Close
Faqja 7 prej 8 FillimFillim ... 5678 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 61 deri 70 prej 77
    i/e regjistruar Maska e MtrX
    Anėtarėsuar
    29-11-2002
    Vendndodhja
    Korēė
    Postime
    755
    hahahahahahahahahaahaaa se me gajase,
    Une e di se i ka origjinale ajo ato, po nejse...
    sidoqofte mua me pelqen me shume nga fytyra ahahahahhahahahaha
    se e anashkaluam dhe temen me duket po e mbyll me kaq.
    shendet ore trim
    MtrX ubicumque felix

kokeforte Maska e elisabet
    Anėtarėsuar
    06-10-2003
    Vendndodhja
    kendej
    Postime
    200
    Sipas te dhenave ketej nga ne Matrix eshte cilesuar si filmi me i shitur .
    Te them te drejten me pelqeu.
    Mgjte them se nuk ka per t'ia kaluar "The lord of the rings" qe mezi pres ta shoh tani ne dhjetor....
    Pershendetje te gjitheve.....
    O bote, o dreq
    une linda te te ndreq
    Po bota u shthur
    per te mos u ndrequr me kurre.
    :^Globi

i/e regjistruar Maska e tonimontana83
    Anėtarėsuar
    19-06-2002
    Vendndodhja
    ITALI
    Postime
    12
    Une i kam pare te gjith filmat te permendur ne kete teme,dhe duhet te theme se jane te gjithe te bukur.Por duhet vene re se Matrix nuk eshte i te njejtit lloj me Arome gruaje.Eshte nje film komplet ndryshe,eshte fantashence dhe me shume efekte speciale.Por Matrix ndryshon shume dhe nga star wars ose alien dhe te tjere ,ku kryesore eshte te habitesh teleshikuesin vetem me efekte speciale. Ne Matrix efektet jane vene ne ndihme te rregjisorit per te treguar me mire historine.Nje histori qe perban shume tema,nga dashuria ,deri tek te qenit njeri,istikti per mbijetese, etj.
    Por siguri une flas si nje dashamires te ketij filmi. Besoj se ka dhe difekte ,por une e konsideroj si nje film qe i dha nje hap me tej te historise kinematokrefike.Eshte nje film revolucionar.
    Matrix 1 duhet ta shikosh te pakten 3 qe ta kuptosh mire. Une e kam pare 4-5 here ,dhe gjithmon kuptoja dicka me shume rreth ngjarjes. Per mua eshte i pari film i tille,kush di ndonje tjeter?
    Tek pjesa e dyte u dhane disa detaje per te plotesuar pjesen e pare,ato detaje qe te gjithe i kishin me pikpyetje.Pjesa e trete ishte ashtu sic te gjithe e imagjinonin,por shume spektakolar.
    Mendoj se po e ben vazhdimin do te prishin goxha,shpresoj te mos ndodhi.....
    Toni:1ET

________
    Anėtarėsuar
    08-11-2003
    Postime
    1,516
    Pershendetje MtrX
    Me te vertete nje realizim i pikasur dhe madheshtor qe mundohet te lidhi endrren me realitetin.por ajo qe nuk me pelqeu
    eshte ideologjia ose sic mund ta quaj une nese me lejohet Milleniumi i epit te gilgameshit qe trajton pavdekshmerine
    dhe duke mbrojtur gjithashtu te gjitha hipotezat ateiste qe bota nuk ka fund .per mua matriksi eshte nje buqete me lule qe mbrenda struket nje gjarper helmet dhe une vlersova lulet por jo gjarprin.
    me shume respekt per pikpamjet tuaja FLORIRI

Anėtarėsuar
    29-11-2002
    Vendndodhja
    Korēė
    Postime
    755
    Floriri,
    une kam degjuar njerez qe e kane krahasuar historine brenda Matrix me historine e Krishtit, po ama kete qe the ti nuk e kisha degjuar.
    MtrX ubicumque felix

Anėtarėsuar
    29-11-2002
    Vendndodhja
    Korēė
    Postime
    755
    Englander shikoje pak Merovinxhian dhe Persefonen,
    Merovinxhian i takon te jete djalli, se dhe kur moren ashensorin te butoni shkruante HELL.
    mos me pyet per Persefonen...
    Fotografitė e Bashkėngjitura Fotografitė e Bashkėngjitura  
    MtrX ubicumque felix

Anėtarėsuar
    29-11-2002
    Vendndodhja
    Korēė
    Postime
    755
    Po keto "lodrat" si iu duken?
    MtrX ubicumque felix

Authentic Maska e DeuS
    Anėtarėsuar
    08-06-2003
    Postime
    2,319
    Mtrx !

Ndac besoje ndac jo , vetem ngaqe ma pate bo fiksim ti shkova e i bleva te dyja DVD-te e para dhe i pashe nja dy here.
    Filmi me pelqeu shume sinqerisht , megjithese keto me efekte speciale si duroj dot se me duken " Endrra n'beze "
    Me pelqeu shume interpretimi i Neo-s dhe sidomos Trinity. Ajo femra me duket famoze fare. As me bje ndermend hic per Monica Bellucin kur shikoj ate Trinity. Ajo eshte femer bobe mer plak. Ku ta gjesh nji rob ashtu ne jete.

Por ajo qe une dua te te pyes ty tashi edhe pse e di qe eshte mundim per ty , eshte kjo :

E kam pare dy here filmin me vemendje dhe a me sqaro dot ti plako , per cfare behet fjale tamam ? Dmth cfare dreqin eshte Matrix ? Si eshte kjo lufte midis programeve , man in blck suit etj. Kete te fundit se kam pare por qe keto dy te parat me kane lene ne dyshim se mohoj dot.

Momenti qe me pelqen me teper eshte ai kur vdes Trinity dhe vje ky azgani me shpejtesi dhe e ringjall. Ai eshte momenti me klas qe ja vle ta shohesh filmin. Plus qe realizimi i dyluftimeve eshte teper origjinal. Film i arritur eshte.
    Do ma sqarosh patjeter kete enigmen qe kam per filmin se dua ta di tamam .

Ps.....edhe mos degjo Kolombin se ka rrjedhur nga truni i vogel me kohe lol . Vetem ato tre filma rri e permend perhere. I kam mesuar permendesh dhe si harro me duket kurre.
    Per mendimin tim " The Godfather " eshte filmi me famoz qe kam pare deri tani.

Anėtarėsuar
    29-11-2002
    Vendndodhja
    Korēė
    Postime
    755
    Wolf,
    Filmi i pare ka permbajtjen me te madhe te idese kryesore, sic e kam thene dhe me pare ketu, ka njerez qe iu duhen te pakten nja 5 here per ta kuptuar pak a shume. Reloaded eshte shume i cekte ne krahasim me te parin, sidoqofte ndihmon ne zhvillimin e ngjarjes dhe hapjen e rruges per te 3-tin qe ka efektet me te paimagjinueshme speciale, po te pelqyen 2 te paret te keshilloj ta shohesh te 3 tin ne kinema, mua me eshte bere fiksim vetem qe nuk e kam pare te parin ne kinema se dy te tjeret i pashe...
    Tani per te dhene nje fare pergjigje te shkurter persa i perket pyetjes tende:
    Sipas ketij filmi Matrix eshte bota ku ne jetojme, qe ne pamje te pare te duket si dicka reale, por qe ne te vertete nuk eshte (ne fakt eshte nje tip programi kompjuteri -software- qe iu instalohet njerezve ne tru). I takon pra te jete nje tip endrre e gjitha cfare ne shikojme dhe ndiejme me ane te shqisave. Neo me ndihmen e Morpheus arrin te dali nga e gjithe kjo enderr e stermadhe. do thuash ti ku del?
    Del ne boten e vertete (shume kohe me vone- nuk e di me saktesi se cili vit behet fjale). Kush ishte bota e vertete? Bota ku sundonin makinat, dhe i perdornin njerezit si bateri per prodhim energjie. E ke parasysh sesi zgjohet Neo tek ajo si tip veze e kuqe, ku makinat e "kultivonin" ne nje gjendje te pergjumur.
    Mire doli Neo, po ku vajti do thuash ti? Shkoi me Morpheus, Trinity dhe te tjeret ne Zion, kete e shikon me ne detaj ne Reloaded. Zion ishte qyteti ku jetonin ata njerez qe ishin zgjuar nga Matrix, ose qe nuk e kishin pranuar. ne fund te Matrix 1 shikon se Neo arrin te hyje dhe te dale ne sistemin Matrix pa problem, nepermjet asaj fishes qe i futin ne tru nga ana tjeter (ne boten e Zion). Morpheus beson se Neo ka dicka te vecante qe mund t'i shpetonte te gjithe njerezit nga sundimi i makinave. dhe vertet ai arrin te zgjoje shume njerez te tjere nga "endrra" Matrix. ne serine e dyte marrim vesh qe ka nje arkitekt i cili ka vene ne funksionim kete sistem Matrix (nuk kuptohet qarte se cfare eshte njeri apo makine) po ky sistem Matrix ka ndodhur 6 here dhe eshte reinstaluar, sepse te gjitha heret i Zgjedhuri (ne rastin e fundit Neo) nuk kishte mundur te korrigjonte defektin (Smith). Kuptoje si versionet e Windows per te korrigjuar bugs.
    keto gjera ndodhin ne vija te trasha ne dy serite e para, po nuk po te tregoj me shume se c'behet ne serine e fundit se humbet interesin pastaj... po te bashkangjis nje foto qe te tregon sesi fillon filmi i trete...
    MtrX ubicumque felix

Anėtarėsuar
    29-11-2002
    Vendndodhja
    Korēė
    Postime
    755
    ja dhe Trinity ne Matrix Revolutions, ndersa ben stilin alla-Karate Kid...
    MtrX ubicumque felix

Faqja 7 prej 8 FillimFillim ... 5678 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Pėrgjigje: 439
    Postimi i Fundit: 08-07-2004, 19:39
  2. Teknologjia Matrix po bėhet realitet?
    Nga Tini- nė forumin Lajme nga informatika
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 02-07-2004, 09:20

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •