Close
Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 15

Vetura me qera, Kosove!

Mirembrama, ju pershendes krejtve. Jam nje antar i ri ketu ne Forumin Shqiptar. Kam nje pytje, dhe shpresoj qe keni mundesi me ndihmue. Kete vere e kemi plan me do shoke nga Anglez, nga Anglia ta vizitojme Kosove dhe Shqiperin. Por na vyn nje veture me qera. Dhe nje jo aq te shtrejnt. Pytje ime eshte se a din naj kush se ku dhe sa kushton me marre nje veture me qera ne Prishtine, apo ne Kosove. Nuk na konvenon me marre ne Shqiperi, se biletat i kemi te rrezervuara per Prishtine. Ju faliminderit shum, qdo informacion eshte i vleftshem tek une!

Askush nuk di..?

albania is the best Maska e ismani
    Anėtarėsuar
    14-06-2009
    Vendndodhja
    tetova
    Postime
    583
    po 50 euro dita me duket eshte edhe ate nje veture si kjo

100 vite shtet 100 VJET KRENARI 100 VITE SAKRIFIC TERE JETEN TE BASHKUM KOSOV ILIRD CAMERI MALSI

Faliminderit per Info. Po 50 Euro /dita? Mfal, po shum shum shtrejnt eshte per nje Renault Clio. Po a e din se cilla kompani eshte ajo qe e jap ate veture?

albania is the best Maska e ismani
    Anėtarėsuar
    14-06-2009
    Vendndodhja
    tetova
    Postime
    583
    100 vite shtet 100 VJET KRENARI 100 VITE SAKRIFIC TERE JETEN TE BASHKUM KOSOV ILIRD CAMERI MALSI

Faliminderit per Info. Po e kam pare ate thread ma heret. Po nuk ka informacion per vetura me qera ne Kosove. Perveq Europacar.

A din tjeter kush naj kompani per vetura ne Kosove? Jo aq te shtrejnt.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    27-10-2008
    Postime
    5
    tani nuk e di se sa kushton ..para 2 vitesh nje SUV Mercedes kushtonte per 2 jave ..700 euro...diqka qe as ne shtetet perendimore nuk eshte me kete qmim...

Shum faliminderit per informacion. A e mban ne mend se si e ka pas emrin kompania?

Nuk di askush ma shum per vetura me qera ne Kosove..?

Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •