Close
Faqja 12 prej 13 FillimFillim ... 210111213 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 111 deri 120 prej 127
    me shpejtesi ndjek hapat e mi.....ne mengjes them valle sa shume do ec, ne mbremje them valle a do flej?!

ndersa tani....jam, po po qenkam!!!

** Vijezim Drite ** Maska e Altina
    Anėtarėsuar
    07-09-2003
    Vendndodhja
    Ne kohe, ne diell, ne ere...
    Postime
    158
    4 Dhjetor

Sa i shpejte qe eshte fundi..
    Duhet nje kohe me e gjate per fillimin, kjo eshte me pak shqetesuese.
    Dita e sotme nje dolli per fundin e shkathet....
    Epilogu...??
    Vetem nje kercitje e thate porte, ndoshta te asaj nga kishte hyre...
    I vizatoj keto shkronja ....
    Ashtu si ben dita me imazhet e saj, qe pastaj fryn mbi to dhe s'kthehet me pas...

i/e regjistruar Maska e leci
    Anėtarėsuar
    14-01-2003
    Vendndodhja
    Goetheanum,Italy
    Postime
    1,742
    Dikur mendoja te isha vetem une ne kete bote.Pavdekshmeria me perkiste dhe gjunjezohej perpara forces time.Shume miq,shume shoke...Jetoja ne kreshten e dallges time..E gabuar valle?Jo.
    Sepse ajo dallga nje dite mbaron.Sa me shume ta jetosh,aq me shume sheh eksistencen nga nje pozicion i perkryer...
    Shume miq iken..hallet dhe jeta te largojne,nuk kemi me kohe.
    Kush me femije,kush me grua,kush me familjen ne krah i zhytur ne kohe..
    Po une???
    Ndoshta kam ngelur romantiku i fundit ne kete bote,perhere i gatshem per sfida.Engjelli im nuk ka mbaruar akoma me mua..eheheh..akoma heret..nuk me pelqen ti mbyll endrrat ne sirtar.
    Jepi miku im,gjithēka ne duart a tua deri ne perendim...nje aurore tjeter te peshperit...dua te shoh ne sy.
    Quod timor cladis.
    Sed intuitum amet elit vitae est

i/e regjistruar Maska e ALBA
    Anėtarėsuar
    21-05-2002
    Vendndodhja
    Gjermani (Dortmund)
    Postime
    2,609

5 Dhjetor

Sot jam e merzitur . Mu kujtuan caste te vecanta ne jete ,qe kurre nuk kthehen me ,vetem ngelen si kujtime .Jeta qenka shume misterioze . Te ndahesh me njeriun me te afert qenka shume e veshtire . Kam sot nje mall te madh ,sa zemra me qan dhe shpirti me eshte rrudhosur e plakur para kohe .
    "Jeten duhet ta paguash me cmimin e vuajtjes."
    .

marathonomaku Maska e Hekurani1
    Anėtarėsuar
    17-03-2003
    Vendndodhja
    Afer Diellit
    Postime
    287

...

5 dhjetor...
    Rrugicat mė ngushtohen kahdo qė bredh. Djersitet muzgu e balli mė flakėron. Durimin do ta gatuaj pėr drekėn mbretėrore. Me pika shiu do ta shuaj etjen, e hijen mjegullnajė do ta shaloj me furfullimėn e erės. Kėngė tė dhimbės krenare do tė kendoj me zėrin e shterrur tė agut. Ninulla do t’u thuri erėrave qė ta qetėsoj shpirtin tėnd tė trazuar "mikja" ime...
    Deri te Molla e Kuqe!

i/e larguar Maska e Studenti-Te
    Anėtarėsuar
    09-09-2002
    Vendndodhja
    Ne pluhur
    Postime
    215
    NUk i besoj syrit te femres.....

Sot u mashtrova pas syrit te zi ..dhe Une sot e 100 vjet nuk i besoj syzezes.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Studenti-Te : 05-12-2003 mė 12:03

i/e regjistruar Maska e Ledina
    Anėtarėsuar
    09-10-2003
    Postime
    65
    Ej sot kam ndjere nje nga mengjeset me te vecante.
    Ndaluar ne intersection ne pritje per driten jeshile, degjoj nje borie dhe kthej koken instiktivisht, mendova ndonje gervishtje makine a ku di une?Shoh another driver qe ma ben me dore te hap krahun e te ndaloj. Eh sa budallenj ka kjo bote mendova;Por personi insistonte-Eh thashe mos pengoj trafikun.
    Hap krahun e nervosuar se isha per pune, zbres po c'te shoh, shoku im i femijerise.
    O Zot thashe, dhe syte mu mbushen me lot, kaq larg ne fund te botes dhe te takosh dike qe me vite e vite nuk e ke pare.Nuk e dija se ne Canada ishte ndonje nga shoqeria ime.
    Jam ndjere me te vertete e lumtur, a thua gjeta nje thesar.
    Keshtu jemi ne shqiptaret teper te ndjeshem dhe nuk e kuptojme jeten pa miq e shoke.
    Me falni qe e zgjata por uroj dhe ju te keni nje dite sa me te bukur.

i/e larguar Maska e Jamarber
    Anėtarėsuar
    04-11-2002
    Vendndodhja
    Itali
    Postime
    390
    o pjelle e lige pa pike dhemshurie.ne e suallem ne jete,e ushqyem,e rritem,e shkolluamdhe se fundi e derguam ne kurbet.kurse aj na harroj,na la ne varferi,pjelle e lige...
    i gjori ate,e gjora nene,e kuptoj gjendjen tuaj,pore une po ju them se per gjithe keto qe keni ba per djalin tuaj,ju kerkoni shume,kerkoni gjera te pamundura te cilat ase duhet tju shkojne ne mendje,biri juaje nuke gjene dote pune,biri juaj nuke gjene strehe me fute koken,biri juaj s ka dokumenta pune,biri juaje s di shume profesione,biri juaj edhe po punoj mezi mban veten...
    aj eshte me ne halle se ju ...por s kthehet dot mbrapsht...

i/e regjistruar Maska e |-|e|\|a
    Anėtarėsuar
    14-03-2003
    Postime
    109
    ...pas cdonjeres dritare ndodhet nje peme mundesish, por varet c`pjese peme te bie per hise,
    bie fjala te bie gjethe qe bien.... do s'do ashtu turravrap te shkon jeta mbas gjethesh anemike te dites vjeshtake.....
    ben garrumbull e gropos mbremjeve te mardhta per te ushqyer nje syth'gjeth mengjesit mė pran'veres qe paraprin ekstazen e shpirtit n'zheg vere kur lengu i frutit nen gjethe ka rrjedhur pellembeve te tua...

(eh, fati i lojes ne lojrat e fatit)

** Vijezim Drite ** Maska e Altina
    Anėtarėsuar
    07-09-2003
    Vendndodhja
    Ne kohe, ne diell, ne ere...
    Postime
    158
    Eshte nje pjese e dites ne te cilen ndjen se te kane humbur te gjitha mundesite dhe shpresat dhe pikrisht ne ate pjese te dites e ndjen sesa shume te nevojitet nje fjolle drite per te pare qofte edhe nje rrugice te ngusht e plot gerxhe per te kaluar.
    E pra E tille eshte kjo mbasdite 5 Dhjetori i sotem....
    I vizatoj keto shkronja ....
    Ashtu si ben dita me imazhet e saj, qe pastaj fryn mbi to dhe s'kthehet me pas...

Faqja 12 prej 13 FillimFillim ... 210111213 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Ditari i ndjenjave
    Nga Shiu nė forumin Ditari i meditimeve
    Pėrgjigje: 642
    Postimi i Fundit: 13-02-2025, 13:21
  2. Ditari i ndjenjave (gjuhė e huaj)
    Nga Veshtrusja nė forumin Krijime nė gjuhė tė huaja
    Pėrgjigje: 474
    Postimi i Fundit: 23-12-2014, 00:55
  3. Zekeria Cana: Ditari i luftës, 1999
    Nga Dita nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 15
    Postimi i Fundit: 09-06-2007, 02:51
  4. Ditari i ndjenjave
    Nga Hyllien nė forumin Ditari i meditimeve
    Pėrgjigje: 388
    Postimi i Fundit: 17-07-2006, 23:57
  5. Ditari I Njė Adoleshenti
    Nga eris nė forumin Letėrsia shqiptare
    Pėrgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 31-08-2003, 23:29

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •