Close
Faqja 10 prej 13 FillimFillim ... 89101112 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 91 deri 100 prej 127
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    05-08-2003
    Vendndodhja
    Tetove
    Postime
    15
    1 Dhjetor

Sa ka nje cast, ku njerzit do tua thone te tjerve ate ate te cilen nuk ja thone vetvetes, kjo gjithmon do te jete e kote. Per te qene e rendesishme do te jete shume e mire, idete te fillojne ne veten e pare, po kjo ska rendesi ashtu si nuk kane rendesi edhe kto fjale pa lidhje, pasi njerzit kane aq shume qejf te jene nen maska, dhe te luajne role te cuditshem..............mos e merni seriozishte)

i/e regjistruar Maska e |-|e|\|a
    Anėtarėsuar
    14-03-2003
    Postime
    109
    cdo nate fitilit te shpirtit rrekem t`i ve flaken e rreshtnat e trupit qark ja bej gardh, ze i kendoj ninulle vetes dhe dremis me copa jete nder sy,
    nuk di sa pash jete mbart nga njeri cep i syrit ne tjetrin,
    vec shoh jete te jetuara me ironi fatesh ose jete te pajetuara fare...

marathonomaku Maska e Hekurani1
    Anėtarėsuar
    17-03-2003
    Vendndodhja
    Afer Diellit
    Postime
    287
    1 dhjetor...
    "Nuk ndertohet keshtjella me iluzione". Keshtu me tha nje mike sot.
    Ndonese e dija ku aludonte...i dhashe te drejte!
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Hekurani1 : 01-12-2003 mė 12:09
    Deri te Molla e Kuqe!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    25-11-2003
    Vendndodhja
    roma
    Postime
    13
    Me ka pushtuar nje ndjenje qe s'di t'i ve emer, dhe nuk eshte e para here qe me pushton. Kam frike nga ajo qe i pret te gjithe te dashurit e mij ne kete bote dhe me pas, me shume kam frike nga e panjohura. Babi me ka vdekur dhe dua shume te besoj qe eshte diku. Flas shpesh me te, sa here qe kam nevoje te flas, por ne zemer me krijohet nje boshllek dhe me pushton dyshimi se mbaron ne kete bote cdo gje dhe veshtire se do rishihemi ne nje tjeter bote, ne nje tjeter menyre ... Kam frike per mamin tim qe eshte shume e semure, megjithese eshte akoma e re. Ka nje semundje te rende, te cilen megjithese po e kuron duket se ne fund nuk do t'i shpetoje dot. Aq me keq qe e njeh mire, se babi ka vdekur nga po kjo semundje. Dhe une nuk kam me forca te duroj. Kam probleme me djalin e vogel dhe nuk di nga t'a mbaj. Kam shume pune dhe s'kam nje minute kohe. Nuk gjej kohe per te bere ato gjerat e bukura qe shkruante Alba, per te thene te gjitha fjalet e dashurise te madhe qe kam per te gjithe te me te dashurit e mij. Dhe jam e lodhur, jam shume e lodhur. Nuk kam ku te gjej burimin e frymezimit per te duruar gjithe keto vuajtje te kesaj jete , pse tek e fundit nuk e kuptoj se a ja vlen dhe ku do shkojme? Sigurisht nuk kam besim sa duhet tek Zoti. Ngjarje te ndryshme te hidhura te jetes time me kane detyruar te bej qindra pyetje qe nuk di t'u jap pergjigje, as une dhe as ndonje tjeter nga ju, pervec njerezve extra te forte, qe kane ne zemer besim te plote tek Zoti dhe kjo i ndihmon sigurisht shume. Kam qene edhe une dikur ashtu, me besim te patundur tek Zoti, tek fitorja e te mires, ne mos ne kete bote, tek ajo tjetra e mrekullueshmja, qe na pret me pas, me besim te madh ne veten time qe mund te perballoja cdo gje. Ne nje moment te veshtire, shume te veshtire, vite me pare dikush me ka thene : 'Zoti ju jep te gjitheve aq sa kane mundesi te mbajne, as nje cike me teper!'. E besova 100%. Dhe u perpoqa ta perballoja. Pastaj keto momente te veshtira u zgjaten ne kohe dhe u perseriten dhe vazhdojne te perseriten shpesh. Une nuk po gjej me forca dhe kam filluar ta ve ne dyshim kete thenien, qe dikur m'u duk aq e goditur dhe e vertete. Me duket sikur Zoti nxjerr kunjin me mua per shume gjera. Ta kem bere hak? Nuk e di! Jam e trishtuar, ndjehem ne faj, me vjen per te qare. Jam e pafuqishme te ndryshoj kete gjendje te tmerrshme shpirterore, qe ka filluar te me perseritet gjithmone e me shpesh... Te me falni per mesazhin e trishtueshem, por n.q.s. mund te shprehim ate qe ndjejme une ndjej keto qe u mundova t'i shpjegoj. Kushedi, mendova me vete do kete ndonje qe ka durim t'i lexoje keto rreshta dhe kushedi me ndihmon ne ndonje fare menyre... Ju pershendes te gjitheve!
    Anonima52

Larguar.
    Anėtarėsuar
    04-08-2003
    Postime
    2,152
    1 Dhjetor

A ekzistojn dy duar te ngrohta qe mund te mbeshtjellin ca duar ftohta ne kte hapesire te foht dhe te mjegullt?

A ekziston nje yll aq i ndritshem sa mund te me krijoj driten e nevojshme per te pare rrugen ne kete erresire te pafund?

Drejteza Paralele Maska e Io_e_Te
    Anėtarėsuar
    24-02-2003
    Vendndodhja
    Ne Nje Glob Prej Balte
    Postime
    499
    Anonima,
    Pata durim ti lexoja dhe te depertoja ne ato qe shkruaje ti,pata edhe guxim te te them qe ato qe po jeton ti,i kane jetuar edhe i jetojne shume te tjere!me te vertete eshte e dhimbshme por...jeta keshtu eshte dhe gjerat nuk rradhiten me dore,ashtu sic do deshim ne!esht shum her e padrejte,por kjo sdo te thote qe te te sundoje gjendja e depresionit, aq me teper kur afekton dhe ata qe te gjenden rrotull!si?duke i neglizhuar!ata kane nevoje per ty,per krahun tend,per fjalet e tua!!!
    ke nje djale, qe edhe pse te ben probleme, duhet te ta hape syrin dhe te te ta ngreje koken lart per te ecur me tutje!
    duhet te mesohesh me idene dhe ta pranosh qe njerzit jane vetem kalimtare ne kete bote dhe eshte dicka qe ne nuk kemi mundesine ta pengojme!eshte dicka qe dhemb gjithmone, por jo te te beje te qendrosh ne vend!!!thua se ai person do donte dicka te tille????
    megjithate, njeriu eshte me i forte nga sa e mendon, se ka arsye te jete!ne rastin tend, djali,familja jote,Ti, e te tjera gjera qe ti mbase nga lodhja i anashkalon!
    kerko besim ne vete,tek te tjeret dhe tek Zoti!
    te tjerat, do rregullohen sipas vullnetit te Tij!!!
    te uroj gjith te mirat,
    Io...
    Nu stiam ca floarea amara a singuratatii are, daca o atingi pe obraz, sunetul unor pasi care pleaca.

i/e larguar Maska e Gjallica
    Anėtarėsuar
    26-12-2002
    Vendndodhja
    My MinD iS yOuRs...YoUr HeArT iS mInE...!
    Postime
    596
    1/12

Pas nje nate teper stresuese, ku me shume mbizoteronte nje erresire e plot,nuk mungoi i kaltersia dhe bukuria e dites se sotme ta kthej gjith ate duf ne nje ndjenje kaq forte qe aq keq me ka kapluar shpirtin.Sot gjithcka eshte ndryshe,ndonse vetem gjysma e dites eshte,,,po mua me duket sikur e gjithe bota eshte ne krahet e mija dhe une po vallzoj rreth saj gjithe lumturi.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Gjallica : 01-12-2003 mė 18:08

2 -i fundit per 2003

mbreme degjova si asnje nate menyren e interpretimit te tij...fantastik. Kishte aftesine te hynte brenda shpritit dhe te zgjonte dhe ato pak muskuj shprese per per me pak lote....per me shume drite....per me teper dashuri per ditet qe do vijne.

cfare une i dergova qe shume shume te tjere ta degjonin ishte:

fjale engjejsh me the
    "per ty do peshperis"
    kaq kohe duke pritur
    te jem PRE e lumturis....

valle e degjoi njeri mbreme thirrjen time?! Jooo sepse asnjehere ska ndodhur, ska si te ndrije sot asgje me shume se dje.

i/e larguar Maska e Jamarber
    Anėtarėsuar
    04-11-2002
    Vendndodhja
    Itali
    Postime
    390
    buke nane...pse s na jepe buke???
    dy zera te cirrur mezi renkonin...
    tre dite ,pa buke...
    babaj kishe marre rruget e kurbetit..tretur...
    nana e brengosure merre thesin e miellit dhe shkun mbi maxhe...
    u kriju nje re pluhuri e bardhe.pluhure...veqe pluhur...
    miell nuk ka...e dinte nana e shkreta....
    buke nane...pse s na jepe ...
    dy zera qe po humbnin...
    e nana luste zotin ...
    priste me shprese te nesermen...

Kam emocione...

Sonte me 2 Dhjetor ne Nashville,
    Ne nje dark nderkombtare para afro 250 femrave nga e gjithe bota,une do lexoj tregimin tim"You have five minutes to leave".Do jete edhe Televizioni lokal channel 5.

Kam frig se nuk do prezentoj token time te shejt ne menyre siq ajo duhet te prezentohet!

Shpresoj se do kalon ashtu siq mua me don zemra .

Po dridhem si thupra ne uj...
    Mjellma

Faqja 10 prej 13 FillimFillim ... 89101112 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Ditari i ndjenjave
    Nga Shiu nė forumin Ditari i meditimeve
    Pėrgjigje: 642
    Postimi i Fundit: 13-02-2025, 13:21
  2. Ditari i ndjenjave (gjuhė e huaj)
    Nga Veshtrusja nė forumin Krijime nė gjuhė tė huaja
    Pėrgjigje: 474
    Postimi i Fundit: 23-12-2014, 00:55
  3. Zekeria Cana: Ditari i luftës, 1999
    Nga Dita nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 15
    Postimi i Fundit: 09-06-2007, 02:51
  4. Ditari i ndjenjave
    Nga Hyllien nė forumin Ditari i meditimeve
    Pėrgjigje: 388
    Postimi i Fundit: 17-07-2006, 23:57
  5. Ditari I Njė Adoleshenti
    Nga eris nė forumin Letėrsia shqiptare
    Pėrgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 31-08-2003, 23:29

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •