Close
Faqja 8 prej 19 FillimFillim ... 67891018 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 71 deri 80 prej 182
    WIND_OF_CHANGE Maska e matilda
    Anėtarėsuar
    25-04-2002
    Vendndodhja
    Midis atyre qe pelqej e admiroj nuk mund te gjej asgje te perbashket...............-
    Postime
    89
    Femra eshte krijesa me e nderlikkuar,eshte si nje akordeon duhet ta studiosh per nje kohe te gjate qe te arrish ne nje perfundim ........
    Ekziston dhe nje shprehje popullore per femren"femra ka futur djallin ne shishe "dhe kjo eshte e vertete ...............
    per mua.
    Vitet e fundit femra eshte bere nje shkence teper e ndelikuar dhe eshte duke u studiuar nga shume shkencetare,ne rastin tone meshkujt,por qe akoma si kane dhene nje pergjigje kesaj ceshtje...
    Por perseri femra vazhdon te jete jetegjatesia e ketij planeti.........
    pa ekzistencen e saj.............besoj se gjithcka merr fund.
    Duhet ju meshkuj te jeni me te "apasionuar"pas kesaj shkence qe te arrini atje ku doni,ti kushtoni vemendjen e duhur......
    Kur linde ti,qave te tjeret qeshen per ty.Perpiqu te jetosh ne nje menyre te tille qe kur te vdesesh ti,te qeshesh,e te tjeret te qajne per ty.............

Άγιος Ειρηναίος της Λυών Maska e Seminarist
    Anėtarėsuar
    10-05-2002
    Postime
    4,982
    Ore c'beni keshtu, se kaluat ne mitologji fare..!

Ku mund te qendroje bukuria e femres pa mashkullin??? Nje mjerane e pambrojtur, nje mbreteri pa mbret, nje skulpture e pagdhendur, nje port pa anije!

Femra eshte aq komplekse sa c'eshte edhe natyra njerezore, dhe e zbukuron kete kompleksitet!
    Ideja e te kuptuarit te femres nga mashkulli me duket pak diskriminuese per femren, pasi e paraqet si nje objekt poseidimi, zoterimi!
    Vertet eshte burim jete, por a do te ishte e tille pa mashkullin???

Dhe ne fund te fundit jemi nje, qenie njerezore (pamvaresisht gjinia), me te njejtat pergjegjesi, te mira e probleme!

Shqipetare e krenare Maska e Eda H
    Anėtarėsuar
    22-04-2002
    Vendndodhja
    Fizikisht ne Massachussetts, me shpirt e zemer e mendje ne Shqiperi. A-MER-IK. kjo eshte amerika e perkthyer ne shqip
    Postime
    477
    Pershendetje, nuk ka nevoje me fol mo se po e bejen vete femrat prezantimin e po e qisin koken se si jan e si mendojen e si gjykojen.......

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    27-04-2002
    Vendndodhja
    Po bredh ne koken tende tani!
    Postime
    1,269
    "Ku mund te qendroje bukuria e femres pa mashkullin??? Nje mjerane e pambrojtur, nje mbreteri pa mbret, nje skulpture e pagdhendur, nje port pa anije!"

klod jam dakord, me ato shprehjet e mesiperme.

Sa per nervat e Estelles e ke gabim se jam nje person teper i duruar dhe kur jam me nerva nuk hy ne forum fare. e dyta kur jam me nerva e kam me 5 minuta, shkoj haj ndonje te embel, apo ndonje frut ose kujtoj ndonje cen te dites dhe nervat tremben vete.

femrat edhe meshkujt jane te nderlikuar, pothuajse te barrabarte.
    As femrat sdo egzistonin pa meshkujt dhe as meshkujt sdo egzistonin pa femrat. Po ta vini re edhe lulet dhe cdo gje te kete bote perbehet nga dy gjini qe keshtu mos e zgjatni me.

me mire shtoni ndonji gje te re.

Anėtarėsuar
    22-04-2002
    Vendndodhja
    Fizikisht ne Massachussetts, me shpirt e zemer e mendje ne Shqiperi. A-MER-IK. kjo eshte amerika e perkthyer ne shqip
    Postime
    477
    pershendetje. sa mire do te ishte po te kishin bote dhe femrat..... pra boten e tyre e planetin e tyre se do te ishte jeta shume e lehte e jo e komplikuar e mallkuar nga kjo krijes..

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-06-2002
    Vendndodhja
    ollande poste 177
    Postime
    11
    jam plotesish dakort me ty por eshte krejt ndryshe sepse ju femrat nuk munt te shtoheni pa ne meshkujt kete mos e harro se mos edish se fryma e zotit i shton njeherezit pra dhe kete gje harroe se per ju nuk ka tjeter planet vetem ky planet eshte prandaj duet ta jetojme kete jete se keshtu e ka thene zoti dhe duet te mos mendojme gje tjeter mua nuk ma merr mendja te jesh lezbie qe te pelqen te rrish vetem me femra ok ok bey
    geni korca

Άγιος Ειρηναίος της Λυών Maska e Seminarist
    Anėtarėsuar
    10-05-2002
    Postime
    4,982

Aiiiiiii......po prape jom serioz

Edaaaaaa ne forum...ne rregull vazhdojme!

O Estela..per cfare nevrash flet ti lali, se une s'kom permen gjo?

FEMERA QENKERKA E HABITESHEME MOJ EDAAA ?

Oshte bo mo kompleks se kompleksiteti!

Perjashtuar Maska e Prototype
    Anėtarėsuar
    10-05-2002
    Postime
    1,450
    .
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Prototype : 12-07-2002 mė 16:01

Perjashtuar Maska e Prototype
    Anėtarėsuar
    10-05-2002
    Postime
    1,450
    .
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Prototype : 12-07-2002 mė 16:02

Anėtarėsuar
    22-04-2002
    Vendndodhja
    Postime
    477
    pershendetje. dy shpreje per femrat e me kaq nenkuptohet cdo gje per boten e Farmakut..
    ***Asnjehere s`kam pasur fat me femrat. Gjithnje ndodh qe budallalleku i tyre e kapercen dashurine time. sa bukur kan dite me pershkuar
    *****Pse te flasesh keq per nje femer? A nuk mjafton te thuash qe ajo eshte nje femer?

****Miqesia e dy femrave fillon ose mbaron prej nje komploti ndaj nje te trete.

edhe une po them femer o femer e kam shah e kom mallkuar e kom bo per nje lek
    edi
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Eda H : 09-07-2002 mė 21:36

Faqja 8 prej 19 FillimFillim ... 67891018 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Thėnie kushtuar femrės.
    Nga ZANOR nė forumin Tema shoqėrore
    Pėrgjigje: 55
    Postimi i Fundit: 22-12-2023, 04:38
  2. VMRO-DPMNE dhe PDSH formojne qeverine e re
    Nga Cimo nė forumin Bashkėpatriotėt e mi nė botė
    Pėrgjigje: 302
    Postimi i Fundit: 05-07-2008, 05:22
  3. Gruaja nė Islam
    Nga Acid_Burn nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 33
    Postimi i Fundit: 22-08-2005, 09:39
  4. Prirjet qe Kundershtojne Rolet e Mashkullit dhe te Femres
    Nga Arb nė forumin Aktualitete shoqėrore
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 25-04-2004, 00:16
  5. Pozita e femres ne Islam
    Nga Shėn Albani nė forumin Toleranca fetare
    Pėrgjigje: 89
    Postimi i Fundit: 17-01-2003, 14:09

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •