Close
Faqja 8 prej 27 FillimFillim ... 67891018 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 71 deri 80 prej 261
    Far away! Maska e Eraaa
    Anėtarėsuar
    02-02-2003
    Postime
    161
    Citim Postuar mė parė nga MI CORAZON
    I kanė gratė dembele pėr t'ua hekuros pantallonat e teritalit ( s'e kisha shkruar ndonjėherė kėtė fjalėn e fundit ...lol )
    Lol kte fjale terital se kisha degjuar ndonjehere , ma shpjegon dot...?
    Live your beliefs and you can turn the world around.

e kithtė Maska e Rebele
    Anėtarėsuar
    22-07-2004
    Vendndodhja
    kulpėr
    Postime
    1,088
    Citim Postuar mė parė nga Leandra
    Cunat shqiptare, me dhembet pa lare te zinje dhe me ushqim neper dhembe, me rroba te zeza dhe fanelle zhapune, me nje varg ari ne qafe siper bluzes se zeze, me floke me llak siper, pa bithe... Te pasjellshem, rrine shikojne femra si te epshur, kur kalojne rruges ia cojne zerin makines deri ne fund me rap shqip.... Ku ka me te mire se shqiptaret...?
    s'ka nevoje ti japesh nota kaq ironike

mos bjer viktime e steriotipeve, pse cunat shqiptare jane si shpirt, pergjithesisht brun, me tipare te theksuara, me sens te stylit... ka larmi jo p.sh. si italianet, gjermanet, spanjollet etj...

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    07-11-2003
    Postime
    337

Leandra from Babrru....

Citim Postuar mė parė nga Leandra
    Cunat shqiptare, me dhembet pa lare te zinje dhe me ushqim neper dhembe, me rroba te zeza dhe fanelle zhapune, me nje varg ari ne qafe siper bluzes se zeze, me floke me llak siper, pa bithe... Te pasjellshem, rrine shikojne femra si te epshur, kur kalojne rruges ia cojne zerin makines deri ne fund me rap shqip.... Ku ka me te mire se shqiptaret...?
    S'paske pas shonc me kalu noj here nga blloku ?!

Vetem Babrruja,bathorja, dhe Kamza paskan qene eksperiencat e tua me cunat shqiptare...

i/e regjistruar Maska e pagan
    Anėtarėsuar
    15-02-2004
    Postime
    227
    Citim Postuar mė parė nga Eraaa
    Lol kte fjale terital se kisha degjuar ndonjehere , ma shpjegon dot...?

yllo, po marr mundimin ta shpjegoj une.

fjala TERITAL (kshu i thonim ne shqip ne ato kohe, siduket sot qeka harru) vjen nga fjala TERGAL (ose Térylčne) qe do te thote fibre syntetike. pra copa nuk eshte prej pambuku (perhura) apo leshi (stofi), megjithese shpesh permban perqindje te konsiderueshme te ketyre dy elementeve, por eshte prodhim sintetik qe del kryesisht nga nje lloj acidi téréphtalique (HOOC*_*C6H4*_*COOH), i bashkuar me l’éthylčne glycol (HOCH2*_*CH2OH), per me teper futju kimise, haha e hutova misin, hihihihi!

ndersa sa per temen, them qe:

bukuria eshte domen (pra ben pjese) INTELEKTUAL. jo se ekziston ne menyre te paster ne natyre. ketu po i jam pergjigje edhe atij Skerdit (a si quhet) qe pata nje diskutim te vogel tek racizmi, po ta ket menien mund te vij ketu per ta marre leksionin.
    ēdo te thote; domen intelektual ose me drejt "marreveshje intelektuale". boh, iu futa thelle muhabetit dhe s'po kam kohe te merrem me te, pranej po i bi shkurt.

psh nje djale i ri (ne te vertet qe natyra i ka dhene fizikisht gjithēka por idiot nga trute, mund te jete me i shemtut ne pamje se sa nje plak intelektual e me sqime.
    zakonisht njerezit e menēem sa me teper thyhen ne moshe aq me shume zbukurohen si persona.

duke qene se rinia pergjithesisht eshte debile dhe pa pervoje, ajo munohet ta hedhi lumin nepermjet lakuriqesise, pra duke i dhene perparesi fizikut. pranej te rinjt vishen me leht'shem se te vjetrit. po e le me kaq se s'e shtyj dot.

ciao caio.

i/e regjistruar Maska e bushido
    Anėtarėsuar
    13-07-2004
    Vendndodhja
    sh.b.a.
    Postime
    15
    pa ta hedh dhe une nje opinion ne shesh te kesaj teme interesante.

Ne shqiptaret s'jemi as te bukur as te shemtuar.

Ne 50% te rasteve jemi pakez te prapambetur, d.m.th. jemi pa gusto si ne te veshur, ashtu dhe ne te sjelle, sidomos ne vendet perendimore.

p.sh. ketu ku jam une kam vene re se shume cuna shqiptare, pasi marrin gjithe kete rruge per ne Amerike, me peripeci e veshtiresi, fillojn vishen, qethen e sillen si meksikanet. Po pse mor vlla si meksikanet? Mungese e theksuar identiteti?

me pak fjale te shemtuar.

Ka dhe te tjere qe vishen si shpirt, me gusto, dine te sillen, jane xhentile, flasin rrjedhshem, lajne dhembet dhe e mcefin zinxhirin e floririt ne te shumten e rasteve.

me pak fjale te bukur.

Vajzat i kemi si shpirt (50%) dhe zakonisht s'kane problemet e djemve, integrohen me lehte, ne te dukur te pakten.

Por keshtu jane te gjithe popujt po t'i vesh re. Gjithandej nga kam bredhur kam pare edhe kulturen edhe injorancen e te tjereve, pra bukurine e shemtine e tyre.

Ne shqiptaret s'jemi as te bukur e as te shemtuar.

--si shpirt-- Maska e aida_83
    Anėtarėsuar
    13-08-2004
    Vendndodhja
    planet,i quajtur.toke
    Postime
    30
    tani si gjithe te tjerit jena dhe ne shqiptaret ka dhe te bukur po ka dhe te shemtuar !!po shumica jane te bukur !!! pershendetje

~*SoMeOne's LiL SuGar*~ Maska e sweet_babe
    Anėtarėsuar
    09-08-2004
    Vendndodhja
    ~*Ne endrrat e Mia dhe te Tuat...*~
    Postime
    503
    Shqipot jane popull i bukur pervec cave...
    but there are always exceptions ne cdo kombesi
    po ne pergjithesi jemi rac e bukur neve
    ~* After the baby talk the Gu Gu Ga Ga, you ask me can you be my Bi Ej Bi Y*~

i/e regjistruar Maska e Nice_Boy
    Anėtarėsuar
    25-01-2004
    Vendndodhja
    Larg vendlindjes i pa shpi..
    Postime
    4,220
    Ska a e din sa jemi te mire 20% Un. Edhe Disa te tjer.. Kemi Te Shkelqyeshem\Shum te mire \mire\Mjaftueshem

Un jam Ai prej te Shkelqyeshmve . e kshtu me rral. Shaka

Jo me te vertet mua prej Vajzave me Pelqejn Spanjollkat E Per djemt jemi ne Shqiptaret te gjithhhhhhhhh jan Nr1 ne kete Bot a per vajzat Spania

Tung

GjIlAnAsI_cSi
    Mė gėnjeu pasuria, jeta vrap mė iku shpejt dhe u thinja u dergja u plaka nė dhe tė huaj do tė vdes..

~*SoMeOne's LiL SuGar*~ Maska e sweet_babe
    Anėtarėsuar
    09-08-2004
    Vendndodhja
    ~*Ne endrrat e Mia dhe te Tuat...*~
    Postime
    503
    hahahahh.....u ktheve nga spanjollkat tani. loool....te te bej une nje se kam nje mu si yll ketu
    ~* After the baby talk the Gu Gu Ga Ga, you ask me can you be my Bi Ej Bi Y*~

Pa titull! Maska e ReX
    Anėtarėsuar
    15-08-2004
    Vendndodhja
    GREAT BRITAIN!
    Postime
    1
    Duket teme interesante !
    Une do te beja nje pyetje per personin qe hapi temen ka pare shqipetare ndonjehere apo jo?
    Pas nja 20 vitesh mund ta hapim kete diskutim shpresoj.

Faqja 8 prej 27 FillimFillim ... 67891018 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Theofan Stilian Noli: Jeta dhe veprat e tij
    Nga ILovePejaa nė forumin Elita kombėtare
    Pėrgjigje: 85
    Postimi i Fundit: 15-11-2022, 22:39
  2. Sulė Hotla (1875-1947), Njė Jetė Pėr Shqipėrinė
    Nga strong_07 nė forumin Bashkėpatriotėt e mi nė botė
    Pėrgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 29-04-2019, 16:32
  3. Pėrgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 24-11-2016, 09:56
  4. Kristo Frashėri: Dilema pėr Himarėn
    Nga Qafir Arnaut nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 5
    Postimi i Fundit: 28-02-2006, 13:56
  5. Letėrsia Shqiptare
    Nga [A-SHKODRANI] nė forumin Enciklopedia letrare
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 24-10-2005, 14:02

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •