Close
Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 19 prej 19
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    28-04-2002
    Postime
    2,281
    Fatkeqesishtr nuk di arabisht. Por ju me jepni vetem Vargjet mbi krijimin qe ka bere Allahu juaj, ku te dijme me radhe ne cdo dite se cfare ai ka krijuar.
    Mendoj se nuk ka nevoje per ndonje link te vecante. Psh, une e kam te thejshte tju tregoj se si Krijuesi i Vertet Perendia Jehovah, e krijoi gjithesine ne gjashte dite.
    Me sinqeritet deshmuesi

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    17-03-2003
    Postime
    683
    ja edhe deshmuesi qe na kujton kohen e çerdhes ku mburreshim me njeri tjetrin se kush e ka babin me te forte..... Cfare po kerkon deshmues ?? Mos bej si i zgjuar kot se te njohim se cfare malli je

...
    Anëtarësuar
    26-11-2003
    Vendndodhja
    PARIS me Xhej-n jo Lopezin jo :P o mo e mir se Lopezi
    Postime
    1,428
    Sa te peshtire jane keta deshmimtaret e Jehovait. Jane mbledh 10 injorante qe te vijne dite per dit ne dere. Thuj ca te dush, nuk largohen ne bote. E ca ben leku. Do shkruj dicka me vone per keta debila.
    HOLLAND...

HUNDLESH Maska e altin55
    Anëtarësuar
    01-02-2003
    Vendndodhja
    Vlore Al
    Postime
    1,324
    Postuar më parë nga deshmuesi
    Fatkeqesishtr nuk di arabisht. Por ju me jepni vetem Vargjet mbi krijimin qe ka bere Allahu juaj, ku te dijme me radhe ne cdo dite se cfare ai ka krijuar.
    Mendoj se nuk ka nevoje per ndonje link te vecante. Psh, une e kam te thejshte tju tregoj se si Krijuesi i Vertet Perendia Jehovah, e krijoi gjithesine ne gjashte dite.
    Me sinqeritet deshmuesi
    o deshmues te kame hapur nje teme

"Mrekullit e Kur'anit dhe bibles" dhe mrekullit shkencore te bibles hidhi atje
    kurse un InshAllah do te sjell si e ka krijuar All-llahu i Lartemadheruar dhe pa partner ka krijuar universin

Pra tema eshte e hapur bujrum!
    SUKSESI ME I MADHE QE NJERIU MUND TE ARIJ NE KETE JETE! ESHTE BINDJA NDAJ ALLAHUT TE MADHERUAR

El-Letërsia Maska e macia_blu
    Anëtarësuar
    04-05-2002
    Vendndodhja
    michigan usa
    Postime
    2,492
    si?
    Ne "albasoul" duhet te lexojme arabisht?
    (shpirti i shqiptarit =albasoul, nuk duhetta kishte lejuar shkrimin ne arabisht.)!
    Dhe meqe jemi ne albasoul, a ka mundesi keto araboshqiptaret te ma perkthejne ate "filozofine e tyre" ne shqip qe te kem shansin (jo fort te lutur) ta lexojme!!!
    ...............
    Pse i shmangeni pyetjes? Duke i nisur exuesit e kesaj teme te vijne verdalle forumeve per te lexuar...ate per cka eshte kruioz te dije, dhe per me keq atje ku eshte e shkruar arabisht.
    ...
    Ju jeni te bijte e muhamedit ahmedit, mahmudit, ....alahut, dhe nuk duhet te jeni te pertueshem te shpalosni "dijet" tuaja , qofte edhe nga dy here per kureshtaret dhe te interesuarit te cilet shfaqen me nga nje pyetje te specifikuar.
    ...
    "Shkolla nuk e ben njeriun me te mencur, e meson te duket i tille" (e.m)

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    17-03-2003
    Postime
    683
    Postuar më parë nga macia_blu
    si?
    (shpirti i shqiptarit =albasoul, nuk duhetta kishte lejuar shkrimin ne arabisht.)!
    Dhe meqe jemi ne albasoul, a ka mundesi keto araboshqiptaret te ma perkthejne ate "filozofine e tyre" ne shqip qe te kem shansin (jo fort te lutur) ta lexojme!!!
    ...............
    Pse i shmangeni pyetjes? Duke i nisur exuesit e kesaj teme te vijne verdalle forumeve per te lexuar...ate per cka eshte kruioz te dije, dhe per me keq atje ku eshte e shkruar arabisht.
    ...
    Ju jeni te bijte e muhamedit ahmedit, mahmudit, ....alahut, dhe nuk duhet te jeni te pertueshem te shpalosni "dijet" tuaja , qofte edhe nga dy here per kureshtaret dhe te interesuarit te cilet shfaqen me nga nje pyetje te specifikuar.
    ...
    o macja blu teme per te cilen behet fjale eshte kjo http://www.forumishqiptar.com/showth...844#post489844

hapini syte mire
    dhe mos akuzoni kot

Vetvendosje Maska e INDRITI
    Anëtarësuar
    14-11-2002
    Vendndodhja
    I ulur ne zemren e njeres.
    Postime
    2,170
    Postuar më parë nga macia_blu
    si?
    ...............
    ...
    ...
    Jo te keqen jo!
    shkrimin Arabisht e ka sjelle vellahu yt kristjan, Seminarist dhe kete e ka bere qe te tregoje se eshte mjaft i Zoti te beje copy paste.

Edhe dicka qe te dini, une e kam perkthyer shkrimin dhe te gjitha pyetjet qe Seminarist ka sjelle arabisht, kush te doje le ti lexoje atje, shqip i keni, ok?
    Injoranca nuk zhduket me top

Vetvendosje Maska e INDRITI
    Anëtarësuar
    14-11-2002
    Vendndodhja
    I ulur ne zemren e njeres.
    Postime
    2,170
    Postuar më parë nga deshmuesi
    Me sinqeritet deshmuesi
    Deshmues qe ta ngulisesh mire ne koke, edhe sikur Babai im te vije e ta beje kete pyetje nuk do ti pergjigjesha pasi i jam pergjigjur tk tema e Seminaristit, ska nevoje te dish arabisht, i ke gati shqip gjithcka.
    Tani bjeri po deshe se i bie mire, se une nuk jm ne dispozicjonin tuaj tju pergjigjem pas cdo ngrenie.
    Injoranca nuk zhduket me top

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    03-01-2004
    Vendndodhja
    ulqin
    Postime
    27
    ne kur`an thuhet se All-llahu e krijoi gjithesine per 6 dite por nese doni te dini se ne cilen dite ka krijuar qiejt e ne cilen token atehere kjo do te thote se ju nuk i kuptoni citatet kur`anore. duhet ta dini se ne ceshtjet ne te cilat nuk ka dobi sterhollimi kur`ani nuk eshte sterholluar me shpjegim. cfare do te na sherbente te dinim se ne cilen dite zoti e krijoi qiellin(qiejt) ose token? edhe nese do ta dinim aspak nuk do te na e forconte besimin. disa komentatore te kur`anit kane thene se 6 dite nuk eshte fjala per 6 dite te jetes sone ngase koha ka qene ndryshe. duke pasur parasysh gjatesine e jetes se disa profeteve. kaq per kete here

Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12

Tema të Ngjashme

1. Perse Zoti na krijoi?
    Nga buja_20 në forumin Toleranca fetare
    Përgjigje: 67
    Postimi i Fundit: 13-11-2014, 07:56
  2. Çfarë ju mësoi shpirti i shenjtë?
    Nga buja_20 në forumin Komuniteti protestant
    Përgjigje: 78
    Postimi i Fundit: 10-04-2009, 16:43
  3. KUR'ANI në gjuhën shqipe
    Nga RaPSouL në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 114
    Postimi i Fundit: 15-03-2009, 08:29
  4. Krijimi i Njeriut
    Nga ardi_pr në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 28-09-2005, 11:19
  5. Merjemja a.s, Nëna e Isait (Jezusit)
    Nga Klevis2000 në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 30-03-2005, 08:17

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •