O une , o ti manciste!!!!Postuar mė parė nga Manciste
Korze, je tu me lujt menc me ate filmin
O une , o ti manciste!!!!Postuar mė parė nga Manciste
Korze, je tu me lujt menc me ate filmin
Where does a thought go when it's forgotten?
Te me falni ju te regjurit, se dua ca kohe te me kujtohen frazat"
1. Pandi- "vrasesi tani kushedi nga shetit me kale" per te treguar qe e kishte vrare Beu.
2.Sa veta e kane lepire perpara?"
"Per shpirt te nenes ti je i pari...."
Postimi i mesiperm nuk shpreh detyrimisht opinionin e autorit mbi temen e ngritur.
1. Toke e pergjakur
2. Lulekuqet mbi mure
corazon, po te desh qejfi na e thuj ku eshte ajo batuta "s'e leme ne te merzitet" se e kam kaq shume parasysh dhe s'e gjej dot
Corasono hallall televizori Bardh e Zi
1. Ceta ka nevoje per buke, veshmathje dhe pare. Kemi ardhur qe t'i marrim.
2. ''dama maē me asin spathi
asi maē me damen spathi ''
Po nga i njejti film:
''kjo paska me shume yēkla se mitrolozi i Braēes''
Postimi i mesiperm nuk shpreh detyrimisht opinionin e autorit mbi temen e ngritur.
Thuj pliiizzzzz !!!Postuar mė parė nga D&G Feminine
corazon, po te desh qejfi na e thuj ku eshte ajo batuta "s'e leme ne te merzitet" se e kam kaq shume parasysh dhe s'e gjej dot
'Mengjese lufte' ,,kur i futen baban ne burg atij ( s'e di emrin ne rol , por di emrin e vertete ..Edmond Papa) ,,,edhe e pyeten ...' Po nena merzitet..Nuk e lene te tjeret te merziten,,,edhe une,,,,edhe i perdrodhi ato buzet e bukra e syte i shkelqyen edhe me shume.
Ai aktor ka kenduar kengen e famshme ne nje nga festivalet per fatosa e pioniere..
Doli nena ne kodrine
ti conte lule te birit...etj etj...
thenks corazon (meqe e dashke me pliz ti ) shume e bukur ajo skena, po me ishte fikusar si goce e vogel jo cun se kishte ze te embel
moj po ti i ben refresh ketyre filmave apo si, e cuditshme si i mban mend pas kaq kohesh
C'keni me Corasonin ju mer......Keni inot se i mba mend filmat eh?
Edhe une kam inot.....plasa re......Kjo gjithe jetes ne kinema e paska gdhire, nuk ka pas shtepi?
E ka siguru venin e pare Korazata......Manciste hidhu per te dytin se na mbyten grate si xha Sulon ke "Kapedani"......
"Who is John Galt?"
"Shtigje lufte"Postuar mė parė nga D&G Feminine
neper shtigjet partizane
me kanan tafilin
Gjeni kete tani:
"S'e paskam ditur qe vjehrri im qenka bere komunist!"
Krijoni Kontakt