Close
Faqja 5 prej 5 FillimFillim ... 345
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 49 prej 49

Tema: Dallavere

HACKER Maska e repisti
    Anėtarėsuar
    07-01-2003
    Vendndodhja
    albania
    Postime
    53
    Kaloresi i zi

Dikur ne nje fshat te larget, banoret e ketij fshati tmerroheshin nga kaloresi i zi, qe here pas here, pas ores 24;00' i takonte dhe i q*nte robt. Nje dite ne barin e ketij fshati, vjen nje i huaj dhe pasi piu disa birra, u harrua ne lokal teksa ora po shenonte me ngadale 24;00'. Boll o burr i thote kamarieri se vjen kaloresi i zi dhe tani do ta mbyllim se na i q*n robt. Bjer o burr edhe nje birre, mo na caj k*rin. Pas kesaj te fundit, ora shenonte 24' pa pak minuta. Te gjithe u larguan, te gjithe te tmerruar,vetem i huaji qendronte. Dyert e derrases u hapen dhe nje burre vigan i veshur me te zeza, vjen dhe ja fut k*rin ne goje te huajit. Pasi mbaroi pune mire e mire, iken,dhe i huaji bertet:
    - Kaq e kishe o kalores, sta ma *****, ike?
    - Ika o **** se tani vjen kaloresi i zi.
    Kaloresi i zi | Dergoja nje miku

Dikur ne nje fshat te larget, banoret e ketij fshati tmerroheshin nga kaloresi i zi, qe here pas here, pas ores 24;00' i takonte dhe i q*nte robt. Nje dite ne barin e ketij fshati, vjen nje i huaj dhe pasi piu disa birra, u harrua ne lokal teksa ora po shenonte me ngadale 24;00'. Boll o burr i thote kamarieri se vjen kaloresi i zi dhe tani do ta mbyllim se na i q*n robt. Bjer o burr edhe nje birre, mo na caj k*rin. Pas kesaj te fundit, ora shenonte 24' pa pak minuta. Te gjithe u larguan, te gjithe te tmerruar,vetem i huaji qendronte. Dyert e derrases u hapen dhe nje burre vigan i veshur me te zeza, vjen dhe ja fut k*rin ne goje te huajit. Pasi mbaroi pune mire e mire, iken,dhe i huaji bertet:
    - Kaq e kishe o kalores, sta ma *****, ike?
    - Ika o **** se tani vjen kaloresi i zi.
    MY BOSS YOU NOT

HACKER Maska e repisti
    Anėtarėsuar
    07-01-2003
    Vendndodhja
    albania
    Postime
    53
    Paqja |
    Diferanca midis nje pellumbi, nje p*dhi dhe nje pensionisti:
    Pellumbi eshte zogu i paqes, p*dhi eshte paqja per zogun kurse pensionsti e ka zogun ne paqe
    MY BOSS YOU NOT

HACKER Maska e repisti
    Anėtarėsuar
    07-01-2003
    Vendndodhja
    albania
    Postime
    53
    Kancer

Nje dite djali, vjen ne shtepi i lumtur sa me ska. Ej o ba o ba,. Babai po shihte kto pallat e politikes sone, dhe s'e rrujti shume, qe i biri e thriste. O ba o ba, shif pra se kam marre 10-te, ma vuri ajo zysha me e keqe e shkolles. Mora 10-te mora 10-te brohoriste , ai i lumtur.[babai, duke kruajtur ka*in], po ti ke kancer mor bir
    MY BOSS YOU NOT

HACKER Maska e repisti
    Anėtarėsuar
    07-01-2003
    Vendndodhja
    albania
    Postime
    53
    Makaronat |

Nje burre po ushqente te birin i cili sdonte te hante makaronat qe i kishte bere e ema.
    -Po haji te keqen babi se po ti hash keto te behen faqet e bukura dhe te kuqe si shega
    -Jo si dua-thote djali.
    -Po hai se po ti hash do behesh i madh dhe i forte
    -Jo si dua
    -Po ti hash keto te behet bibilushi i madh-i thote burri.
    Kete moment ja pret gruaja:
    -Po ti mer burr hai vete se cunit i bej te tjera une.
    MY BOSS YOU NOT

HACKER Maska e repisti
    Anėtarėsuar
    07-01-2003
    Vendndodhja
    albania
    Postime
    53
    Fragment 3 nga 'Shtigje lufte' (versioni banal)

Shkojne ballistet veshur si partizane ne fshat.
    - Ndal! Kush kalon?
    - Jemi ne k*r-derrat! Partizanet!
    - O shoku partizan! Mirese erdhe ne katundin tone!
    - Erdhem po nuk do te rrime gjate sepse ceta ka nevoje per p*dh, gjokse dhe *****, e kemi ardhur me i marre!
    - JU s'keni pse i merrni, ne jua japim vete, mbledhim bucet e fshatit e pleqerojme kete pune...
    - Te presi ceta sa te mblidhen bucet e fshatit? Ne vdiqem duke i rene me dore andej maleve kurse ju beni qejf ketej.
    - C'po ndodh aty?
    - Pederast shoku Kanan!
    - Q*jeni qenin.
    Fap me k*re ballit.
    - Ou *****, - uleret katunari.
    MY BOSS YOU NOT

HACKER Maska e repisti
    Anėtarėsuar
    07-01-2003
    Vendndodhja
    albania
    Postime
    53
    Nje dite, Zana, u ankua tek kryeplaku. “Koli me rrahu, i tha - me rrahu me shkop. Ma verviti ne mes te shaleve dhe ne mes te gjoksit.” ... Kryeplaku pasi u mendua, i tha “Mire, ngrije fustanin dhe zberthe bluzen, qe te shikojme nishanin... qe te ka lene.” .....Zana ngriti fustanin me terezi. “ Ja ketu, - tha dhe tregonte vendin.”.. Afer “nishanit te nenes” dukeshin shenjat e goditjes me nga pese shkopinj. Kryeplaku si e pa vendin mire e mire, tha: “Po, ka nishan po nuk duken si goditje shkopi. Keto duken si goditje me te prapten e cfurkut. Kater goditje ne nje ane dhe nje goditje ne anen tjeter,”... Vajza u skuq ne fytyre. “Moj vajze, - e pyeti anetari kryepleqesise, qe ishte aty i pranishem - Mos te ka rrahur me gishta, se keto keshtu duken, dy kofshe, dy duar, dhjete gishta...” Zana fliste me syte ulur. “Ku ta di une e mjera. Une si shkop e ndjeva....!
    MY BOSS YOU NOT

HACKER Maska e repisti
    Anėtarėsuar
    07-01-2003
    Vendndodhja
    albania
    Postime
    53
    Nje peshkatar ishte nisur per ne shtepi. Rruges, nje femi ishte shtrire ne ane te trotuarit dhe i thoshte s’emes:” ... Dua qershi, dua qershi.” “Po nuk ka, more bir.” i thoshte e ema po djali qante si nuk qahej. E ema kur pa peshkatarin ashtu te pa rruar e mefloke te ngerdheshura, e luti: ... - Zotni. Ma tremb pak kete lanet se me hengri shpirtin. Peshkatari nuk ja prishi. U kthye nga femija dhe i berrtiti: .. - Ngreu more, qe te lerofsha tet eme...! E ema e djalit u qesh e tera ne fytyre dhe e pyeti peshkatarin: Kur zonti dhe ...kur?
    MY BOSS YOU NOT

i/e regjistruar Maska e vagabondi1
    Anėtarėsuar
    11-01-2003
    Vendndodhja
    Where the bitches are...CaLiFoRnIa BaBY !
    Postime
    217
    O plako shum te forta tgjitha
    vazhdo kshu jepi lol
    hajt bofsh qef

tung

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    03-04-2003
    Vendndodhja
    philly
    Postime
    13
    nje cun i ri shkonte here pas here ne nje kafene dhe i thoshte kamarieres-" kamariere nem nje dopjo se jam kaarderr" dhe ikte pa paguar, diten tjeter perseri te njejten gje,"kamariere nem nje dopio se jam kaarderr" dhe ikte pa paguar, pasi e beri nja 3 her kamarierja i tregoj bosit te saj se cfare i thoshte djali sa here qe vinte, dhe dosi i thote-" mir, kur te vije heren tjeter me thir mua se ja rregulloj une"
    keshtu djali vjen prap diten tjeter"kamariere nem nje dopio se jam kaarderr" aty vjen dosi dhe i thote "ca ke mor djal?"-"dua nje dopio se jam kaarderr " ia pret ai. "po mire edhe une kaarder jam" i thot bosi, " "po mir, athere kamariere bej 2 dopjo!!!"
    Family above all.

Faqja 5 prej 5 FillimFillim ... 345

Tema tė Ngjashme

1. Marshi i Hajdutėve! marrė nga radio Kontakt
    Nga Vajzė_Mistrece nė forumin Problematika shqiptare
    Pėrgjigje: 32
    Postimi i Fundit: 30-12-2002, 11:02
  2. Ky jom une
    Nga METAXA nė forumin Prezantoni veten nė forum
    Pėrgjigje: 88
    Postimi i Fundit: 03-07-2002, 05:48

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •