Hmmm... nuk e di une po keta emigrantet shqiptare te Amerikes, kam pershtypjen qe konsiderohen si HOTTT nga amerikanet...sidomos femrat shqiptare dmth.
Hmmm... nuk e di une po keta emigrantet shqiptare te Amerikes, kam pershtypjen qe konsiderohen si HOTTT nga amerikanet...sidomos femrat shqiptare dmth.
In the sweetness of friendship let there be laughter, for that's how heart finds its morning and is refreshed.
... d.m.th. une qenkam delja e zeze ne kete rrace te "bukur"![]()
trendafila manushaqe
ne dyshek te zoterise tate
me dhe besen e me ke
dhe shega me s'me nxe
Angeldust, kure 38% e Amerikaneve jane bufaliqa, llogjike eshte t'i duken Shqiptaret sexy.
lol
ihti dhe Korazoni..mos harroni..
jeni te mis bukuria
e jo te kinema iliria.
Sa i ke specat i tha shkodrani ati katunarit..
60 lek tha ai..(ne koh te partis ishin zakonisht 30 lek specat) ..
A mos i ke te mushun a..tha shkodrani..
lol
A jan te bukur Shqiptaret..
Jan jan po ma shum jan te lezetshem..lol.
Dikur bukuria u zgjaste Shqiptareve deri nga moshat 25-30 sot deri tek 18 kan bukuri pastaj ne pergjithsi te gjithe te bukurve u bie nji si hije e coroditur..a mask e shplare..ne ftyre..
Stresi, frika per te ardhmen, pasiguria, babezia, djallezia.. konkurrenca e eger kudo etj etj.. ja u merr bukurine shqiptareve e i ben te pa lexueshem e pa sheqer sjelljen e fjalen pa te cilat ftyra nuk ka bukuri.
I shikoja ne TV vajzat tek gardhi Fakultetit me rastin e Konkurseve...
Huti, frike, egersi, uri, lakmi etj kish ne ftyrat e tyre..e kjo ja ul piket bukurise..
Jashte teme!
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Mina : 04-11-2003 mė 16:43
Qetesi!
Shoket lexojne!
Megjithate te bukur jemi po he
(Edituar pjeserisht)
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Mina : 04-11-2003 mė 16:37
Summertime baby!
Jashte teme!
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Mina : 04-11-2003 mė 16:35
Jashte teme!
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Mina : 04-11-2003 mė 16:34
Po fakti qe kemi shume rrudha ne fytyre a ju ka rene ne sy, nuk e kam fjalen per rrudhat e pleqerise por rrudhat nga ekspresiviteti i tepert.....edhe kete nuk e kemi vetem ne por gjithe ballkanasit.
Jashte teme!
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Mina : 04-11-2003 mė 16:33
Krijoni Kontakt