Treguesi regjistron edhe tre (3) shkalle me teper harrese...
Sipas ngjasave eshte gjithmone ne rritje ...
Harruar kam kalendaret e pagrisur...
Treguesi regjistron edhe tre (3) shkalle me teper harrese...
Sipas ngjasave eshte gjithmone ne rritje ...
Harruar kam kalendaret e pagrisur...
I vizatoj keto shkronja ....
Ashtu si ben dita me imazhet e saj, qe pastaj fryn mbi to dhe s'kthehet me pas...
Grisaj nuk i ndihmon mekanizmit te memorjes qe t'i dergoj ne harrese ato qe deshiron...Nderdija pavetedijshem vepron...
!...
E di se asnje veprim mekanik i prirur manualisht te mund te me ndihmoje per harresat e deshiruara....
Me ndodh me shpesh te harroj harresen time.....
Ne kete ecejake te mjegullt luhet simfonia me tinguj harrese te premtuar....
Ashtu si ben dita me imazhet e saj, qe pastaj fryn mbi to dhe s'kthehet me pas...
Sillem e perdridhem neper hapsire
E ndjej se diça kam harruar
Por nuk e di, nuk mbaj mend
Diq te tille dikuj, t'i kem premtuar
Nuk e di a e harroj edhe harresen time
Apo eshte e zakonshme
Harresa ne shtegtime...
!...
Neper forma te vagullta harresash te vullnetshme dhe jo te tilla te jepet ideja e hapesirave te pashmangshme per te shtegetuar harrimi yt, Por besome i yti eshte vetem shtegetimi....
Ja pra harresa teme e preferuar!
Do te desheroja vertete te harroj cdo gje nga jeta, te harroj jeten ! Dhe nga ky qast te leshohem ne rrugetimin per te gjetur fillet e harreses!!
MOS SHIKONI KISHA E XHAMIA, FEJA E SHQIPTARIT ËSHTË SHQIPTARIA
Postuar më parë nga Altina
Neper forma te vagullta harresash te vullnetshme dhe jo te tilla te jepet ideja e hapesirave te pashmangshme per te shtegetuar harrimi yt, Por besome i yti eshte vetem shtegetimi....
Ne forma te vegullta harresash
Te pashmangjshme jane hapesirat
ku shtegton harrimi
Une e di se
Stinet nderrohen
por nuk e di
Nuk e di a eshte veç i imi
shtegtimi
Ndryshuar për herë të fundit nga Teli : 16-12-2003 më 11:16
!...
I kërkoj falje nismëtares së temës që nuk jam treguar i kujdesshëm më heret gjatë kontrollimit të temës së saj.
Klandestine, vjersha të këtilla mund të postosh lirisht në Padoganë, ku mund të jesh e sigurtë që askush nuk do të t'i editojë. E ke gabuar adresën kësaj radhe, kujdes herave tjera.
Shiu, moderator
Ndryshuar për herë të fundit nga Shiu : 23-12-2003 më 23:35
I kërkoj falje nismëtares së temës që nuk jam treguar i kujdesshëm më heret gjatë kontrollimit të temës së saj.
Klandestine, vjersha të këtilla mund të postosh lirisht në Padoganë, ku mund të jesh e sigurtë që askush nuk do të t'i editojë. E ke gabuar adresën kësaj radhe, kujdes herave tjera.
Shiu, moderator
Ndryshuar për herë të fundit nga Shiu : 23-12-2003 më 23:34
Krijoni Kontakt