E dime se te gjithe trupat natyrorė(qe gjenden ne Toke) kane gravitet, mirepo gravitetin e tyre ne nuk mund ta verejme. Mirepo, poashtu e dime qe graviteti ndikon edhe ne terheqjen e trupave ne mese veti.
Keshtu ndodhe nganjehere edhe me trupat e njerezve(edhe pse ketu supozoj).
A keni pasur rast qe derisa jeni duke ecur(, psh. ne trotuare ku qarkullojne njerez ne te dy kahjet), te shihni se nganjehere nuk mund t'u ikni ndeshjeve me njerezit qe vijne nga ana e kundert.
Psh. deri edhe ne kater metra e vereni se do te ndesheni me nje njeri qe vjen nga ana e kundert, dhe te gjitha perpjekjet e juaja per t'iu shmangur kesaj ndeshjeje deshtojne dhe ne fund prape ndesheni.
Mua me ndodh shpesh. Edhe pse e shoh se po ndodh nje gje e tille, nuk mund t'i shmangem kurrsesi.
Mirepo prap nuk di si ta shpjegoje kete dukuri, se a eshte fjala per ndikim forcash gravitacionale ne mes njerezve. Por, pse kjo ndodhe ne menyre te papercaktuar nga ne, a eshte fjala per ndonje fuqi te trupit (shpirtit) , apo ckaaaa??!!
Mbetet te diskutoni edhe ju...

Gjithehere, me rrespekt....