Close
Faqja 0 prej 5 FillimFillim 12 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 43
    Creator Spiritus Maska e Dito
    Anėtarėsuar
    02-04-2004
    Vendndodhja
    Ne Bahēen time
    Postime
    3,882

Te pish deri ne asfiksim per dashurine

Pershendetje cunat e gocat e dajes

Mbase daja eshte disi ne qejf sonte e mos ma merrni jangllesh kete qe do ju them sot Daja sot i ka kapercy disa gota dhe desha me ju pyt a ja vlen qe nga nje ndarje te gjesh ngushellimin tek shishja apo helmi (cigarja). Nuk e di po une ndjehem disi ne nje bote tjeter kur jam tape dhe mendja ime punon mbase disi me qarte per te pare realitetin ashtu sic eshte, Pra miqte e mi ku e gjeni ju ngushellimin nga nje dhimbje ndarjeje qe te shpetoj dhe une nga shishja.

Mallkuar qofte ai qe helmon nje zemer dhe copeton shpirtin e te dashuruarit.

Pres me endje pergjigjet tuaja qe te gjej qetesine e shpirtit tim.

Dito.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Dito : 23-12-2004 mė 19:34

i/e regjistruar Maska e Brari
    Anėtarėsuar
    23-04-2002
    Postime
    18,826
    odeon ti je cun i mire..
    ty te duket fundi i botes sonte.. por gabon.. neser gdhin dit e re nafak e re..
    Pija asnje lidhje ska me dashurine ..pra tek ajo nuk gjen ngushllim..
    Dashuria qe ke pasur ka qen nje pasuri qe ti e kishe dhe ke jo ne stomak por ne tru..ne mendje..dhe rakija a vera nuk te shpetojne fare nga sikleti..
    vetem mendja jote eshte ilaci..
    Kujto ditet a takimet a bisedat qe ke pasur me Ate.. dhe mendo se perseri do takohesh me te dashuren.. e ne se nuk takohesh fizikisht ate nga mendja jote nuk ta heq kush.. Pra ajo ekziston si thesar ne shpirtin tend..
    ulu.. ndiz dritat ne dhome hap TV-ne e shiko filma tip komedi dhe qesh sonte e kujto anet e mira te se dashures e beji nji leter pa inate e urrejtje..

qashtu..

nji kujtes..
    mos ja shurdho asaj koken me odeon a sdi ci ke ti ca fiksime tuat..
    kurre mos i permend asaj fjalen odeon..
    Psene ta shpjegoj nji dit tjeter..

Perjashtuar Maska e Ihti
    Anėtarėsuar
    26-04-2002
    Vendndodhja
    NY
    Postime
    966
    Thus Spoke Zarathustra

!Welcome! Maska e StormAngel
    Anėtarėsuar
    05-02-2003
    Vendndodhja
    Zurich, Switzerland
    Postime
    6,846
    16-17 vjet i kisha kur e bėja kėtė.
    Njėherit edhe ia futa pasqyrės. edhe dy ditė mbarova nė spital.
    Budallallėk rinie,asgjė mė shumė.
    Ndonjėherė duhet diēka mė shumė se dashuria,edhe njė tjetėr,njerėzit nuk janė tė njejtė.Neve si zakonisht kėrkojmė dashuria tė na kthehet ashtu siē e kemi dhėnė duke mos bė fjalė pėr atė se ēka personi qė dashuron mendon nė kėtė aspekt.

Nejse,
    We didn't land on Plymouth Rock, Plymouth Rock landed on us.

Anėtarėsuar
    02-04-2004
    Vendndodhja
    Ne Bahēen time
    Postime
    3,882
    Brari ta befte perendia fushe me lule ngado qofsh per fjalet e sinqerta, por une sonte dua te pi dhe ishalla ma ben zoti ujin e dushit alkol sonte qe mos dal me nga banjoja te thyej koken aty brenda e mos dalsha gjalle me. i perjetshem qofte kujtimi im se e shoh qe sdo ta gdhij agimin e dites se neserme. djema mos jam gje tape sonte edhe po flas budallalliqe, po me ka maraz shpirti mer vlla edhe nuk ma donte xhani te humbja dicka te bukur. Brari vertet jam kurioz cdo me thoje pse mos i permendja ate odeon sepse i kam derguar email, Mp dhe te betohem qe si kam shkruajtur ne asnje vend nickun tim Odeon.

Hajt qofsha shendoshe e mire se e shoh qe do ma kendojne kujen sonte.

Dito.

MiLaNisT Maska e sLimShady
    Anėtarėsuar
    22-04-2004
    Vendndodhja
    Shif ka mrapa m'ke
    Postime
    1,116
    odeon te kuptoj si ndjehesh vlla sepse po thuaj ne ate gjendje jam dhe une si ti por jeta vazhdon dhe koha eshte ajo qe i sheron te gjitha plaget.Te duket gjithqka kot por mundohu qe ti harrosh te gjitha mos e mendo fare te kaluaren vetem mundohu te ardhen
    M&M

Heartless Maska e White_Angel
    Anėtarėsuar
    11-01-2004
    Vendndodhja
    Kristal......
    Postime
    1,293
    Citim Postuar mė parė nga Odeon_relax
    Brari ta befte perendia fushe me lule ngado qofsh per fjalet e sinqerta, por une sonte dua te pi dhe ishalla ma ben zoti ujin e dushit alkol sonte qe mos dal me nga banjoja te thyej koken aty brenda e mos dalsha gjalle me. i perjetshem qofte kujtimi im se e shoh qe sdo ta gdhij agimin e dites se neserme. djema mos jam gje tape sonte edhe po flas budallalliqe, po me ka maraz shpirti mer vlla edhe nuk ma donte xhani te humbja dicka te bukur. Brari vertet jam kurioz cdo me thoje pse mos i permendja ate odeon sepse i kam derguar email, Mp dhe te betohem qe si kam shkruajtur ne asnje vend nickun tim Odeon.

Hajt qofsha shendoshe e mire se e shoh qe do ma kendojne kujen sonte.

Dito.

ncncncnc Odeon_Daja!!!!! Ne rradhe te pare kurre nuk ti uroj ato qe ke shkruar me lart qe thua per thyerjen e qafes. Mos o Zot.

E dyta e di dhe te kuptoj fare mire cdo te thote te humbesh nje "pjese te qenies tende "eshte tamam si te ta presi njeri mishin me thike dhe ti e ndjen se si shkeputet mishi , dhe ndjen dhimbje dhe llahtari per gjakun qe le gjurme. Por , Jeta Vazhdon. Shume njerez kane vuajtur edhe une ngushellimin tim e gjeta tek cigarja dhe lotet . Do te thuash ti a fitova gje < asgje prej gjeje , vetem se ne canta ime eshte e mbushur me paketa cigare . Ndersa per te pire une e konsumova me lotet. Por ja ku jam , secili ka vazhduar jeten e vet dhe une jeten time me nje emer me pak asgje katastrofike nuk ndodhi. Nese ti e ndjen te nevojshme ti zbrasesh asaj gote te mbushur me raki dhe te mendosh nen tymin e cigares per mua beje , madje edhe qaj se lotet te lirojne shpirtin askush nuk te gjykon , pervec atij qe s'ka ndjere kurre dashuri ne shpirt. Mendimi im dil jashte, shko diku ku ka njerez , miq te dashur qe e ndjen veten mire prane tyre dhe mundohu te harrosh pak a shume prezencen e "saj".

Une te uroj te gjitha te mirat dhe ndjehem keq kur dikush ka humbur nje pjese te jetes ( Dashurine)

White_Angel
    O Zot per vete sdua gjė jo...por pėr prindėrit nje dhėndėr tė bukur!

ga ga Maska e bunny
    Anėtarėsuar
    09-06-2003
    Vendndodhja
    U.K
    Postime
    935
    nuk mendoj se fundi i 1 shishje mund te japi pergjigje/zgjedhje per ate problem/hall qe ke,mbase per momentin mendon qe po.POr kur asaj shishje i vjen fundi e shikon qe gje nuk ke zgidhur...
    Kur ndjehem e vrare, musika me qeteson shum,po ashtu mundohem ta mbaj veten te zene sa me shum..Mundohem te jeme optimiste (mesa mundem)..edhe pse ne ate momente (ne fillim)nuk eshte aq e lehte...

ps.shpresoj qe ky trishtim mos te zgjasi shum..edhe viti i ri te te gjej duke pire per qief...edhe jo per pergjigje hallesh...
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga bunny : 23-12-2004 mė 20:15
    How can she fall, if there is no one there to catch her

Anėtarėsuar
    02-04-2004
    Vendndodhja
    Ne Bahēen time
    Postime
    3,882
    Citim Postuar mė parė nga bunny
    nuk mendoj se fundi i 1 shishje mund te japi pergjigje/zgjedhje per ate problem/hall qe ke,mbase per momentin mendon qe po.POr kur asaj shishje i vjen fundi e shikon qe gje nuk ke zgidhur...

ps.shpresoj qe ky trishtim mos te zgjasi shum..edhe viti i ri te te gjej duke pire per qief...edhe jo per pergjigje hallesh...
    Ahhhhhhh ju befte plaku sa me qani hallin o miqte e mi, por se kuptoni qe me keto qe me thate s`me del fare nga mendja tani ajo kriminele qe ma hengri shpirtin. O Bunny ti mire e ke dhe une te jap te drejte qe nuk zgjidh gje shishja dhe kur te mbaroje e di qe nuk mbaroi halli im, por di edhe kete tjetren qe frigoriferin tre metra larg e kam dhe shishet e tjera aty me presin. Pra une prap do pi deri ne asfiksim sa te me perplaset koka pas murit, atehere une do gjej prehjen time dhe kur te zgjohem te mbaj xhungen ne balle e koke nga dhimbja. Mbase ky eshte ngushellimi im o miqte e mi te mire.

Qofsha i mallkuar qe nuk isha i afte te fitoja zemren e saj dhe do ta vuaj pergjithmone.

Dito.

Shife icik ket..timin Maska e miko
    Anėtarėsuar
    05-04-2003
    Vendndodhja
    Nė botėn e ēudirave
    Postime
    755
    Daje mbaje veten more burre.

Ore cfare ben keshtu se je dhe alamet cuni kam pas respekt per ty,cfare jane keto gjera qe lexoj?

Per mendimin tim bej ate qe ndjen ne keto momente por mos e co deri ne ekstremitet.......

Nqs do me pi,pi sa te plasesh....

Nqs do ta thithesh tymin,merr nje llulle....

Nqs do te bertasesh,bertit sa te doje qefi....

Po vetem mos vazhdo me ketu amon tu bafte plaku se do te marrin ene ty si puna e atij Maratonamakut...

Ps.1-Apapapapappapapap Brari qenka njish per keshilla te tilla,paska hequr dore nga politika me duket edhe e ka hedhur nga psikollogjia

2-Me sa lexova une me siper Daje,ajo goca na paska qene forumiste....se i kishe dergu ene Mp..... ....abababbabababbabab sa i keq qenke ba mer amon.....upupupupuppupupup

Kurajo.................

Ja kalosh mire
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga miko : 23-12-2004 mė 21:09

Faqja 0 prej 5 FillimFillim 12 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Veprat dhe cilesite e besimtarit te vertete te Zotit
    Nga ORIONI nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 5
    Postimi i Fundit: 14-07-2012, 10:39
  2. Cilat jane meritat kombetare te Nene Terezes?
    Nga altruisti_ek84 nė forumin Toleranca fetare
    Pėrgjigje: 106
    Postimi i Fundit: 26-12-2010, 15:49
  3. Mbi dashurine
    Nga ani-ani80 nė forumin Letėrsia shqiptare
    Pėrgjigje: 10
    Postimi i Fundit: 05-03-2006, 12:05
  4. Personit te vetem qe me riktheu ne jete.
    Nga studente22 nė forumin Ditari i meditimeve
    Pėrgjigje: 16
    Postimi i Fundit: 05-11-2005, 11:08
  5. Koncepti i Dashurisė Kristiane
    Nga Albo nė forumin Komuniteti orthodhoks
    Pėrgjigje: 7
    Postimi i Fundit: 14-08-2005, 19:05

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •