga NoName në forumin Komuniteti katolik
    Përgjigje: 6
    Postimi i Fundit: 11-07-2006, 11:51
  5. Te japesh.
    Nga deshmuesi në forumin Komuniteti protestant
    Përgjigje: 19
    Postimi i Fundit: 30-12-2005, 23:08

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •