Jashte teme!
Jashte teme!
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Mina : 04-11-2003 mė 16:32
Jashte teme!
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Mina : 04-11-2003 mė 16:31
Jashte teme!
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Mina : 04-11-2003 mė 16:30
Summertime baby!
Jashte teme!
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Mina : 04-11-2003 mė 16:28
Jashte teme!
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Mina : 04-11-2003 mė 16:27
Jashte teme!
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Mina : 04-11-2003 mė 16:26
O Mina! Kur dikush vjen e thote qe jemi raca me e shemtuar pas ruseve, dhe ti e fshin si "jashte teme", c'ngelet te jete BRENDA teme?
!!!!! (keto qe ke qejf shume ti :-)
E paska then shume bukur Francezja.Postuar mė parė nga Mina
Me te bukur se raca jone s'ka!
Nje pedagoge franceze shprehet: Shqiptaret jane te bukur sepse flasin me sy.
Be yourself and you will always be in fashion.
Mendimi im eshte qe, duke u bazuar ne mendimin tend , i cili ka ndikuar ne mendimin e te tjereve , shkakton nje karambol mendimesh te cilat paskan detyruar MOD e forumit te mendoje me mendjen e saj qe shumica e mendimeve , qe jane postuar ne kete teme jane te papershtatshem per temen dhe nuk ja veln te mendohem gjate fareee.....Postuar mė parė nga Kryeplaku
perSHENDETje
Shume here ne Shqiptarėt krenohemi se jemi popull i forte, i zgjuar dhe i bukur. Por e verteta ndodhet shume here larg fjaleve qe i mer era. Sigurisht ne cdo popull ekzistojne te bukur dhe te shemtuar, te zgjuar dhe jo etj, sepse kombet nuk prodhohen nga ndonje fabrike ku te gjitha mallrat jane i te njejtit stil. Gjithashtu bukuria nuk eshte gjithcka. Por pyetja ime eshte nese pergjithesisht mbi Shqiptaret/ėt dominonjne karakteristikat zbukuruese apo shemtuese, duke bere gjithmone krahasimin me popujt e tjere?
mendimi im....
Femrat i kemi te bukura, i'a falte Zoti shpirtin, por meshkujt shumica jane sikur sa kane dale nga kopshti zollogjik (nga fytyrat e egera te cilat i dallojne).
Po ju c'mendim keni??
falemiNDERit
[ jashte teme ].....komplet kjo siper . E shkruajta vete se nderkohe qe i hodha nje sy temes pashe qe qenka bere nje raprezalje e madhe me antaret e mesiperm.... Te lehtesova pune Mina..
Plako .... Ka ndikur shume vuajtja qe ka kaluar populli yne dhe me teper shfaqet tek meshkujt qe rrinin nga 10 ore cdo dite duke u pjek nga dielli , duke bere pune te rendomta , duke marre qumshtin me rracion , duke ecur me shprehjen " Patatje eshte edhe buke edhe gjelle " etj etj. Prit nja 10 vjet ti sa te pastrohet mire llumi i krijuar ne genet tona per tere ate kohe dhe do shikosh sa bukur do i shkelqeje edhe Shqiptarit fytyra......
Megjithate une jam tip qe e pelqej cdo qe timen ( e kam fjalen per dicka qe me perket mua ..Popullin tim , Shtepine time , etj ) dhe nuk kam asnjehere zili dike tjeter.....
Pak komplex jam treguar ne kete qe shpreha por dua te them qe jam i bindur qe jemi popull simpatik. Na duhet vetem pak kohe qe te mbajme veten dhe gjenerata e re do jete shume me simpatike. Mos harro qe keto anglezet mua me duken robt me te shpifur qe egzistojne ( femrat te gjitha te mira na duken neve mer plak se e ka fal Zoti ate force pelqimi ). Kush i ben anglezet qe te ngjajne simpatik ne syte tane ? Mirqeniaaaa .!
Prit kur te rritet mirqenia ne Shqiperi dhe do shikosh sa bukur do dalin tiparet ne pah...
Ps...Flas ne pergjithesi.![]()
Vazhdon tendenca e atyre qe thone jemi rrace e bukur te kene fotot e dynjose, pervec Kuqes natyrisht qe eshte jo vetem si ydh po dhe ka vu resmen e vet.
Meshkujt shqiptar jane nga me te bukrit ne bote sidomos andej nga veriu dhe jugu, se ne te Sh;qiperise se mesme jena kot fare (lol)
Gocat pastaj i kena ylla e ca yllash, me bisht.
P.S. O Ihto, Rrapi i Mashkullores eshte ai ke avatari, apo Rrapi i Trishit?
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Fringo : 04-11-2003 mė 17:58
Qetesi!
Shoket lexojne!
Krijoni Kontakt