Ky i dyti shume i bukur , por i pari kishte pak kuptim.
Ky i dyti shume i bukur , por i pari kishte pak kuptim.
**Gezimi , lumturia, deshperimi dhe loti im varet nga ti.
ASD
Edhe une e kam pare filmin dhe kujtesa ime me thote qe Neo nuk ja dha doren atij personi, thjesht e pershendeti . Ai nuk doli per ti dhene doren por per ta goditur me thike dhe kjo ishte aresye e stepjes se tij kur Neo u kthye rastesisht sepse degjoi thirrjen e atij djalit.
malli, i dyti te sherbeu per kuptimin e te parit, i treti do te sherbeje per kuptimin e te dytit, ndersa filmi rradhes per kuptimin e tere tri-logjise.
Lexova nje artikull kritik interesant mbi filmin, autorja e niste keshtu: "Amerikanet nuk kane frike nga QESHARAKJA, bile kjo perben FORCEN e tyre. " etj.etj.
Ne fakt... Malli ka njefare te drejte... eshte i veshtire per tu kuptuar prandaj shkruajta ne postimin e pare te temes qe kur ta shikoni kini vemendjen sepse ka shume informacion dhe mund ta humbesh shume lehte fillin e ngjarjeve.
Per ata qe edhe me vemendjen e kushtuar gjate filmit paten probleme per ta kuptuar, ju rekomandoj www.intothematrix.com ku mund te shkarkoni 4 episodet e para te nje serie prej 9 episodesh. E tere seria quhet The Final Flight of the Osiris dhe eshte si te themi Matrix 1.5 dmth dicka midis Matrix dhe Matrix Reloaded. Shpjegon shume gjera te pakuptueshme si dhe animacionet jane te mrekullueshme. Gjate veres do te dali dhe nje DVD me tere episodet bashke ne forme filmi. Nje shoku im francez kishte gjetur nje bootleg te plote me te 9 episodet e Final Flight dhe me tha qe ishte e mrekullueshme.
Me vjen keq per dy gjera ne fakt... qe do duhet te presim deri ne nentor per Matrix Revolution dhe DVD-ne e Matrix Reloaded ... dhe qe pas saj... ska me Matrix![]()
.
Dicka shtese... mund te shkarkoni te tere Final Flight DVD rip nga Kazaa. Kerkoni per Animatrix, ne video dhe tek More Search Options vini Size At Least 700.000 Mb. Duhet te dalin goxha. Mua me dolen rreth 24 dhe tani jam duke e shkarkuar me 53 kbps nga 6 users. Kuptohet kjo vlen per ata qe kane internet te shpejte...
.
Per MATRIX-in ishte rradha si tek buka ( kur vinte furnizimi)....
Por pashė X-MEN .
Per zotin une se kuptoj ēfare kenaqesie ndjeni kur shikoni keta filma . Une shoh filma me tmerre, por jo tmerre koti, si keto qe po shohim se fundi neper kinema. Filma per kalamaj.
E vetmja pjese qe me pelqeu tek X-Men ishte kur vdiq ajo flokėkuqja e te dy burrat qe e dashuronin gelltisnin lotet.
Gelltit ata , gelltit une.![]()
Where does a thought go when it's forgotten?
looooooooooooooooooooolPostuar mė parė nga MI CORAZON
Per MATRIX-in ishte rradha si tek buka ( kur vinte furnizimi)....
Por pashė X-MEN .
Per zotin une se kuptoj ēfare kenaqesie ndjeni kur shikoni keta filma . Une shoh filma me tmerre, por jo tmerre koti, si keto qe po shohim se fundi neper kinema. Filma per kalamaj.
E vetmja pjese qe me pelqeu tek X-Men ishte kur vdiq ajo flokėkuqja e te dy burrat qe e dashuronin gelltisnin lotet.
Gelltit ata , gelltit une.![]()
o teta corazoni, te lexova ke ajo tema tjeter me plakun dhe polkat...
ja ne retrospektive te kuptoj edhe une ty...shkoj ne kinema per tu qurrosur nje cike jo per te marre doza dhune dhe energji qe skam ku ti coj
matrix reloaded eshte nje filmat me te shtrenjte, dhe sipas nje komenti ne NY tIMES: nuk besoj se nuk e dinte njeri qe kete fundjave do hapej ky film.... po mendohesha une : po ate amoket nga illinois e dine vallae? e cajne koken? se atehere ne 9/11 ishte nje familje qe as e prishi fare rutinen e te berit te gjizes lool
nja nga drejtoret e filmit i dha nje interviste charlie rose..shume interesante, me beri pershtypje se ky tipi kish qene entertaiment lawyer (grad og columbia/harvard)dhe pastaj i ishte futur biznesit te filmave, shume i entuzizmuar qe matrix po hapej ne te njejten kohe kudo, dhe shume i shqetesuar per vjedhjet nga internetit dhe si teknologjia lejon shume te mira po edhe ilegalitette,,( by the way keni degjuar qe jane hapur processe gjyqesore ndaj klientave qe dowlnaod music nga interneti?)
ah amerike amerike
Liebe! liebe, lass mich los!
Ah rradha e matrix'it.
I morem biletat dy dite me para nga interneti, se donim ta shikonim diten e pare. Vajtem dhe nje ore para se kishte rradhe per te zene vende
. Kishim nja njezet veta para dmth, por kur secili nga ata zune nga dhjete vende prape mbetem ne cep
.
Film i bukur ishte, por efektet vizuale i kishin egzagjeruar aq shume sa jam shume kurioze tani te di se cfare do bejne ne Revolutions. Per mendimin tim filmi i pare ishte me i bukur.
Pershendetje,
Ora
Shprese
Krijoni Kontakt