Close
Faqja 5 prej 7 FillimFillim ... 34567 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 50 prej 70
    i/e regjistruar Maska e ATDHETARE
    Anëtarësuar
    01-05-2004
    Postime
    14
    Per mendimin tim kur ti ndjehesh gati dhe ke gjetur shokun e jetes.

I Drejti Gjithmone Fiton
    Anëtarësuar
    03-05-2004
    Vendndodhja
    Sometimes I wish I was a little kid again....skinned knees are easier to fix than broken hearts!
    Postime
    1

Smile

Citim Postuar më parë nga Klaraaa
    Kur njeriu eshte gati te martohet, kur ka kembet ne toke dhe nje te ardhme perpara vetes.......
    Mendimi i im eshte per-----femren 25-30, -------meshkujt 30-35

Klaraa dhe une me ty jam ne qofte se nuk e ke vene jeten perpara mos i hyj ati telashi po te deshirosh te kalosh gjith jeten me ate person.

Ps. me paske mare dhe emrin...................
    Mbi detin e qete lunnduronte nje flete mbi te ishte shkruar 'Te dua per jete'.Po se besove, puth buzet e mia qe tekuptosh se c'eshte dashuria. Te dua aq sa me do ti mua, dhe do te dua gjersa te tretem ne qofte se me ty do te mbetem

i/e regjistruar Maska e R2T
    Anëtarësuar
    18-04-2003
    Postime
    1,061
    Femra 24-28
    Cuni 28-32.
    Postimi i mesiperm nuk shpreh detyrimisht opinionin e autorit mbi temen e ngritur.

madmoiselle Maska e angeldust
    Anëtarësuar
    08-06-2002
    Vendndodhja
    Michigan
    Postime
    1,368
    Femra 24-28
    Cuni 28-32.
    Femra 28???

Dhe kushedi c'semundje i shpifen femres po mos kete bere femije deri ne ate moshe te vone!!! (Llogaritni dhe ndonje vit ne martese, a ku di une sa kohe, qe do perpiqen te ngelen shtatzene) E dini qe po mos besh femije deri vone ka rrezik te te behet ndonje kancer ne miter?
    In the sweetness of friendship let there be laughter, for that's how heart finds its morning and is refreshed.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    19-06-2003
    Postime
    2,796
    Varet, mosha qe martohen njerezit ndryshon si mbas mendalitetit te njerezve dhe simbas koherave...psh ne kohen e prinderve te mi me sa kam degjuar po te kalonte cupa 22-23 vjece dhe te ishte pa martuar thoshin qe do ishte e veshtire te martohej me vone se se merte njeri (budalliqe).

Tani mosha me e mire eshte mbas 25 qe supozohet se ke mbaruar shkollen, je e/i pjekur dhe gati per familje....(vetem aman jo mbas 30-35 (per femrat), dhe mbas 35-40 per burat..se pastaj sje me i pjekur...behesh i kalbur )

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    19-06-2003
    Postime
    2,796
    Citim Postuar më parë nga angeldust
    Femra 28???

Dhe kushedi c'semundje i shpifen femres po mos kete bere femije deri ne ate moshe te vone!!! (Llogaritni dhe ndonje vit ne martese, a ku di une sa kohe, qe do perpiqen te ngelen shtatzene) E dini qe po mos besh femije deri vone ka rrezik te te behet ndonje kancer ne miter?

holy 'sheet'..... avash moj se na bere te martohemi qe neser nga frika

i/e regjistruar Maska e R2T
    Anëtarësuar
    18-04-2003
    Postime
    1,061
    Citim Postuar më parë nga angeldust
    Femra 28???

Angeldust

Secili ka idete e veta. Kur krijon familje dhe ben femije, nuk i krijon me shpresen se do te te ndihmoje Zoti. Kur ben femije duhet te kesh te ardhura te mjaftueshme per ti siguruar nje jete normale, nje shkollim dinjitoz, nje makine ne moshen e duhur, etj etj. Kur krijon familje, nuk mund te presesh te jetosh ne te njejtin nivel sic ishe kur ishe beqar/e. Kerkon nje standart me te larte per veten dhe partnerin. Pastaj mbi te gjitha, duhet te kesh ekperience ne mardhenie, mos futesh ne martese i/e papergatitur, me partnerin/en e pare qe te ra ne dore. Eksperienca ne mardhenie dhe fuqia ekonomike e nevojshme per tu martuar nuk mendoj se vine kur je 18, 20 apo 22. Nese kerkon nje martese te qendrueshme si ne mardhenie dhe ne fushen ekonomike (te jemi te sinqerte 80% e divorceve vine si pasoje e problemeve ekonomike) duhet te jesh realist per moshen e marteses, dhe mos fluturosh me presh nga gezimi "se gjete njeriun e duhur". Ne shumicen e rasteve dashuria e vetme, pa faktoret e tjere, nuk mund ta mbaje te gjate nje martese.
    Ndryshuar për herë të fundit nga R2T : 04-05-2004 më 17:55
    Postimi i mesiperm nuk shpreh detyrimisht opinionin e autorit mbi temen e ngritur.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    08-08-2003
    Vendndodhja
    Shangri-La
    Postime
    6,261
    mendoj 24-26
    I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.

madmoiselle Maska e angeldust
    Anëtarësuar
    08-06-2002
    Vendndodhja
    Michigan
    Postime
    1,368
    Citim Postuar më parë nga R2T
    Angeldust

Secili ka idete e veta. Kur krijon familje dhe ben femije, nuk i krijon me shpresen se do te te ndihmoje Zoti. Kur ben femije duhet te kesh te ardhura te mjaftueshme per ti siguruar nje jete normale, nje shkollim dinjitoz, nje makine ne moshen e duhur, etj etj. Kur krijon familje, nuk mund te presesh te jetosh ne te njejtin nivel sic ishe kur ishe beqar/e. Kerkon nje standart me te larte per veten dhe partnerin. Pastaj mbi te gjitha, duhet te kesh ekperience ne mardhenie, mos futesh ne martese i/e papergatitur, me partnerin/en e pare qe te ra ne dore. Eksperienca ne mardhenie dhe fuqia ekonomike e nevojshme per tu martuar nuk mendoj se vine kur je 18, 20 apo 22. Nese kerkon nje martese te qendrueshme si ne mardhenie dhe ne fushen ekonomike (te jemi te sinqerte 80% e divorceve vine si pasoje e problemeve ekonomike) duhet te jesh realist per moshen e marteses, dhe mos fluturosh me presh nga gezimi "se gjete njeriun e duhur". Ne shumicen e rasteve dashuria e vetme, pa faktoret e tjere, nuk mund ta mbaje te gjate nje martese.
    Ehhh R2T, ndoshta prandaj duhet te jete mashkulli me i madh se femra ... qe t'i kete vene pak ne vije keto lloj punesh. Sidoqofte, zgjedhja midis nje karriere dhe femijeve eshte nje debat tjeter qe mezi ja gjejne fundin shume njerez. Por qe po mos kesh bere femijen e pare para moshes 30, s'mund te jete dicka e mire per femren. Reale!
    In the sweetness of friendship let there be laughter, for that's how heart finds its morning and is refreshed.

Sami Frasheri Maska e Arrnubi
    Anëtarësuar
    19-07-2003
    Vendndodhja
    dynja
    Postime
    741
    Martesa nuk eshte me te kurdisme por ajo eshte e varur nga shume faktore per mua do te ishte sa me heret aq me mire.

Faqja 5 prej 7 FillimFillim ... 34567 FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Me mire beqar/e apo i/e martuar?!
    Nga brooklyn2007 në forumin Votime dhe sondazhe
    Përgjigje: 89
    Postimi i Fundit: 20-11-2023, 04:21
  2. Amerikani i fushatës së Edi Ramës, homoseksual i martuar me një burrë
    Nga Nice_Boy në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 88
    Postimi i Fundit: 15-03-2007, 12:50
  3. Shqipetarja e martuar me terroristin e Al-Kaides!!
    Nga Cappuccino në forumin Aktualitete shoqërore
    Përgjigje: 34
    Postimi i Fundit: 09-05-2006, 11:07
  4. Te dashurosh dike qe eshte e martuar.
    Nga Permeti_Boy në forumin Në kërkim të romancës
    Përgjigje: 39
    Postimi i Fundit: 07-12-2005, 18:00
  5. 20 vjet e martuar pa BURRÊ
    Nga Nice_Boy në forumin Aktualitete shoqërore
    Përgjigje: 14
    Postimi i Fundit: 26-08-2004, 14:09

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •