Shume fantazi keto piktura jane te mrekullueshme
bravo
Shume fantazi keto piktura jane te mrekullueshme
bravo
Jane fantastike , jane gjerat me te bukura qe kam pare ndonjehere, ne jeten time .
Ke fantazi , truri jot pordhon shume gjera te bukura.
Vazhdo krijimin dhe mundohu ti besh ndonje oferte, Hollivudit.
Dhe gjithashtu te inkurajoj te lidhesh me kritike te famshem si Alberi, dhe Zemerrushja.
Vallahi je fantastik , romantik,simpatik , alegorik.......................................... .....................?
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga niktironci : 10-05-2007 mė 20:29
Postuar mė parė nga Brari
ky eshte art me te vertete .Se jo cdo kush i ngjyn mire ato furcat aty. lol
Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....
Kaq paske bo ne 4 vjet o Brar ? Kshu eshte kur merresh me politike tere diten e dites, 48 ore ne 24 :). Te ishe mare me pikture do kishe bo shum me teper hajer.
"The true history of mankind will be written only when Albanians participate in it's writing." -ML
Piktura Te Mahnistshme WooW.....
Brar ,urime per pikturat .Mua me pelqyen shume jo vetem si ide por edhe si kombinim ngjyrash.Me siguri kur je ne forme i ben ato sepse kam provuar dhe vete por nuk kam patur durim.
Urime nga une
keto nuk mund te quhen piktura ne kuptimin e vertet te fjales sepse ne fund te fundit ato jane verime me maus pa bojra e telajo e furca e arzualle tjera.. dora e brarit mbi maus qe levrin mbi tavolin e le shenja neper ekran te pc..
megjithate ato jan pun dore .. asnji marifet tjeter..
kur te jem pak ngeshem do filloj perseri te pikturoj..
ju pershendes ju qe i pelqyet me nje pjes te bukur nga joakim rodriguez..
http://www.youtube.com/watch?v=d1WgoSfV_Kg
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Brari : 11-05-2007 mė 14:08
pikturat te lezetshme jane dhe me te vertete jam i befasuar (mbase jo dhe aq shume sa shumica ne kete teme...) nga autori.Postuar mė parė nga niktironci
gjithsesi ky bobi mesiper, ose me mire sic duket "subkoshienca" e tij ja ka vene vulen shume bukur temes...
To look life in the face....
edhe pordhimi eshte nje far prodhimi or nik ..
po do filloj te pikturoj prap ne ate menyren time ..pa marifete teknike.. pra thjesht duke luajtur doren.. e zgedh ngjyrat..
perzgjedhja dhe puna me ngjyrat duke marre parasysh dhe varferine e programeve te tilla eshte fantastike.
Gjithashtu kontradikta midis formave jo perfekte, thjeshtesise se motiveve me shumfishin dhe lojen e ngaterruar te ngjyrave eshte shume interesante.
Punime shume interesante. Besoj se punimet me penel do te jene shume me magjepse.
Pergezime Brari.
Cdo pergjithsim eshte i gabuar, ky gjithashtu!
Krijoni Kontakt