Partneri duhet besuar,por ne disa raste dhe mund te lindin probleme te tilla,sepse njerez jemi dhe mund te gabojme ndonjehere.
PS:E rendesishme eshte, qe secili te krijoje besim tek njeri-tjetri.
Partneri duhet besuar,por ne disa raste dhe mund te lindin probleme te tilla,sepse njerez jemi dhe mund te gabojme ndonjehere.
PS:E rendesishme eshte, qe secili te krijoje besim tek njeri-tjetri.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Shpirt Njeriu : 11-02-2004 mė 20:39
shyqyr zotit tani jam beqar looooool mgjs kur kam pas nuk ishte se s'kisha besim por puna eshte se jam shume xheloz dhe jo nga dashuria por me shume nga llafet e njerezve.Ata qe jetojne akoma ne shqiperi me kuptojne
domini sumus
sumus servi
ubicumque
nusquamque
te gjith burrat e mi jan t'nershem ene kom besim t'plot
o-le-le firma
Nuk arrij te kuptoj se si mund te rrish me nje person te cilit nuk i beson.Duhet te jete shume e veshtire, duke menduar qe ne cdo moment mund te jete me nje tjeter.
Ne lidhjen time ashtu sic e tha Kolombi besimi eshte baza e dashurise.
Nqse nuk do t'i besoja nuk do isha me te.
Kjo sepse e njoh ate shume mire ashtu sic me njeh dhe ai shume mire.
O bote, o dreq
une linda te te ndreq
Po bota u shthur
per te mos u ndrequr me kurre.
:^Globi
Ne fillim te lidhjes kish dyshime deri sa fillum te njofim njeri tjetrin ,tash po flas personalisht per te kam shume besim te ai te mos them 100% se 100% nuk i besoj askujt por 98% i besoj
Ne se njerezit flasin keq per mua: Ta dinin c'kam thene une per ata: Do te flisnin edhe me keq.---JM
Une i besoj 100% e me teper Plotsisht i sigurt jam ............ hahahahahahahahaha
Kurse une 121.1 % .........kaq i besoj
dont worry be happy
po ikni na lini rehat se kshu qysh ka ardh koha spo i besojme as vetes Ne, iher themi te ikim nga e djathta po perfundojme nga e majta
PS: car teme na futi ne mendime te thella![]()
Dhe kau i mirė po s'e ngacmove, s'tėrheq nė brazdė.
i besoj??? i besoj dhe jeten time !!!
YoUr DrEaM Is YoUr DeStInY...
Po kam besim edhe ate 99%
Plumbi qe nuk vret, t'bon ma t'fort /
Krijoni Kontakt