per menimin tim, nuk duhet te kete "moshe ideale" te para caktuar.
per menimin tim, nuk duhet te kete "moshe ideale" te para caktuar.
kur dashuria dhe ekonomia te jene gati ne te njejtin nivel.
Pershendetje!!
Njeriu vendos vete per c`do gje sepse ajo eshte llogjike,por me nje intimitet real dhe te perkushtruar jetes ne keto kohe jane 2 pika:
1}Jam me mendimin ne te cilen ka thene Goddes me siper,Dashuria eshte mire te jete mbi 16 dhe c`do moshe tjeter.
2}Martesa,Ideale e qenies se mashkullit besoi te jete mbi moshen 25-26 sepse atehere ka dicka ne vetdije se c`fare eshte jeta.
Martesa,Ideale e qenies se femres besoi se te jete mbi moshe 22-23.
Shenim:
Mos harroni se eshte kollai te martohesh ,por duhet te mendosh per te ardhmen.bukuria e partnerit/e vjen e iken shpejt,mentaliteti eshte mbi te gjitha.
Me respekt,
Shpirt Njeriu
Per vajzat them 24 eshte normal te martohen ndersa djemte 26-27.
Te jene njecike te pjekur te dy palet ta dini mire ceshte martesa dhe cfare pergjegjesish kane qe nga dita qe martohen. Nese duan qe te jene vertet bashke gjithmone ndryshe ka qe martohen edhe qe 21(djalke)edhe nuk shkon lidhja as nje vit....![]()
Jashte Teme
Ndryshuar për herë të fundit nga Shpirt Njeriu : 19-04-2004 më 21:50
Per mendimin tim nuk ka te beje shume mosha aq sa pjekuria e te dyve kshu qe cdo moshe ( pa e banalizuar eee) eshte ne rregull nqs cuni e goca jane ne rregull nga trut.....
Nqs je i lumtur mos bertit
se trishtimi e ka gjumin e lehte....
ka njeriu qe e kuptoi se ca do te thote kjo me kte?(23 vjec,7 muj e 20 dite,masdite! ha ha)Postuar më parë nga tIrOncjA
ok..mosha ideale per tu martuar? ene un pervete jam jashte teme sikurse ene Stalion...do thosha vetem se martesa eshte dobsi! nese ka njeri qe me bind ne te kunderten-bujrum!
I like ur pants around ur feet, I like the dirt that's on ur knees, I like the way u still say please while ur looking up at me, ur like my favorite damn disease...!!!
Mendimi im eshte qe mosha me e mire per martese eshte dikund 25-26 vjet.![]()
We didn't land on Plymouth Rock, Plymouth Rock landed on us.
Kur njeriu eshte gati te martohet, kur ka kembet ne toke dhe nje te ardhme perpara vetes.......
Mendimi i im eshte per-----femren 25-30, -------meshkujt 30-35![]()
Enya-Adiemus
Postuar më parë nga ersjada
per mua besoj se nuk ka rendesi mosha ma personiperputhja e karaktereve te dashuruarve. se dashuria è nje pasion qe vjen duke u rritur dashuria e respekti reciprok bejne qe te jetoje sa me shume ..."nje martese".
Krijoni Kontakt