Close
Faqja 3 prej 3 FillimFillim 123
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 28 prej 28
    Perjashtuar Maska e diikush
    Anëtarësuar
    12-07-2003
    Vendndodhja
    konaku i ri
    Postime
    2,069
    pak kohe kam ne kete forum por disa gjera ve re:

Natyrisht eshte e drejta e gjithsekujt te shkruaje e shprehe mendimin e tij, por mendoj se po tju vije keq per gishtat tone qe ngelen duke scroll down faqen e inernetit, vendoseni burimin e informacionit ne link, dhe kush te kete qejf shkon dhe e klikon, se me duket kjo qe disa bejne si jo e drejte te perfitosh nga fakti qe mund te besh "copy & paste" nje liber te tere, apo dhe hartime nga dhjetera faqe.
    Pa keqkuptime, shpresoj te tregoheni te arsyeshem

P.S. Jam kurioz, si ka mundesi qe Klevis2000 nu i pergjigjet asnje teme fetare, dhe asnjehere nuk shpreh mendimin e tij persa i perket religjionit? Loooooooooooooooooool
    Nuk te njoh o Klevis, but i just cannot help, don't seem to be able to stop my sarcasm
    Nuk e kam me te keq, sinqerisht, vetem se disa gjera jane shume OBVIOUS.

Kalofshi mire, dhe gezuar Ramazanin atyre qe e festojne.

~|R-O-C-K|~ Maska e blue_ice
    Anëtarësuar
    31-03-2003
    Vendndodhja
    Diku ne kete planet !!!
    Postime
    7

hahaha

lol
    I know that i was born and I know that I'll die
    The in the between is mine
    I am mine

In God I Trust! Maska e MisCongeniality
    Anëtarësuar
    02-05-2003
    Vendndodhja
    QHC
    Postime
    417
    [QUOTE]Postuar më parë nga MrMaximus
    [B]pak kohe kam ne kete forum por disa gjera ve re:

P.S. Jam kurioz, si ka mundesi qe Klevis2000 nu i pergjigjet asnje teme fetare, dhe asnjehere nuk shpreh mendimin e tij persa i perket religjionit? Loooooooooooooooooool
    Nuk te njoh o Klevis, but i just cannot help, don't seem to be able to stop my sarcasm

Hej, Mr. Maximus,

Pyetja qe i ke bere Klevisit nuk ka aresyetim (me fal nese te ofendoj por s'ta kam me te keq). E them kete sepse ti thua si ka mundesi qe Klevis nuk shpreh mendimin e tij persa i perket fese. Lol! Ti nuk e shikon qe Klevis e ka te shkruar ne balle qe eshte Mysliman? Dmth, ai i perket kesaj shkolle mendimi dhe si rrjedhim mendimet e tij perputhen me ate qe ai lexon ne Librin e shenjte dhe ne sunnah (jeta e prophetit Muhamed sas). Klevis apo asnje njeri tjeter nuk ka te drejte te ndryshoje ate qe Zoti e ka bere te ligjeshme/te paligjeshme ne keto libra. Psh. Klevis nuk mund te thote se maredheniet paramartesore jane te pranueshme ne Islam vetem se ai mendon keshtu apo se te interesojne ty keshtu(psh. ok?)

Pastaj Mr. Maximus, mbrojtja e interesave te nje lloj grupi eshte definicioni i dikujt qe i perket nje grupi te caktuar. Psh, si shqiptare ne mendojme dhe veprojme ndryshe nga popujt e tjere. Krishteret mendojne me menyren e tyre...keshtu dhe budistet apo jezuitet. Keshtu qe s'mund te thuash qe ai s'po te jep mendimin e tij ne lidhje me fene; ai mendon si mysiman dhe vepron si i tille. Iniciativen e tij per te shkruar shume ndoshta e ka sepse deshiron te informoje publikun per ate c'ka di. Ndoshta s'e vendos linkun pasi mund te jete ne nje gjuhe te huaj e shume nga ne nuk dine me shume se nje apo dy gjuhe te huaja. Keshtu qe te sugjeroj te mos gjykosh!

Gjithashtu, nuk eshte e sjellshme dhe s'me vjen mire qe thua qe ke sarkazem per Klevisin sepse me sa di une ti e portreton veten si nje person i cili beson ne lirine e mendimit dhe te veprimit. Dhe e konsideron veten si nje njeri qe je ne kerkim te diturise (shkencore apo dhe fetare)ne kete bote. Shume mire, por atehere, mundohu te gjesh aresye ne fjalet e tij dhe respekto mendimin e tij megjithese nuk perputhet me tendin.

Jam e sigurte qe dhe ti beson ne dicka dhe mendoj qe s'do te te vinte mire sikur dikush te te thoshte ne publik qe t'i je i paafte nga ana mendore vecse beson ne ate qe beson.

Ti them keto sepse mendoj se je nje njeri shume me i larte pavaresisht nga c'ke shkruar me siper. So live up to the name and person you claim to be because it makes you a much better individual in the eyes of God and man! In my eyes, too!

Miqesisht,
    Miss Congeniality
    P.S: dhe kurre mos e gjyko nje fe vetem nga njerezit qe jane ne te por moralet dhe te drejten qe ofron!!! Mos bej nje veprin vetem se cdokush e ben; beje vetem kur mendon qe eshte i drejte.
    Ndryshuar për herë të fundit nga MisCongeniality : 24-11-2003 më 14:30
    What bond is there between me and the world? I am like a rider on a summer day who takes shelter to rest under the shade of a tree, then goes on his way. ~ Profeti Muhamed Salallahu Alayhi Wa Salam

KOMFORT LUX
    i/e ftuar
    Postuar më parë nga MrMaximus
    pak kohe kam ne kete forum por disa gjera ve re:

Natyrisht eshte e drejta e gjithsekujt te shkruaje e shprehe mendimin e tij, por mendoj se po tju vije keq per gishtat tone qe ngelen duke scroll down faqen e inernetit, vendoseni burimin e informacionit ne link, dhe kush te kete qejf shkon dhe e klikon, se me duket kjo qe disa bejne si jo e drejte te perfitosh nga fakti qe mund te besh "copy & paste" nje liber te tere, apo dhe hartime nga dhjetera faqe.
    Pa keqkuptime, shpresoj te tregoheni te arsyeshem

Kalofshi mire, dhe gezuar Ramazanin atyre qe e festojne.
    Ka njerez qe portojne ta mesojne te verteten dhe kur iu tregon dicka e perbuzindhe nuk e loxojne ka njerez me gjithese eshte dicka joevertet elexojne dhe sjellin argumente kundra saj.Disa mjaftohen nga fjalet e pakta te cilat japin thjesht nje konkluzion kush dikush tjeter ben nje analize qe personi here tjeter ta nxjerri vete konkluzionin dhe mos pyesi me duke pasur rregullin ne mendjen e tij.Feja te meson rregulla te cilat ti shume mire mund ti nxjerresh vete konkluzionet kurse ti kerkon qe une te jap ndonje konkluzion dhe pastaj ti te behesh tifoz i imi ose idikujt tjeter .A nuk eshte me e mire qe ti te mesosh nje rregull dhe pastaj ti nxjerresh vete konkluzionet megjithate paske shume informacion per mua mendimet e mia ti kam shprehur shume here dhe njekohesisht kur kam menduar se duhet rregulli dhe jo mendimi kam sjelle dhe rregullin dhe e kam lene mendimin tim per ti bere nje revulicion intelekti disave ne forum.Po deshe mund te shikosh shume prej mendimeve te mia pa lidhje fetare me nickun kingu-1 dhe ndoshta ateher do ta kuptosh me mire ok te uroj shendet dhe gezime ne jete

Miscongeniality te uroj nga zemra per repliken e kthyer dhe gezuar bajramin dhe do me pelqente qe neshkrimi poshte nickut tend te ishte Muslima Pride.

Perjashtuar Maska e diikush
    Anëtarësuar
    12-07-2003
    Vendndodhja
    konaku i ri
    Postime
    2,069
    hahhahahha
    O njerez me keqkuptuat.
    Une thashe si ka mundesi qe Klevis nuk shpreh mendimin e vet per tema fetare, dhe kjo shprehje ishte pak sarkastike (dhe une e pohova vete kete), megjithese une e kisha me shaka. Pra nenkuptimi ishte qe Klevis nuk le teme pa pergjigjur; nuk ka asgje te keqe me kete fakt, dhe une nuk gjykoj besimin e askujt, pasi cdo njeri zgjedh se cfare te besoje.
    Arsyeja per te cilen une e shkruajta mesazhin ishte per ti thene Klevis (dhe jo juve te tjereve ) qe nuk eshte e thene qe te postoje libra te tere ketu, pasi ky eshte forum i perbashket, dhe jo bibloteke personale. Ne nje mesazh tjeter i sugjerove te veri link, dhe ata qe kane qejf shkojne dhe e lexojne. Tani mbase e kam gabim, por ky ishte mendimi im, se nganjehere dua te lexoj dicka dhe me lodhen gishtat duke scroll up and down derisa te kaloj nepermjet nje mesazhi aq te stergjatur

Hajt pra qetesohuni dhe ja kalofshi mire.

Postuar më parë nga MrMaximus
    hahhahahha
    O njerez me keqkuptuat.
    Une thashe si ka mundesi qe Klevis nuk shpreh mendimin e vet per tema fetare, dhe kjo shprehje ishte pak sarkastike (dhe une e pohova vete kete), megjithese une e kisha me shaka. Pra nenkuptimi ishte qe Klevis nuk le teme pa pergjigjur; nuk ka asgje te keqe me kete fakt, dhe une nuk gjykoj besimin e askujt, pasi cdo njeri zgjedh se cfare te besoje.
    Arsyeja per te cilen une e shkruajta mesazhin ishte per ti thene Klevis (dhe jo juve te tjereve ) qe nuk eshte e thene qe te postoje libra te tere ketu, pasi ky eshte forum i perbashket, dhe jo bibloteke personale. Ne nje mesazh tjeter i sugjerove te veri link, dhe ata qe kane qejf shkojne dhe e lexojne. Tani mbase e kam gabim, por ky ishte mendimi im, se nganjehere dua te lexoj dicka dhe me lodhen gishtat duke scroll up and down derisa te kaloj nepermjet nje mesazhi aq te stergjatur

Hajt pra qetesohuni dhe ja kalofshi mire.
    Nuk e di kush eshte shqetesuar kaq shume, por une jam shume dakord me mendimin tend. Dhe une e kam pak problem me shkrime te stergjatura ne pergjithesi. Eshte me mire per shkrime te gjata te vihet nje link, ose permblidheni c'ka doni te thoni ne nje shkrim me poshte, qe kush deshiron te lexoje shkrimin e detajuar, kush do te lexoje shkrmin e permbledhur

Pershendetje
    Te shpëtohesh do të thotë të transformohesh prej Perendise, të ribëhesh ashtu siç Ai donte që ne të ishim që nga fillimi!

In God I Trust! Maska e MisCongeniality
    Anëtarësuar
    02-05-2003
    Vendndodhja
    QHC
    Postime
    417
    Maximus, ne te ardhmen shpjegohu me mire vllajo se tjeter mesazh mora nga postimi yt i pare dhe tjeter nga i dyti. Keshtu qe terhiqem.
    Here tjeter pak ma delikat kur t'i sugjerosh dikujt dicka qe te mos i fyesh (per mendimin tim). Se jena t'gjith shqiptare mer jahu Ka kriju partia mesazhe private ku t'i shqyrtoni keto probleme.

Hajt shnet,
    all kewl here!
    What bond is there between me and the world? I am like a rider on a summer day who takes shelter to rest under the shade of a tree, then goes on his way. ~ Profeti Muhamed Salallahu Alayhi Wa Salam

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    29-10-2003
    Postime
    153
    Qka do te benin njerezit pa zot te kunderten do ta bente ZOTI pa njerez.

Faqja 3 prej 3 FillimFillim 123

Tema të Ngjashme

1. Fatmir Limaj
    Nga ARIANI_TB në forumin Bashkëpatriotët e mi në botë
    Përgjigje: 295
    Postimi i Fundit: 07-02-2015, 16:09
  2. Jeta është një fitne
    Nga abdurrahman_tir në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 05-02-2009, 09:05
  3. Muhamedi, Nje Perpjekje Perendimore Per Te Kuptuar Islamin
    Nga forum126 në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 06-02-2006, 10:44
  4. Lumi i zjarrtë
    Nga Matrix në forumin Komuniteti orthodhoks
    Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 25-02-2005, 08:04
  5. A eshte feja Islame e perkryer?!
    Nga Gjoni në forumin Toleranca fetare
    Përgjigje: 66
    Postimi i Fundit: 02-03-2003, 20:22

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •