Close
Faqja 6 prej 8 FillimFillim ... 45678 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 51 deri 60 prej 77
    i/e regjistruar Maska e MtrX
    Anėtarėsuar
    29-11-2002
    Vendndodhja
    Korēė
    Postime
    755
    Falemnderit per mendimin e dhene kolombi,
    si gjithmone i vleresoj lart shkrimet e tua, dhe patjeter nuk diskutohet se cdo film ka gjera per t'u kritikuar, sic e permende edhe ti sepse shpenzohen shuma te medha per t'u realizuar.
    Megjithate do te doja te shtoja edhe dicka, se eshte dashur nje kohe shume e gjate per t'u bere nje film i tille, dhe nje pune do thoja kolosale sidomos nga rregjisoret e filmit (nje skene nga Revolutions ajo ku Trinity dhe Morpheus luftojne alla-Matrix me kundershtaret qe ecin sa ne tavan dhe neper mure ka kerkuar 3 jave per t'u xhiruar). Jo me larg se dje lexova nje interviste nga Laurence Fishbourne, i cili si shumica e aktoreve te tjere qe luajne ne kete film (Monica Belluci etj) kane shprehur se jane pambarimisht mirenjohes qe u jane dhene rolet per te luajtur ne nje film sipermarrje kaq madheshtore si trilogjia Matrix. "Morpheus" shtoi se ky film ka ndryshuar ne nje menyre te rendesishme jeten e tij, dhe nuk i referohej aspak fitimeve nga filmi, po cfare ka kuptuar ai nepermjet ketij filmi. E pra, nqs nje film ndikon kaq shume ne botekuptimin e nje aktori qe e luan, nuk ka sesi te mos jete dicka madheshtore.
    Pres te shikoj edhe reagime te tjera, bile me kenaqesi dhe shume kritika sic beri edhe Kolombi...
    Leci jemi ne nje mendje persa i perket Matrix 1, vertet ishte me domethenesi...
    pershendetje miqte e mi!
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga MtrX : 10-11-2003 mė 06:08
    MtrX ubicumque felix

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    10-11-2003
    Vendndodhja
    lausanne
    Postime
    3
    Kam qen te shtunden qe ta shoh Matrix Revolution. I deshpruar 100%. Shum rallė me shkon mendja ta leshoj sallen e kinemas ne gjysem te filmit mirpo ky filme kisha deshir qe te perfundoj sa me shpejt.
    Kam qen i mahnitur prej Matrix, i deshpruar prej Matrix 2 kurse i mllefosur prej Matrix 3
    Jam shum i bindur se ky film ėshte bėr vetem se fjala Matrix bjen shume te holla.

Une mundem ta rezymoj Matrix revulutions keshtu:

Tatatatatatatatatatatat...eeeeeee...tatatatatata.. .

Eks-plorator Maska e kolombi
    Anėtarėsuar
    27-05-2003
    Vendndodhja
    Mes oqeaneve...............
    Postime
    3,720
    I dashur vella Matrix.
    Respeki eshte reciprok si per ty si mik i mire ashtu dhe per mrehtesine e posteve te tua.
    Meqenese aktorlleku,ka qene dhe mbetet dashuria ime me e madhe (kam hedhur hapat e para ne skene qysh ne moshen 10 vjecare)gjithmone e kam pare skenen dhe ekranin ne nje tjeter prizem.Nejse .
    jam i sigurte se e di shume mire qe prej kohesh jane bere disa realizime per mbytjen e TITANIKUT,por asnje nga keta filma nuk nxori as parate qe u shpenzuan per berjen e ketij filmi.Por Titaniku i fundit me efektet speciale,me dritat ,me Leonardon e bukur ,mbushi nje anije te tere me dollar.
    Kinematografia eshe shendrruar 100% ne biznes ne fitim.U jepet njerzeve ajo qe shitet,qe eshte ne mode,dhe fantazite e filmave te tille mahnisin mendjet e turbulluara nga e perditshmja e bezdisshme,te madh e te vogel.
    Jo me kot i dashur mik ne filmat me te mire te 50 viteve te fundit,gjendeshin vetem tre filma te xhiruar 15 vitet e fundit.
    Vallzim me ujqerit
    Lista e Schidler
    Arome gruaje.
    Sa per ate qe deklaroi aktori i filmit ne fjale Laurence Fishbourne,edhe une ne vend te tij do reklamoja jo vetem filmin por edhe veten qe nuk me njeh njeri.

Me respekt te plote miku yt kolombi.
    "Meqe brenga eshte burimi i gezimit,mos vajto............"

GETE

consider the source Maska e vullnet_a
    Anėtarėsuar
    22-04-2003
    Vendndodhja
    New Zealand
    Postime
    50
    Une personalisht mendoj se MATRIX REVOLUTIONS eshte nje deshtim.
    Zotni Mtrx, vetem pse nje gjirim i nje filmi kushton shtrenjet, nuk do te thot se do te ket sukses. Filmi Waterworld ne vitin 1995 ka qen filmi ma i shtrenjet, por ka deshtuar plotsisht.
    Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.

someone Maska e smo
    Anėtarėsuar
    20-09-2003
    Vendndodhja
    earth
    Postime
    34
    The matrix eshte nga filmat e mi me te preferuar .mendoja se Matrix Revolution do ishte film shume interesant(pasi normale eshte te presesh qe pjesa e trete te jete me e bukur se e para edhe e dyta) por nuk me terhoqi aq shume.nuk qe edhe keq fare
    Find All You Need In Your Mind If You Take The Time!

Anėtarėsuar
    29-11-2002
    Vendndodhja
    Korēė
    Postime
    755
    per mendimin tim, nqs dy filmat e fundit Reloaded dhe Revolutions do ishin kondensuar ne 1 nga rregjisoret e filmit, me siguri qe do ia vlente me shume, per kete jam dakort qe Matrix pak a shume u kthye ne komercial, dmth me shume per t'u shitur, sic jane kthyer te gjitha filmat e fundit (edhe kete te mos e harrojme aspak). nje realizim si Matrix 1 nuk mund te arrihej te perseritej...
    persa i perket kostove, mbase filmi revolutioms nuk mendoj se eshte filmi me i kushtueshem i te gjitha koherave, sepse me sa di une, shume realizime behen me kompjuter.
    vecanerisht per kolombin kjo replike e vogel:
    Laurence Fishbourne aludonte per "besimin" qe eshte alegorizuar nepermjet ketij filmi...
    eshte e vertete qe filmat e fundit perfshi ketu edhe LOTR, jane shmangie nga e perditshmja, pak a shume ate kerkojne te gjithe ne keto kohe qe kalojme.
    i kam pare ato 3 filma qe ke permendur kolombi, dhe aty behet fjale per mjeshteri nga ana e interpretimit, vertet qe ia vlejne dhe i shikoj gjithmone me kenaqesi (vetem para nje jave kam pare Arome gruaja dhe u mbusha me kenaqesi). Ne Matrix vete koreografite dhe filozofia e nderthurur ia kane zene vendin interpretimit, keshtu qe nuk kemi mundur te dallojme zotesine e aktoreve, por mesazhi nuk eshte se nuk ekziston, per ate e pelqej kete film, dhe sidomos Matrix 1...
    Mos harrojme qe vertet nga kritika nuk vleresohet permbajtja dhe interpretimi tek Matrix Revolutions, po ama nga ana vizive (ate per cka te gjithe shkojme ne kinema) ky film ka bere revolucion te pamohueshem...
    ne fund te fundit, pak fantazi nuk ben dem...
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga MtrX : 13-11-2003 mė 07:41
    MtrX ubicumque felix

Anėtarėsuar
    29-11-2002
    Vendndodhja
    Korēė
    Postime
    755
    Postuar mė parė nga vullnet_a
    Une personalisht mendoj se MATRIX REVOLUTIONS eshte nje deshtim.
    Zotni Mtrx, vetem pse nje gjirim i nje filmi kushton shtrenjet, nuk do te thot se do te ket sukses. Filmi Waterworld ne vitin 1995 ka qen filmi ma i shtrenjet, por ka deshtuar plotsisht.
    flm per mendimin e dhene vullnet,
    e vleresoj llogjiken qe ke perdorur, do te thoja vetem kete gje:
    nje film qe koston shtrenjt nuk eshte e thene te kete sukses, suksesi eshte gje relative megjithate jam dakort per kete.
    filmi per momentin sidoqofte eshte nje nga filmat me te suksesshem me shitjet me te medha ne hapjen e tij, pra nuk doli i pasuksesshem, dhe po te them pse...
    per arsyen e thjeshte se sa pershtypje te mire ka bere Matrix 1, kur doli filmi i pare shume njerezve iu duhej ta shikonin 5 here qe ta kuptonin tamam, nqs nuk shikon filmin e pare, dy te tjerat te duken si koti, se te gjitha bazat i ke tek i pari...
    per vete pasi pashe Reloaded (dhe u zhgenjeva per komercializmin te pjesa e dyte), nuk prisja me shume nga pjesa e fundit, sesa nje mbyllje me shume efekte speciale...
    dhe po doli nje matrix 4 nuk do bezdisem te shkoj e ta shikoj...
    MtrX ubicumque felix

!! I am not in Love !! Maska e Englander
    Anėtarėsuar
    14-09-2002
    Vendndodhja
    !In Galaxy!
    Postime
    104
    Hey Mtrix

Ke shume te drejte lol. Filmi ishte fantastik. Edhe sikur filmi te ishte kot fare per mua ja vlente ta shikoja vetem per Keanu qe e kam si shpirt. E di qe cunat do te thone mire juve shkuat per Keanu po neve? Juve per Monica Bellucin jo per gje por ju pellqen shume se nje dite kishit hapur teme ne forum se sa e bukur ishte e ku ta di une, biles ju keni pare pjesen me te mire te trupit te saj, gjokset full of silicon.

Ju anetaret e forumit qe nuk u paska pelqyer matrix, gjithsesi secili ka mendimin e vet nje nga juve me duket se tha "deshtim" por e prediktojne qe te jete filmi me successful ever.
    Wait and see!!!!
    I am just a simple girl in a simple town!

Anėtarėsuar
    29-11-2002
    Vendndodhja
    Korēė
    Postime
    755
    Englander,
    te lutem pse ma permende Monica Belluccin, se e kam fiksim...
    c'e do qe i kishin dhene vetem nje batute te Revolutions, po vetem ta shikoje mjaftonte...
    MtrX ubicumque felix

!! I am not in Love !! Maska e Englander
    Anėtarėsuar
    14-09-2002
    Vendndodhja
    !In Galaxy!
    Postime
    104
    MTRX

Kisha pershtypjen se do me pelqeje ne muhabet vetem nga emri qe kishe zgjedhur.

Ja ke fut kot plako e prishe fare se si gjyshe kishe dale. Pa shije fare MTRIX me zhgenjeve shume por megjithate do te dua vetem se te pelqen i njejti film d.m.th jemi ne te njejtin grup.

Pse nuk i shef gocat shqiptare origjinale si vesa e mengjesit (most of them anyway).

Nuk me besohet qe ju cunave u pelqejne gjerat fallso.

Edhe plaka ime apo jotja po ti kishte bere operacion do te dukej si shpirt edhe pse eshte me shume se 50 vjec...

Origjinaliteti eshte gjeja me e mire!!!!!!!!
    I am just a simple girl in a simple town!

Faqja 6 prej 8 FillimFillim ... 45678 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Pėrgjigje: 439
    Postimi i Fundit: 08-07-2004, 19:39
  2. Teknologjia Matrix po bėhet realitet?
    Nga Tini- nė forumin Lajme nga informatika
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 02-07-2004, 09:20

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •