shume e veshtire eshte me sms ....se njerezit duan sqarime.....dhe eshte shume e drejte kjo...
shume e veshtire eshte me sms ....se njerezit duan sqarime.....dhe eshte shume e drejte kjo...
La Lussuria, La Superbia e L'Avarizia ostacolano il Pentimento
Ti japesh fund dashurise me sms eshte te mos kesh respekt per ate qe ke ndjere per ndjenjat e tua sado qe sjane me...une nuk do ta beja kurrsesi...![]()
Eshte shume lehte te flitet me fraza shabllon, por duhet te gjendesh ne situaten qe ta kuptosh a eshte e drejte. pastaj nqs ka ardh fundi te dy e dine, sepse do kete patur 100 sinjale para se te ndodhe ndarja.
[QUOTE=ShocK]Sa mire do ishte sikur te kishin te gjithe guximin ta thonin ne sy.
Por ja qe s'te len shkenca (Na ka pajis me tel e internet).
Ka shume njerez qe se thone dot ne sy edhe mendoj qe jane shume qe mcifen mbas nje tel per te thene LAMTUMIRE.
Metode e bukur kjo
po ca te besh re Shock se kshu kan ardh kohet jan prisht robt sjan me ne terezisikur te ishim ne mesjete sa mir do ishte
![]()
nese mjafton nje sms ateher s'ka pasur dashuri
Njeriu qe eshte i dashuruar ai nuk do ti jap fund dashuris e nese vetem ka qen nje dashuri kalimtare mund ta thot si te doj ajo nuk qon pesh meqenese vetem i ligu nuk mund ta thot ne sy at qe mendon edhe nese ajo eshte Lamtumira por jo me gishtrinj e me sms por ashtu si ka fillua gojarisht le te mbaroj ne ate menyre.
Cudirat njerzit i bejne dhe keshtu qe nuk mundem tju pergjigjem ne pyetjen tuaj
me duket vetja si kur jam akoma femij moshen e te ciles e kam kaluar
Prandaj me falni qe nuk munt tju ndihmoj ne kete tem feminore
Kush dashuron ka dhe kurajon qe te ndahet kalamanjt kuptohet qe duan koh deri sa te arrijne moshen ....;.
Postuar më parë nga halloween_21
Ka pas te drejt Vilsoni ktu.
PS: u ban kto sms sikur me ba fmi nepermjet tel LOL
Ndryshuar për herë të fundit nga BaBa : 01-05-2007 më 19:57
Nuk eshte menyre e bukur por ndonjehere eshte e vetmja menyre
Kjo vjen sepse dy "te dashuruarit" jetojne larg njeri tjetrit dhe nuk mund te takohen ( mua me ka ndodhur)
ME MIRE NJE VEZE SOT
SE NJE PULE NESER
ia shenon prej kendit te femres tjeter edhe kryn problemin...
"shoqe i pash do SMS-a edhe do thirrje, mos thirr ma se nuk ki pse, ai eshte i jemi "
Edhe kryhet puna![]()
Krijoni Kontakt