Kur t'vije sahati, t'keqen nona
Ideale per vajzen: 21-- 24
Ideale per djalin: 27, 28, max 29
Kur t'vije sahati, t'keqen nona
Ideale per vajzen: 21-- 24
Ideale per djalin: 27, 28, max 29
me ideale per femrat eshte mOsha 23 _25 DHA PER MESHKUJT27_30 POR MOS HAROJME NJE GJE NJERIU MARTOHET KUR TE GJITHA GJERAT JANE NE NJE VIJE TE DREJTE DHE KUR PUQEN 2 KARAKTERE![]()
[FONT="Arial Black"]live like you were dying[/FONT]Kodi:Detivlora67@aol.com
un per veten time ja mbeshtes MENDIMIN kesaj goces tironse...e tha llafin...PO ME MENT AMAPostuar më parë nga tIrOncjA
lol
U tAlK iT, i LiVe It, U jEloUs, ADMIT IT!
CIAO
Mendoj se recetat kane kuptim vetem persa i perket guzhines. Nuk egziston moshe e caktuar per martese sipas mendimit tim. Mendoj se kur gjen dashurine, sinqeritetin dhe tolerancen atehere po mund te flitet per martese ne te kunderten une do ta quaja patologji
Rrjedhjes se jetes nuk i dihet,por mosha ideale per femren do ishte25,mashkulli 30.
ju pershendes
Mosha ideale nuk eshte e caktuar.Postuar më parë nga ersjada
Duhet te kesh mbaruar nje shkolle qe te kesh nje pune stabel.
Te mos jesh dhe mbi 30 vjet.
Sa per djemte ata duhet te martihen nga mosha 30 vjet e lart se thone qe djemte piqen vone![]()
Nuk ka moshe ideale, sepse te gjithe jane ndryshe, neqofte se nje cun mund te jete i matur dhe gati per martese ne moshen 25, nje tjeter nuk mund te jete gati deri 30, dhe e njejta gje eshte dhe per vajzat.
Love is like fog -- there is no mountain on which it does not rest
....makes the impossible possible
....rules without rules.
Postuar më parë nga Pelion01
hahahhahaaaaaaaaaa emrin e gjeta tek vetja, se gjeta rruges
Enya-Adiemus
Cdohere kam menduar qe mosha 25 vjecare eshte moshe ideale per martese.Ende kam te njejtin senzacion.Nuk e di pse kam kete bindje,ndoshat mendoj se ne kete kohe,njeri eshte i pjekur edhe per martese.
Mirepo,nuk duhet te harrohet edhe fakti se dikush asnjehere nuk eshte i gatshem per martese.:P
We didn't land on Plymouth Rock, Plymouth Rock landed on us.
mendoj qe nuk mund te percaktohet nje moshe ideale,por jane kushtet dhe rrjedhat e jetes qe e percaktojne me se miri kohen e pershtatshme per martese.
Il cuore matto che ti segue ancora
E giorno e notte pensa solo a te
Krijoni Kontakt