Close
Faqja 13 prej 27 FillimFillim ... 3111213141523 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 121 deri 130 prej 261
    i/e regjistruar Maska e D&G Feminine
    Anėtarėsuar
    08-08-2003
    Postime
    2,659
    Raca shqiptare mund te jete prish ndonje cike nga mungesa e ushqimit ne kohe te Enverit ose nga perzierjet me ata qe na kane pushtu, po historikisht eshte mbajt si rrace e bukur nga europianet (per tru s'na kane shume ne konsiderate). Me kane bere pershtypje 2-3 libra historike qe megjithese perqendrohen ne politike, kur vjen fjala per shqiptaret tregojne qe jane shquar per bukuri dhe trimeri ne lufte. Duke nisur nga Rebeca West qe eshte fanse e serbeve, kur vjen puna per pamjen lavderon shqiptaret, tek Margaret Macmillan qe ka bere nje liber per Konferencen e Parisit, dhe gjen momentin te shkruaje per bukurine e shqiptareve, etj.
    Ata qe vuajne nga low self-esteem ju lutem mos te shkruajne ketu

i/e regjistruar Maska e blueyes
    Anėtarėsuar
    06-10-2004
    Postime
    203
    Pershendetje Noselgea!!!
    Nuk te thashe "Si u gdhive"pasi atje tek juve nuk e kuptonin kete shprehje keshtu qe u mundova ti pershtatesha pak te folurit tend....
    Mire jam flm ne pune si gjithmone....
    Degjo i dashur nuk e kam me ty po ta theksoj dhe nje here pasi as nuk te njoh dhe nuk kam te drejte te te gjykoj thjesht gjykova menyren e te shprehurit tend....
    A jane te bukur shqipetaret?????Si yllla jemi rrusha per zotin ska bir none qe te na vije tek thoji i kembes......
    Keshtu qe jepi ngjyre tjetre bisedes sone pasi sia vlen barra qerane,te grihemi si macja me miun,Te parece?????Thone spanjollet a te duket m,ire????
    Pac nje dite te bukur,doja te te thoja bukurosh por meqenese ste njoh.....Do te ma thuash ti apo jo????Byeeeeeeeeeeee

automotive Maska e ClaY_MorE
    Anėtarėsuar
    16-05-2004
    Vendndodhja
    Deutschland
    Postime
    4,456

Talking Tull

Tull Fare Eshte Edhe Ato Qe Sjane Te Bukur Nje Gje E Kane. Ose I Ka Rene Zoti Me Shpulle Kokes Ose kane Rene Nga Duart E Mjekut - Mjekes Ne Momentin Qe Kane Dale Ne Jete

Teme Shume E Lezetshme
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga ClaY_MorE : 10-11-2004 mė 09:54
    Jeta ime, mban emrin e saj..

tung blueyes.....

mbasi m'u drejtove disa herė me "i dashur" po tė pėrgjigjem edhe unė ty me njė fjalė.... zemėr.... qė e pėrdorim shpesh ne Prishtinalitė....

po si nuk tė them bukuroshe ty oj zemėr..... tė gjithė..... me tė cilėt shkėmbej mendime nė Gjuhė Amtare e mė bėjnė me e kujtu vendlindjen..... nė mendjen time janė tė bukur.....

tė dėshiroj ēdo tė mirė bukuroshe.....

Shqiptari.
    "Hyp se t'vrava, zhdryp se t'vrava." Popullore.

serioz
    Anėtarėsuar
    20-09-2004
    Vendndodhja
    usa
    Postime
    26
    Si mund ta them shkurt dhe shqip: Ka dy lloje Shqiptaresh te bukur dhe shume te bukur (me perjashtim te disave kuptohet)
    Dashuria mbi te gjitha

i/e regjistruar Maska e blueyes
    Anėtarėsuar
    06-10-2004
    Postime
    203
    Noselgea ckemi i dashur????Po une ste kerkova qe te me therrisje bukuroshe por te me thoje a je ti bukurosh apo jo???Lexoje dhe nje here frazen e fundit te shkrimit tim te lutem...Have a nice day querido amigo!!!!

blueyes....

mė fal pėr mirkuptimin....

pėrgjigja nė pyetje tėnden ėshtė se po.... jam Shqiptar....

tė dėshiroj ēdo tė mirė oj "corazon".
    "Hyp se t'vrava, zhdryp se t'vrava." Popullore.

--Senior04-- Maska e Soccerluv04
    Anėtarėsuar
    21-11-2004
    Vendndodhja
    Wherever I please
    Postime
    32
    Girls are pretty good looking kurse djemte ne Tirane jane goxha, s'mund te flas per rrethet e tjera dhe saper djemte ketu ne Amerike (at least what I know) mmmmmmm tough ?

P.S.: Ajo eshte pergjigjja ime in case y'all are confused.

in bocca al lupo Maska e Leila
    Anėtarėsuar
    25-04-2003
    Postime
    2,556
    Sa mendjemedhenj qe jeni!
    trendafila manushaqe
    ne dyshek te zoterise tate
    me dhe besen e me ke
    dhe shega me s'me nxe

i/e regjistruar Maska e EXODUS
    Anėtarėsuar
    15-06-2003
    Vendndodhja
    Intravenous..
    Postime
    1,667
    Ne ato vende te huaja ku kam shkelur apo kam jetuar, femrat e huaja ne pergjithesi me jane dukur si biēim gomar-mashkull ndonese ka no 1 te bukur tek-tuk.

Ne Amerike, psh, femrat ne pergjithesi, me duken fallco qe nga maja e flokut e deri ne brendesi te shpirtit...

Vajzat shqiptare ne pergjithesi, kane dicka me te bukur sesa vetė permbajtja e komplimentit "e bukur"! (sinqerisht kjo, jo se dua t'ju qejfin apo t'ju a perkedhel fijet e trurit...me ate mendje le te shkojne...besoj se e kane te qarte ate muhabetin e preshit fluturues...! lol)
    Disa prej tyre ndonese nuk perdorin makiazh duken akoma edhe mė te bukura.
    E mgjth ka edhe prej atyre qe ngjasin si klloēke pe bufi...po nejse, si ka thene xhaēka njehere e nje vakt ---> nuk ka pyll pa derra.

Kam mendimin, se klima (ne rastin tone ne Shqiperi), dhe konsumimi i produkteve natyrore te kultivuara ne kete klime, ndonese ne sasi te pamjaftueshme, per faj te "xhepit vrimatorizues", ndikojne drejtpersedrejti ne formimin e nje "aparence te jashtme" terheqese tek rraca jone!

Ne pergjithesi, mendoj se vajzat shqiptare kane tipare "tė ėmbla!"

Shpresoj te mbeten te tilla, ndonese ju keshilloj kujdes, pasi dyshoj se perdorimi pa kriter i produkteve (plot substanca kimike te demshme per lekuren) te bukurise qe ofrohen sot, premtojne edhe ne te ardhmen, te njejtin efekt bukurie ashtu si iluzioni i reklamave joshese. Pa harruar (mqs jemi tek i njejti sokak), efektin e "temperimit" (e fshikjes) te lekures nga perdorimi i duhanit!

Faqja 13 prej 27 FillimFillim ... 3111213141523 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Theofan Stilian Noli: Jeta dhe veprat e tij
    Nga ILovePejaa nė forumin Elita kombėtare
    Pėrgjigje: 85
    Postimi i Fundit: 15-11-2022, 22:39
  2. Sulė Hotla (1875-1947), Njė Jetė Pėr Shqipėrinė
    Nga strong_07 nė forumin Bashkėpatriotėt e mi nė botė
    Pėrgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 29-04-2019, 16:32
  3. Pėrgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 24-11-2016, 09:56
  4. Kristo Frashėri: Dilema pėr Himarėn
    Nga Qafir Arnaut nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 5
    Postimi i Fundit: 28-02-2006, 13:56
  5. Letėrsia Shqiptare
    Nga [A-SHKODRANI] nė forumin Enciklopedia letrare
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 24-10-2005, 14:02

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •