Close
Faqja 11 prej 27 FillimFillim ... 91011121321 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 101 deri 110 prej 261
    i/e regjistruar Maska e DEA27
    Anėtarėsuar
    18-08-2004
    Postime
    511
    djemte shumica jane te shemtuar por vajzat jane si shprita. i m sorry but thats the truth. i gess albanian males are lucky bastards

!Welcome! Maska e StormAngel
    Anėtarėsuar
    05-02-2003
    Vendndodhja
    Zurich, Switzerland
    Postime
    6,846
    Wow!
    Si kshu neve,aq poshte jemi?
    Huh!!!
    We didn't land on Plymouth Rock, Plymouth Rock landed on us.

"Beauty is in the eye of the beerholder"

mund tė jetė qė birra nė vendlindje ėshtė mė e mira..... e pėr atė ne Shqiptarėve na duken vajzat Shqiptare nė vendlindje si mė tė hjeshmet nė gjithėsi.....

Shqiptarėt janė tė hijeshėm nė pėrgjithėsi si femrat ashtu edhe mashkujtė..... se prej natyre qė na rrethon nė vendlindje i kemi tiparet e veēanta nė krahasim me popujtė tjerė.....

sa mos me e lėnė pa e pėrmend..... nė Prishtinė kanė shku me tė huaj gati vetėm ato femra qė "s'jau ka rras kėrkush" prej Shqiptarėve e jo se kanė qenė mė tė hijeshme se mashkujtė Shqiptar..... e si duket prej ēka lexova kėtu.... pėrveē Prishtine e vendeve tjera nė Shqipėri..... kjo dukuri qenka e vėrtet edhe nė vende ku ka Shqiptarė jashtė vendlindje......

disa shkrime kėtu ma kujtuan tregimin pėr njėrin qė shkon me bė magji se i duket se e tėrė familja e tij janė ēmendur..... magjistari i thotė se "po tė bėj magji ty mė mirė".....

mė vjen keq pėr ato vajza Shqiptare qė mendojnė se djemtė Shqiptarė janė tė shėmtuar..... atyre vajzave ju kisha thėnė qė para se me shku te magjistari pėr me i hijeshu djemtė Shqiptarė me e shiqu veten nė pasqyre..... edhe ndoshta atėher e kuptojnė se nuk e kanė fajin pasqyret qė i kanė thy se ato nuk kanė fat me djem Shqiptar..... e sa presin shtatė vjet pėr me ju kthy fati.... mė mirė le tė mėsojnė diēka qė ju pėlqen djemve Shqiptar prej femrave tė tilla..... si pėr shembull se si me e thithė....

ju kėrkoj falje tjerėve pėr fjalė palidhje..... por pėr tė mirė e kam.....
    "Hyp se t'vrava, zhdryp se t'vrava." Popullore.

i/e regjistruar Maska e blueyes
    Anėtarėsuar
    06-10-2004
    Postime
    203
    Noselgea mos gabohem no???????????????????????
    Po te pergjigjem ty ne radhe te pare persa i perket pyetjes...
    A jane te bukur shqipetaret???????????
    ne radhe te pare secili ka mendimin e tij qofshin vajza apo djem...Por kjo e jotja eshte teper machista...
    Mos u ofendo por sikurse ti e ke per te miren tone dhe une per te miren tende e kam,nese vazhdon duke i pare gjerat ne kete prizem do te dalesh i humbur i dashur,pasi vertet femra shqipetare ka qene e shtypur por tani kjo nuk egziston me ti falenderohemi zotit dhe vete natyres femerore e cila iu desh te luftonte mbi shume gjera per te arritur ketu ku ndodhet....
    Po si more djale mendon ti qe nese nje femer thote qe meshkjut shqipetare jane me te shemtuar atehere kjo femer eshte "Ordinere"sipas mendimit tend no????????''
    Gabohesh rende,pasi thjesht te qenurit femer te ben me te embel e me te "Bukur" ,e kjo sdo te thote qe na pelqejne te huajt me shume por dicka me teper se juve,dine te trajtojne femren,sdo te thote qe jane njerez me te mire se juve opasi kam baba vella e shoke,por nese luajne dine ta bejne lojen e tyre me qetesi e me edukate pa ofendime e dhune si shumica e shqipetare...
    Keshtu qe i dashur kthjelloje pak trurin beji lavazh e hiqi keto prapambetje pasi se fundi askujt nuk i vlen se pari ty....
    Persa i perket rraces sone...Biem ne sy kete e thone shume njerez jemi te vecante ndoshta vuajtjet zakonet prapanike etj etjjjjjjjjjjjj krijuan me me veshtiresi tiparet shqipetare....Kot sthone gjerat e bukura arrihen me veshtiresi,ty ndoshta nuk te pelqen te lodhesh shume per te patur ne krahun tend nje nga keto shqipetarer keshtu qe arrin te behesh egoist pa e kuptuar si puna e dhelpres kur pa rrushin e se kapi dot..Tha se nuk hahet.....
    Me rrespekt Ami Spanje!!!

e nderuara blueyes(Ami).....

sa mė pėrket mua.... kur e ki cilėsuar shkrimin tim si "machiste" je gabim.... nėse e ki pėrdor fjalėn "machiste" nė shkrimin tėnd nė kuptim tė njejtė si nė Amerikanisht qė ėshtė fjala "machismo"..... sa mos me pas dyshim pėr domethėnje ja se ēfarė shkruante nė fjalor pėr tė.... "A strong or exaggerated sense of masculinity stressing attributes such as physical courage, virility, domination of women, and aggressiveness."......

ėshtė gabim edhe me ma ngjitė se nė shkrim i kam quajtė "ordinere" apo ndonjė fjalė tjetėr tė ultė femrat Shqiptare....

unė e ēmojė femrėn Shqiptare.... e besojė se nuk ka mė tė mirė nė gjithėsi.... se falė qėndresės sė tyre i them vetit Shqiptar sot.... se Nėna Shqiptare e ka meriten mė tė madhe pėr vetit qė i kem tė ruajtura si Shqiptar.... se ato janė kujdes pėr fėmijėt mė shumė se mashkujtė kanė qenė tė zėnė duke i luftuar armiqtė.... Nėnave Shqiptare nuk ju ėshtė trembė syri as edhe kur armiqtė ua kanė vrarė fėmijtė e burrat para syve..... e nuk janė pėrkul para armikut.... nė ēfarėdo kuptimi tė fjalės "pėrkulje" qė tė duash....

e para Teutės..... e deri nė kohė tė Shote Galicės e nė luftėn e fundit Xheve Lladrovci.... janė shembuj nė mes tė shumė tjerėve qė ne nuk i dijmė.... tė femrave Shqiptare qė kanė luftuar pėrkrah mashkujve Shqiptarė.....

e ke gjet njė njeri tė gabuar me i shkruar pėr tė shtypurit.... qofshin femra apo mashkujė..... qofshin Shqiptarė apo tė tjerė.... jam pėr liri tė tė gjithėve....

liria nėnkupton edhe qė secili tė zgjedh si hypės-e kėdo qė tė dojė..... edhe Shqiptarėt.... si femrat ashtu edhe mashkujtė duhet ta kenė kėtė liri.... por mė ngjau se ma e kishe zėnė pėr tė madhe se e unė e kisha shfrytėzu lirinė pėr me i dal zot llojit tim.....

nėse unė si Shqiptar nuk them se Shqiptarėt janė mė tė mirėt..... si femrat.... si mashkujtė..... nuk pres me e thėnė tjerėt atė..... mos e lėvdofsha veten si ka thėnė magjupi "mu kalltė koliba".....

sa pėr rush qė e kishe pėrmend.... ėshtė pjekur moti e ka ra pėr toke..... po "miza mas veshi" qė tė bėri ty me u trembė ėshtė me u brengos....

e nderuara blueyes (Ami)...

sa pėr lojėra qė i luajnė tė huajtė..... e ka thėnė besoj Michael Douglas kur e kanė pyetur pėr pamje ku qon dashuri nė film..... e shprehet se nuk ndjehet i veēantė nė atė zanat..... e thotė se ēdo njeri ėshtė i lindur me atė aftėsi....

e mbasi unė besoj se "sex" (quarja e dashurisė) ėshtė mbret i botės.... e pėr sa krenar jam se jam Shqiptar edhe mundohem me ua mbushė mendjen tė tjerėve se ne e kemi zbuluar sex-in.....

lojėrat tjera qė ndodhin si para si mbas quarjes sė dashurisė..... unė i di si paralojėra e mbaslojėra.....

ndoshta ja qėllova se pėr paralojėra e pate fjalėn.... e tash mos i mer pėr shembull lojėrat tjera..... se me qenė lojėra si kapuēaz.... kuteklic.... guralec.... e guxhaz ua kishim kalu tė huajve edhe me to.....

shakatė anash.... dėgjo kėngė Shqip tė kėnduara nga mashkujtė Shqiptar e atėher ndoshta e ndryshon bindjen.... e e kupton se nuk don askush mė mirė se si din.... e si dashuron Shqiptari.....

i/e regjistruar Maska e blueyes
    Anėtarėsuar
    06-10-2004
    Postime
    203
    Cfare te thashe ubne e cfare me thua ti i dashur....
    Dole nga tema fare por ska problem po te kthej pergjigjen e shkrimi te fundit...Sa per lojrat e paralojerat qe nuk me kujtohet as ta kem theksuar ne shkrimin tim secili ka menyren e tij te vecante,nuk flas dot ne pergjithesi pasi nuk e kam patur ate "Fat" te mundem te gjykoje lojerat e paralojerat e meshkojve me shumice ekma fjalen,jam e kenaqur me personin qe kam ne krah dhe me kryesorja qe dua te them eshte se ajo gje eshte e fundit fare ne nje lidhje dashurore dhe jo Sexore......Mos je gje ti nje nga ato qe e zbuluan(Sexin)ta dime te pakten qe kemi te bejme me shkencetare.....
    Thjesht nuk me pelqen te shoh se te lexoj se si i paragjykoni femrat shqipetar flas per trajtimin e jo menyren e te beri dashuri...OK grupi....

P.S kujt i djege le ta mbaje.....

Anėtarėsuar
    18-08-2004
    Postime
    511
    Citim Postuar mė parė nga Pog17
    edhe cuna edhe goca se te gjith jemi te mir
    nje korigjim per ate frazen qe ke perdorur poshte atdheu tim eshte femra. e mbrekullueshme si shprehje por ka nje gabim gramatikor jo tim por im
    "atdheu im eshte femra"

Anėtarėsuar
    18-08-2004
    Postime
    511
    Citim Postuar mė parė nga blueyes
    Noselgea mos gabohem no???????????????????????
    Po te pergjigjem ty ne radhe te pare persa i perket pyetjes...
    A jane te bukur shqipetaret???????????
    ne radhe te pare secili ka mendimin e tij qofshin vajza apo djem...Por kjo e jotja eshte teper machista...
    Mos u ofendo por sikurse ti e ke per te miren tone dhe une per te miren tende e kam,nese vazhdon duke i pare gjerat ne kete prizem do te dalesh i humbur i dashur,pasi vertet femra shqipetare ka qene e shtypur por tani kjo nuk egziston me ti falenderohemi zotit dhe vete natyres femerore e cila iu desh te luftonte mbi shume gjera per te arritur ketu ku ndodhet....
    Po si more djale mendon ti qe nese nje femer thote qe meshkjut shqipetare jane me te shemtuar atehere kjo femer eshte "Ordinere"sipas mendimit tend no????????''
    Gabohesh rende,pasi thjesht te qenurit femer te ben me te embel e me te "Bukur" ,e kjo sdo te thote qe na pelqejne te huajt me shume por dicka me teper se juve,dine te trajtojne femren,sdo te thote qe jane njerez me te mire se juve opasi kam baba vella e shoke,por nese luajne dine ta bejne lojen e tyre me qetesi e me edukate pa ofendime e dhune si shumica e shqipetare...
    Keshtu qe i dashur kthjelloje pak trurin beji lavazh e hiqi keto prapambetje pasi se fundi askujt nuk i vlen se pari ty....
    Persa i perket rraces sone...Biem ne sy kete e thone shume njerez jemi te vecante ndoshta vuajtjet zakonet prapanike etj etjjjjjjjjjjjj krijuan me me veshtiresi tiparet shqipetare....Kot sthone gjerat e bukura arrihen me veshtiresi,ty ndoshta nuk te pelqen te lodhesh shume per te patur ne krahun tend nje nga keto shqipetarer keshtu qe arrin te behesh egoist pa e kuptuar si puna e dhelpres kur pa rrushin e se kapi dot..Tha se nuk hahet.....
    Me rrespekt Ami Spanje!!!

eh Ami nuk kane per te mesuar kurre meshkujt shqiptare se cfare e bene vertet te bukur nje mashkull! do tju a kisha thene por eshte me e bukur ta gjejne vete sepse vetem keshtu sdo ta harrrojne kurre! uroj ta gjeni para se te sillni ne kete jete nje brez tjeter.

i/e larguar Maska e selina_21
    Anėtarėsuar
    22-07-2004
    Vendndodhja
    ≈ღ≈United States!ωho thє Hєll ωants to livє Hєяє Foяєvєя!!=Iм α cгαzу вαву...Hαte IT OR LOVE IT.ღ
    Postime
    1,099
    Nuk ka me te bukur se raca Shqiptare' jemi me te bukurit ne Bote.

Pershendetje te gjitheve Shqipteve anembane Botes
    Suksese & lumturi gjithmone ne jeten tuaj.

ME Shume respekt ==>SeLiNa

Faqja 11 prej 27 FillimFillim ... 91011121321 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Theofan Stilian Noli: Jeta dhe veprat e tij
    Nga ILovePejaa nė forumin Elita kombėtare
    Pėrgjigje: 85
    Postimi i Fundit: 15-11-2022, 22:39
  2. Sulė Hotla (1875-1947), Njė Jetė Pėr Shqipėrinė
    Nga strong_07 nė forumin Bashkėpatriotėt e mi nė botė
    Pėrgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 29-04-2019, 16:32
  3. Pėrgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 24-11-2016, 09:56
  4. Kristo Frashėri: Dilema pėr Himarėn
    Nga Qafir Arnaut nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 5
    Postimi i Fundit: 28-02-2006, 13:56
  5. Letėrsia Shqiptare
    Nga [A-SHKODRANI] nė forumin Enciklopedia letrare
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 24-10-2005, 14:02

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •