Kjo qe po shkruaj me poshte eshte nje ndodhi e vertete, personi qe e ka treguar ka fituar 5000$ ne nje konkurs " per historine e vertete me te turpshme":
Nje grua kishte telefonuar tek gjinekologu per te prenotuar, per nje kontroll.Aj kishte pritur per nje konfirmim nse do t'a bente viziten apo jo. Dhe konfirmimin ia bene po diten qe kishte viziten,ne kohen qe po hante mengjesin me femijet dhe burrin e saj. Ne ate kohe ora ishte 8 e 45 min, ndersa ora e vizites ishte ne 9 e 30 minuta. Atehere gruaja duke mos pasur mundesi qe te bente nje dush, mori nje peshqir te paster ne raftin e peshqireve hapi dushin dhe duke perdorur peshqirin pastroi me kujdes pjeset intime, qe te ishte sa me e paster per viziten, ndersa peshqirin e hodhi tek rrobat e palara. Vajti ne konsultore dhe mbasi e thirren te hynte ne dhomen e vizitave ajo u zhvesh dhe hypi ne kaluc duke pritur qe ta vizitonte mjeku. Kur e pa mjeku tha:- Sot qenkemi bere te bukur. Gruaja nuk reagoi fare. Te nesermen duke bere pune ne shtepi vjen vajza dhe i thote :- Mami ku e kam peshqirin tim?. E ema i pergjigjet:- shko merr nje peshqir tjeter ne dollap. Atehere vajza ia kthen:- Por une nuk dua nje peshqir tjeter une dua timin, sepse atje kisha xixat e mia te zbukurimit per te luajtur. Atehere gruaja u vu ne siklet sepse e kuptoi thenien e mjekut diten e vizites
Krijoni Kontakt