Postuar më parë nga
holy diver
Se sa 'inteletuale' jane mendjet e indoktrinuara islamike, del shume e qarte nga reagime impotente si ky me siper. Ne se kritikat ndaj Muhamedit i duken te renda islamikeve, atehere dy gjera u mbeten per te bere: te shkojne diku tjeter ose te hedhin forumin ne ere me bomba kamikaze, ashtu sic eshte menyra e islamizmit.
Nqs ndjenjat e 'miliarda' njerezve (vini re me sa deshire islamiket i fryjne shifrat!) shahen kur shahet Muho arabi, atehere dreqi i mori ndjenjat . . . Se si ndjenjat e dikujt mund te fyhen per nje arab qe ka jetuar ne mesjete, kjo thjesht tregon se semundja islamike eshte shume me e thelle se c'mendohet.
Une jam shume i qarte dhe s'kam dyshim fare mbi ate qe perfaqeson Muhamedi. Ai ishte thjesht nje ish-pagan-i kthyer-ne-teokrat-nacionalist-arab. Gjithashtu ka gjasa te kete qene epileptik dhe disa fakte tregojne per prirje pedofile. Pa harruar qe therrte e vriste sapo fitonte pushtet dhe sapo i kthente mendjet e erreta te arabeve te tij.
Por kjo teme ishte per wahabizmin. Ne se dikush ka ndonje gje per te thene per kete rryme destruktive dhe regresive te nje feje absurde, le ta thote. Le te jene te gjithe te lire te levdojne, shajne apo te jene neutral ndaj temes ne fjale.
Krijoni Kontakt