Shoke dhe shoqe !
A ka mundesi me me thirr Corazon, se ashtu jam e regjistruar ne gjendjen civile.
Shoke dhe shoqe !
A ka mundesi me me thirr Corazon, se ashtu jam e regjistruar ne gjendjen civile.
Where does a thought go when it's forgotten?
It iz onli ser Toro tu ju Mis Corason.......
Bet uajjjjj........Aj llajk Korazate beter! lol
"Who is John Galt?"
Gracias mi amor !![]()
op erdha edhe une.
"Meqe brenga eshte burimi i gezimit,mos vajto............"
GETE
Batute eshte kjo Kolomb?
Po qe ashtu...duket si 'Zonja nga qyteti' .
AHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAaPostuar mė parė nga MI CORAZON
Batute eshte kjo Kolomb?
Po qe ashtu...duket si 'Zonja nga qyteti' .
Ja pra edhe te famshmet si ty moj mikja ime gabojne.JO.Seshte Zonja nga Qyteti po PERBALLIMI.
(eshte pjesa kur Bujar Lako,shkon e pyet per cmimin,Jani Rizen dhe Kadri Roshin,e sa iken ai vete ai miku dhe ju thote alla korcarce EHHHHHHHHHHHH sikur sju eci mire muhabeti me sekretarin e partise
Kadriu pergjigjet Pse ai qe pse sthua qe na mori lumi
Plaku ja ku erdhi varka tju nxjerr ne breg pa lagur,ma shit mua me 80,sa pa ardhur e te thone jo po tatimet jo po ku e gjete
Dhe hidhet J Riza e i thote jo po ujku te te caje.
Ti thashe te gjitha keto se u beme njehere ne te dy lesh e li per filmin BRAZDAT,keshtu qe tani qe te kam xhan nuk dua te zihemi me.
MUAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAZ nga kolombi
"Meqe brenga eshte burimi i gezimit,mos vajto............"
GETE
[QUOTE]Postuar mė parė nga Di68
"Shtigje lufte"
Gjeni kete tani:
"S'e paskam ditur qe vjehrri im qenka bere komunist!" [
Ka dy filma me te njejten shprehje.''Kordelet e kuqe''dhe''I teti ne bronz''[ne te dy rastet ka qene i njejti aktor,Sander Prosi].O KORZE ajo ''Mengjeze lufte'' nuk ishte aq e veshtire po fajin e ka ai mamluku qe s'me boni i telefon t'ia kisha thone me iher.
1. Ceta ka nevoje per buke, veshmathje dhe pare. Kemi ardhur qe t'i marrim.
2. ''dama maē me asin spathi
asi maē me damen spathi ''
Po nga i njejti film:
'
'kjo paska me shume yēkla se mitrolozi i Braēes'' [/B][/QUOTE]
E para nuk o ne aq e veshtire''Shtigje lufte''.Dy batutat e tjera jon nga''Radiostacioni''
OK,gjeni kte''Po te doni ju sjell edhe raki''
[QUOTE]Postuar mė parė nga CIM MUCA
Je korrekt Cim Muca, eshte nga "I teti ne bronz"....ndersa per filmin tjeter qe ti permend, nuk me duket se ka film "Kordelet e Kuqe"...mos e ke fjalen per "Vajzat me kordele te kuqe"?Postuar mė parė nga Di68
"Shtigje lufte"
Gjeni kete tani:
"S'e paskam ditur qe vjehrri im qenka bere komunist!" [
Ka dy filma me te njejten shprehje.''Kordelet e kuqe''dhe''I teti ne bronz''[ne te dy rastet ka qene i njejti aktor,Sander Prosi].O KORZE ajo ''Mengjeze lufte'' nuk ishte aq e veshtire po fajin e ka ai mamluku qe s'me boni i telefon t'ia kisha thone me iher.
Une e pranoj edhe sfiden , kolomb, por lexo mire cke shkruar:Postuar mė parė nga kolombi
op erdha edhe une.
verka = varka ?
Kisha shkak per tu ngaterruar!
Korasoni![]()
Krijoni Kontakt