Neo vs Smith
Neo vs Smith
MtrX ubicumque felix
Neo + Trinity
MtrX ubicumque felix
MoRpHeUs + Trinity
MtrX ubicumque felix
Trinity alla matrix... ne Revolutions
MtrX ubicumque felix
Si mendoni do shfaqet serish Arkitekti i Matrix ne serine e trete te filmit apo jo?
MtrX ubicumque felix
me ka pelqyer shum tej mase por kam par vetem pjesen e dyte
pjesen e par e do ta mar dvd kur te shof bej koment
un e kam kuptuar perse u bente fjal
Two Heart, Two Minds, In Time, Did Find, One Love, One Aim, Two Paths, The Same
Nuk kishte sesi te mos hapja nje teme te tille ne nje kohe qe dje kam pare filmin e fundit te trilogjise Matrix. Nje film te cilin do ta vleresoja me shkalle siperore.
Sic mund ta vini re edhe nga emri im i antarit ketu ne forum, eshte filmi im me i preferuar, per shume e shume arsye, qe po qe se do filloja t'i permendja do iu haja shume kohe duke lexuar. sidoqofte kur pashe dje pjesen e fundit, nuk u zhgenjeva aspak...
Vellezerit qe kane prodhuar kete film, kane bere nje pune fantastike, si persa i perket efekteve speciale, ashtu edhe linjes se historise, qe e bejne kete film me se te kompletuar. Ne asnje film tjeter nje filozofi kaq e holle, dhe histori kuptimplote nuk gershetohet ne menyre aq te persosur me efekte speciale aq te sofistikuara dhe mendje-perthyese. Nuk dua te shkruaj shume, se mbase do e zvenitja me fjalet e mia madheshtine e ketij filmi, po ftoj te gjithe ju qe e pate pjesen e trete, te jepni komentet, komplimentat, dhe kritikat tuaja ketu, sepse me te vertete qe eshte nje film qe ia vlen barra qerane ta shikosh dhe ta SHIJOSH. Nje film ku triumfon dashuria dhe e mira... Per te gjithe ata qe kane shije dhe kuptojne nje pershendetje nga miku juaj MtrX.
Po e mbyll me nje thenie nga filmi
Na duhen disa mendje te lira - Morpheus
MtrX ubicumque felix
pershendetje MtrX.
Une e pashe dje dhe me pelqeu shume.
Sidomos pjesa finale vlen bileten e kinemase.
Po per mua Matrix 1 ngel i preferuari im.
Ndoshta sepse dashuria e pare te duket perhere me e bukur.
Shprehja qe me pelqeu.
ēdo gje qe ka nje fillim ka edhe mbarim..
miqesisht.
Quod timor cladis.
Sed intuitum amet elit vitae est
Jeni pa piken me te vogel te dyshimit dy nga djemte ,dy nga miqte e mi me te mire ne kete forum.
Vec mendimi im per filmin ne fjale eshte krejt ndryshe.Nese ka filma ku leket shperdorohen per te mos mesuar asgje ne kete grup filmash ben pjese edhe Matrix.
Po pazari holliwoodian del i fituar shpesh me keto filma .Dy efekte speciale tre kercime ne ajer pese drita sy vrasese dhe e fituam davane.
Ndaj ketya filma nuk i rezistojne kurre kohes po shuhen nga memorja jone shume shpejte.
"Meqe brenga eshte burimi i gezimit,mos vajto............"
GETE
Krijoni Kontakt