He mer se askush nuk e kuptoi Lendren,
Kshu,ajo me duket se tha edhe pse kemi ca mungesa jemi me te miret.![]()
He mer se askush nuk e kuptoi Lendren,
Kshu,ajo me duket se tha edhe pse kemi ca mungesa jemi me te miret.![]()
We didn't land on Plymouth Rock, Plymouth Rock landed on us.
Per shumicen eshte dicka e vertete... Like they say, no matter what..."if can't hate them, love'em"Postuar mė parė nga Saint-Simone
Une me ty pata fillu
vec ta bej tjetrin xheloz,
e tash me ty jam dashuru,
...kjo pune me ben nervoz....
Postuar mė parė nga StormAngel
Pa diskutim qe po....![]()
Une me ty pata fillu
vec ta bej tjetrin xheloz,
e tash me ty jam dashuru,
...kjo pune me ben nervoz....
gocat i kemi si arabe e ēunat si mongole, kur i len te rregullohen vete, ēa me bo popull injorant e i pa lame buze lanes i pa thame. hehe.
PORRRRR! jemi popull fisnik (race e vjeter helbete) qe na shkon kostumi e veshja e bukur. kam qene kameraman ne ca dasma shqiptare, katnare ka ata prej verteti, por qe ne nje ambient te bukur e veshur me lezet dukeshin persmari, me bukur se vendasit e provinces.
a dini pse vishen gjithe bota me xhinse, ngaqe nuk u shkon kostumi, ngjajne si ariel sharoni perpara asemblese. psh arafati e ka kuptu e nuk e heq xhaqeten prej togeri, ka frike se duket qesharak ndryshe.
I kanė gratė dembele pėr t'ua hekuros pantallonat e teritalit ( s'e kisha shkruar ndonjėherė kėtė fjalėn e fundit ...lol )Postuar mė parė nga pagan
P.S. ...Pagan, tė shoh nė qejf kohėt e fundit...Do na thuash gjė?
Aman, se ti e di qė ne "shqiptarėt e Tiranės" vdesim pėr thashetheme.
![]()
Where does a thought go when it's forgotten?
C'eshte e verteta o Kryeplak ne kohen e kryepleqve decentralizimi ishte i papranueshem si koncept, te dyja nuk mund te uleshin kembe kryq bashke...o njera o tjetra. Nese te ka mare perpara decentralizimi fuqive ty, atehere titulli Kryeplak ste perkon fare.Postuar mė parė nga Kryeplaku
Me sa kam degjuar Nano e ka te kellerosur punen si me De ashtu dhe me Centralizim.
Me te mira.
Toleranca, eleksiri i lirisė.
edi isha gati te thoja qe jemi rrace e shemtuar (vajzat dhe cunat), po me kete pershkrim moj leandra me bere me zemer, pse nuk thua ti, cunat shqiptare jane super te bukurPostuar mė parė nga Leandra
ps: leandra ke te forta nganjehere ^_^
ok ti pergjigjem temes, shumica e shqiptareve nuk jane te bukur, por sic thane disa anetare tani po zbukurohen ^_^
I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.
Para ca kohesh u bone ca statistika per rracat me te bukra te botes , e di ku ishim ne shqiptaret te 5 tit nga funi hahahaah,,qe jena rrace e shemtute jena edhe se mohojme dot ,i ka fajet (xhaxhi E)qe na jepte buke me sheqer e voj ullini ,po kto 15 vjet te demokracise sikur ka fillu te ndryshoje i cik ky brezi i ri qe po vje ,dmth sikur o zbukuru i cik!!!
ps Lendra, nuk te vej faj lal ashu oshte po ka edhe cuna flori ,,ato qe ke permen ti me siper jan si ai qeni kur i lisho edhe direkt te sulet si i terbum ,,,pranaj shumica e shqiptarve kane more emrin e keq nga disa tipa te tille ,,,po une per vete nuk do i fusja te gjithe me i thes !!! hajt bofshi qef
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Moltisanti : 04-08-2004 mė 15:31
Kuqke dhe ti Di68 ju te dyja jeni te shume te mira. Pse e shani racen tone?Po te konkurroni ne miss Universin ju fitoni.HHHAAHAHA.:-D
Krijoni Kontakt