--------------------
Jam e lumtur ne kete jete,
se me do " Te dua" edhe vete.
Dashurine e ke tek une,
se pasuria dhe mund te humb.
O i mjere, i mjeri ēun
kush te don me shume se une?
Pasuria jam une vete,
mos e vrit zemren e shkrete!
--------------------
Jam e lumtur ne kete jete,
se me do " Te dua" edhe vete.
Dashurine e ke tek une,
se pasuria dhe mund te humb.
O i mjere, i mjeri ēun
kush te don me shume se une?
Pasuria jam une vete,
mos e vrit zemren e shkrete!
MY BOSS YOU NOT
ate me shkruajti njera hhahaahaha
MY BOSS YOU NOT
Kjo eshte e pa pare
11 vjecari chatist..............
"Chat-ist i vogel jam
operatorėt frik s'i kam
10 marr ne mėsime
babin peshkatar e kam
mami shet fruta perime.
Me shoket on- line
bėjm' gallat pėrdit
t'u u sha me fjalė
mė keq se sa fėmitė.
Shoqet i kam t'mira:
ca jan' t'bukra kinge
e ca jan' shėmtira
disa shtirren t'zgjuta
dhe te fusin kunja
po un kom qen' portier
dhe nuk pys per bomba.
Rroft interneti
se na qiti m'drit
shėroi ene gjyshin
qė s'shifte ka syt.
Nė shtėpine tonė
e kena bo me listė
n'orėn 5 tė mjesit
nizet kompjuteri shpisė.
I pari osht babi
qe rri lexo lajme
po jan me figura
e me teta te zhveshme
se i pash i ditė
ke vrima e derws
dhe ai po thoshte:
"Ene kto rruspie
te lejn pa menje !"
Pastaj futet gjyshi
qe kliko ke bursa
se lek ka investu
do me i shtu me tepwr
se Sudja i pat mor ne brekt!!!
Gjyshin e kom trim
futet dhe n chat
me emrin "i bukri"
i hodhi ne tok grat.
Pastaj gjyshja vje,
futet ne dhom
i rras gjyshit shpulla
se ngeli nė chat
me robt tu u zon
e na flliqi fare
ktė' mhallen ton.
Ka ora 7 mami vje me vrap
kliko te horoskopi
me pa a o' me fat
pastaj shko ke ca
faqe kot m koti
me lule e lajna,
ku shesin rroba t'vdekmish,
bizhuteri gabi
dhe receta supash
me lwkure arabi.
Masanej m'syn gjyshja,
po mu nuk me lejn,
m bojn gati shpejt
e me nisin n'shkoll.
Gjyshja shko ke lojnat,
kazinot, bixhozi
se luhen pa pare
dhe fito dollar.
U bo nja 2 vjet
qe lu pa pushu
po gjo i mu*
ajo s'ka fitu
se i bojn me hile
- me thot ajo mu.
Deri n'orn 1
n'rrojn venet me gjyshin
karrigen ngroft e majn
deri sa vje klyshi,
- kshu m'qujn ato mu.
Per 5 minuta drek haj un'
i laj durt shpejt
me uj, pa sapun
shkoj dhe puth gjyshin
dhe i them t'u ju lut
venin te ma lshoj
se kom rradhn un'.
Ai m shikon dhe thot me prti:
"H mor kopil a u ktheve ti?
'ne kaq shpejt sot
apo i le or't e funit
pr me ardh n shpi?!?"
Jo mr - i them una
- kisha 6 or
dhe mezi kom ardh
se po bje ne bor !!!
Hmm ,- thot gjyshi
dhe shkon n dritare,
kur born shikon
ai habitet fare.
Bre, bre- thot' edhe kokėn tund
- dikur binte me flok
tani e hedhin kshtu me 1 cop,
po si nuk e pash fare,
po kur ra ne tok ?!?
Po kshtu eshte kur rri aty
ulur mbi ekran e merresh me lop !!!
- ja pret gjyshja teksa gjelln bn.
Me vrap ne karrige
shkoj e ulem un'
me miun e vogėl
klikoj tek chat-i, ose atia,
si i thot' per shkurt ajo teze Xhevrija.
Dhe futem ke Dhoma Shqipria
pickoj nja 2 goca
e shkruj zhgarravina,
ngacmoj Lozonjaren se ajo lu me mu
e shtyj katunaren se ajo do pak dru
i boj filma Lolitas
se ajo m'do shum' mu
kujto se jam i mir,
20 vjec djal' me pasuni e vetur
ne kup per tu pir.
Ene kshu me rrena
kom zon 2 dashnore:
njona quhet Djella tjetra Salvatore.
E para osht stiliste, e dyta piktore,
thon jan' simpatike
po m'duken konviktore,
m'thon se jan puntore,
sidomos me goj, qndisje e pun' dore.
Po gjyshi m'ka thon:
femnave naze mos u boj
se t'gjitha jon t'veanta
asnji nuk o isoj !
Dhe ort kalojn'
prindrit ne shpi vijn',
mami thesin e lakrave ke dera e hedh
shtrihet ne divan
se o bo telef.
Babi vje m von
sjell 5 a 6 peshq
duket shume i lodhur
me flokt si dreq.
E plas muhabeti, lesh politike
Fillojn' t'shamet keq
fluturojn' jastikt,
po un rri ke dhoma e myllem me cels
Kompjuterin s'e lėshoj deri neser n'mjes!!!"
MY BOSS YOU NOT
nje ushtar i kishte vajtur mendja per mana dhe hyp ne nje man vjen plaka dhe thoa o ushtar zbrit nga mani im ushtari i thote ik me plake se po te q. plaka pushon ushtari ngopet dhe niset per te ikur plaka i thote mir manat i hengre po qenke dhe genjeshtar kthehet ushtari dhe i fut nje te
q..e ne fund plaka i thote si e ke emin te keqen nena bexhet e o bexhet qofshme jete kete lezet se kisha ndjere per 20 vjet sa here te shkoj mendja per mana duku ketej nga nena .
MY BOSS YOU NOT
Ishin nje here tre qen shoke.DHe e ben me fjale qe secili te shkonte per pushime ne vendin qe i pelqente.THa qeni i pare kam degjuar per nje vend qe i thone amerik dua te vete atje ti kaloje pushimet,hidhet qeni i dyte dhe thote kam degjuar per nje vend itali thone qe njerezit atje kalojne mire dhe jane te gezuar,kurse qeni i trete thote kam degjuar per nje vend shqiperi thone qe atje njerezit kalojne mire ne harmoni dhe rrojne bashke dhe shume te gezuar kam lexuar dhe ne gazeta per kete gje.Dhe keshtu secili nga qente mer rrugen e vet.NJeri ne amerike tjetri ne itali dhe qeni i trete ne shqiperi.dhe kishin lene qe te takoheshin po ne te njejtin vend por mbas dy vjetesh.Keshtu kalojne dy vjet dhe qen i pare vjen duke u tundur me syze me nje puro ne goje dhe me nje shishe birre ne dore.Pastaj vjen qeni i dyte nga italia me nje kostum te bukur dhe tere qef.Presin per qenin e trete po ai nuk po dukej.Keshtu kaluan dy dite nje muaj nje vit po qeni i trete nuk po dukej.Mbas kesaj kohe vjen qeni i trete duke u lekundur mezi sa ecte dhe qimja i ishte rritur.E pyesin shoket te habitur se cfare i kishte ndoshur dhe ai u pergjigj, ne ate vend qe i thone shqiperi mir qe per te ngrene nuk kishte por edhe te lifje sipas qefit nuk te linin.
MY BOSS YOU NOT
Ishte njehere nje shqiptar dhe kerkonte pune.Duke kerkuar, rasti e con ne nje kopesht zologjik,atje ai i lutet te zotit me nje fjale pronarit qe ti jepte nje pune c'faredo qe te ishte.Pronari i tha a ben dot si majmun dhe ai i pergjigjet, bej si jo. Atehere ai filloi punen e re dhe filloi te hidhej sa ne nje peme ne pemen tjetere te bente si majmun dhe te bertiste e te cirrej me te madhe. Pa patur mendje dhe pa pritur ai ra ne kafazin e luanit . Ai u tmerrua kur pa luanin dhe mendoi se luani do ta hante. Filloi te bertiste dhe te kerkonte ndihme po luani i tha : mos bertit mor **** se do me heqesh nga puna se dhe une shqiptar si puna jote jam.
MY BOSS YOU NOT
Nje here nje shofer kamioni ndaloi ne semafor ,ne te djathten e tij ndalon nje plak me biēiklete plaku i hap deren kamionit dhe i kerkon oren shoferit, ky tjetri ja thote dhe plaku mbyll deren .Ne kete kohe ndizet drita jeshile dhe te dy nisen shoferi fut marshin e 4-ert dhe niset, kur plaku e parakalon, shoferi hap syte atehere fut marshin e 6-te dhe te fundit .Kthen koken ne te djathte dhe perseri shikon plakun qe shkon sa para-mbrapa dhe atehere ndalon dhe plaku gjithashtu, ul xhamin dhe thote:
-si ja bere or mik per te ma kaluar, un isha me 120 km/h?
-HAPE MORE DEREN SE ME KE KAPUR LLASTIKUN E BREKEVE.......
MY BOSS YOU NOT
Ishte shefi policave dhe po u mesonte policave si te hidheshin me parashut nga avioni.Shefi thote:
'Kur te hidheni shtypni butonin nga krahui djathte qe te hapet parashuta. Po su hap ajo, shtypni butonin nga krahu i majte qe te hapet parashuta rezerv. Kur te keni arritur ne toke do vij nje Jeep qe tju marri.'
Gjate provave nje polic hidhet dhe shtyp butonin e krahut te djathte por parashuta nuk u hap. E njejta gje i ndodhi dhe per parashuten e krahut te majte. Athere polici pa e vrare mendjen thote:
'SKA PROBLEM SE VJEN DHE ME MERR JEEP-I'
MY BOSS YOU NOT
Nje djal i ri sapo mbaron shkollen e policise, fillon pune ne nje komisariat ne qytet. U vesh me uniforme, dhe menjehere doli ne krye te detyres. Kalon muaji dhe polici i ri kthehet ne komisariat per te mare rrogen. I pa kenaqur nga rroga, polici i ri pyet shefin se perse i kish dhene aq pak lek. Shefi sia pret edhe fillon ti shqjegoje se ai duhet te vinte gjoba qytetareve ne menyre qe komisariati te mblidhte leke per te paguante policet, ska gjoba ska leke!! Ne dalje polici digjon se nje vend i mire per te vene gjoba ishte banjot publike. Ashtu degjon ashtu ben polici i shkrete, duke qendruar mu ne hyrje te banjove publike...prit e prit........del njeri. Gjobe!!!! I thote polici. Pse? ia kthen qytetari. Kur mbarove pune ne banjo, ti e shplave me uje...ia kthen polici...uji.....vazhdon ai....nuk eshte per tu shplare, neve ujin e perdorim per tu lare, per elektrik, per me pi etj...ti nuk mun ta perdoresh per tu shplare!!!!.........iken i pari....mbas pak del i dyti............Gjobe!!!!!!!thote perseri polici.........Pse? ia kthen ai....kur mbarove pun ti, e fshive me leter...thote ai.....ti..vazhdoi ai ....nuk mund ta shperdorosh letren ashtu sepse letren ne e perdorim per me shkrujt, kalamojt bejn detyrat, per zjar etj.........iken edhe i dyti.........prit e prit polici per te tretin........i treti hic......me ne fund polici nuk duron dhe i thote......do dalesh ti apo si e ke hallin.....................................i treti ia kthen..........po pres sa te me thahet shefo!!!!
MY BOSS YOU NOT
Shume kohe me pare nje fshatar i pasur duke u zene me Hoxhen e fshatit, Birbil Efendiun, i tha te dhj... mjakren. Te shaje hoxhen e fshatit ne kete menyre ishte teper e rende. Nje miku i tij i tha:-shiko se Birbil Efendiu do te hedh ne gjygj. Ky e siguroi mikun e tij se cdo gje do te shkonte ne rregull. Diten e gjygjit fshatari i pasur paraqitet ne sallen e gjygjit me nje qitap(liber) nene sqetull.
Kadiu(Gjygjtari) therret te parin Birbil Efendiun i cili tregon ngjarjen si kishte ndodhur dhe cfare i kishte thene fshatri. Pastaj Kadiu thirri fshatarin dhe e pyeti se cfare kishte per te thene. Fshatari iu pergjigji:- Une nuk kam gje per te thene por dua qe te lexosh kete librin qe kam marre me vete, por mundesisht lexoje nen bango qe te mos shikojne te tjeret. Atehere Kadiu merr librin dhe e hap shikon ne faqen e pare ishte futur nje napolon, shikon te dyten po keshtu e me rradhe. E mbyll librin dhe e vendos mbi bango dhe pyet fshatrin se ky libri ishte keshtu nga fillimi ne fund dhe fshtari i pergjigjet- Bitevi (plot).Pastaj Kadiu thoteegjo Birbil Efendi ky qitapi ketu jo mjekren tende qe e dhj... e dhj... po dhj... dhe kete timen.
Nje here e nje kohe dy vellezer u nisen te shkonin tek krushqia. Rruges duke ecur vellai i madh i thote te voglit (i cili ishte shume genjashtar):- degjo kur te bejme muhabet dhe e shikon qe une kruaj hunden zvogeloje pak genjeshtren. Mire i thote vellai i vogel. Mbas disa ore rruge mberrijne tek krushqit, shtrohet dreka. Pasi mbaruan se ngreni te gjithe burrat u rrethuan rreth vatres per te pire kafe dhe per te bere muhabet. Folen te gjithe me rredhe, kur filloi te fliste vellai i vogel- Rruges kur po vinim per ketu pame nje dhelper qe e kishte bishtin 3 metra te gjate ( te mendosh qe dhelpra bashke me bishtin eshte 1 meter e gjate), atehere vellai i madh kruajti hunden, i vogli vazhdon- epo 3 metra nuk ishte por 2 metra po, vellai i madh perseri kruajti hunden, i vogli vazdon perseri- epo 2 metra nuk i shte por nje meter e gjysme pa diskutim, vellai perseri kruajti hunden, atehere te voglit nuk iu durua me dhe i tha:- degjo ti byrazer, ti mund ta hedhesh hunden ne hale por une dhelpren pa bisht nuk e le.
MY BOSS YOU NOT
Krijoni Kontakt