Ika te pergatitem per ta shijuar bukurine e gocave te Kosves!
Ika te pergatitem per ta shijuar bukurine e gocave te Kosves!
Deri te Molla e Kuqe!
Mesdite e qete....
tu japesh te tjereve shprese eshte kenaqesi, por me teper eshte kur i jep shprese vetes dhe mendon se jeta edhe pse e tille me "kreshta" eshte e bukur...
I vizatoj keto shkronja ....
Ashtu si ben dita me imazhet e saj, qe pastaj fryn mbi to dhe s'kthehet me pas...
10 Nentor
Vesi nga ftohma ka zbardhuar barin, megjithate dielli ndricon... se shpejti dhe bari do te gjelberoj ne mes te k'saj ftohme.
Asgje me shume se asgjeja.hekuran,une ne privat bisedoj vetem me miqte.Ti nuk i perket asaj kategorie.
?!!!Postuar mė parė nga Zana Vizitorit
Asgje me shume se asgjeja.hekuran,une ne privat bisedoj vetem me miqte.Ti nuk i perket asaj kategorie.![]()
Deri te Molla e Kuqe!
U ktheva i dehur nga bukuria magjepse e vajzave kosovare! Race fisnike jemi ne shqiptaret. Emocione te paperjetuara ndonjehere na sollen per 4 ore rrjesht ne sallen e sporteve "1 tetori" ne Prishtine 35 gocat me te bukura kosovare.
Me te tilla ndjenja nuk do te ngopesha kurre.
Deri te Molla e Kuqe!
Sonte do doja te strukesha ne vehten time... ne pjesen me te mire te vehtes, aty ku ska inate.... urrejtje... dhimbje....
Sonte dhe fjalet me jane te lodhura...
Dite me diell sot...
Vertete dite e ngrohte qe me mbeshtjell krahet, jam ne fluturim te larget e te vertete...
I vizatoj keto shkronja ....
Ashtu si ben dita me imazhet e saj, qe pastaj fryn mbi to dhe s'kthehet me pas...
mesdite,
fryme e pashtershme per me mire....ska si te jete ndryshe. E pamundur pa e nxjerre koken te fshehurit me thenjet e padeklaruara.
dhe pse data 11 sot, dua te hedh dicka ketu per 5,6,7,8 Nentorin qe i jetonin dhe te vuajturit e kaq viteve qe me bene te deshperohem tek i shihja rrugeve te permalluar e te dobesuar nga vuajtja dhe malli.
me ndihmuan keto dite te kthehem pas e te kujtoj pamje te njejta dhe akoma me larg se aq.
Bregdet.....vend traktatesh dhe njekohsisht lotesh e shpirtdhenjesh.....deshira per te krehur floket e mi ne ate bregdet te ftohte me eren e detit te matane kufirit, me bente ta duroja dhimbjen mbi kurriz e te deshiroja ajrin e paster dhe bukurine e atij qyteti.
me pas bore e maleve drejt tokes meme sikur thoshte "mi ler mua te gjitha me bardhesine time t'i ndris"
hhhhhhhhmmmmmmmm..................jete mizerje!
Krijoni Kontakt